Home > > Montague Keen - 1. oktober 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 1. oktober 2017

DET FABISKE SAMFUND

At lege med millioner af sind,
At se dem reagere langsomt
på en usynlig kraft, der leder
deres ambitioner uden deres
viden - alt dette, om de har høj
kapacitet eller er ydmyge. Det
er et stort og uendeligt spil skak,
af evigt ekstraordinære udfald.

Sydney West, leder af Fabian Samfundet.

Fabian Samfundet blev grundlagt i 1884 i London. I dag kører det stadig dagsordenen hen i mod den nye verdensorden. Det er kun et af mange rundt omkring i verden, der alle gemmer sig under forskellige identiteter. Deres filosofi er hvad der pålægges jer. Det er bare et spil for dem. Menneskeheden regnes for intet i deres øjne. Nu vågner I og finder modet til at sige: "Nej, det er ikke det, jeg vil. Jeg er ikke parat til at være din slave et øjeblik længere."

Tænk tilbage på en berømt Fabian, en bestemt Tony Blair, og hans "masseødelæggelsesvåben". Han narrede verden i krig. En krig, der fortsætter helt til i dag, og udsletter menneskeheden.

Hvem har I tillid til? I ved kun med sikkerhed, hvad I selv står for. Lad jer aldrig blive ført til krig af disse såkaldte 'tænkere'. Nægt at acceptere, hvad de siger er kendsgerninger. Lav jeres egen forskning. Tænk på jer selv og lær at sige NEJ, når det er nødvendigt.

Hvad er Fabian Samfundet, hvis menneskeheden ignorerer det. Det ville hurtigt miste eksistensen i sin nuværende form; men vær sikker på, det vil dukke op igen under et andet navn. Kabalen har mange forklædninger. De er overalt, gemmer sig bag uskyldige klingende navne og samfund. Når de slår om sig og forsøger at holde fast i, den smule magt de har tilbage, bliver de mere ondskabsfulde end nogensinde. Hvordan menneskeheden overlever er intet mindre end et mirakel. Kabalen sprøjter jeres luft med giftige kemikalier. De forurener åbenlyst jeres vand og mad, og de tvinger vaccinationer i jer, der er dødelige, og hvad gør I? Hvor er jeres stemme? Hvorfor vælger I disse mennesker? Hvordan kan I overhovedet stole på dem?

Hele livets struktur på Jorden skal ændres og ændres hurtigt. Hvorfor dræber jeres regeringer jer systematisk? Hvem modtager de ordrer fra? Hvem er de? Alt i jeres verden styres af en skjult hånd. Intet, absolut intet, er som det ser ud til. I en verden med nok til alle, kæmper flertallet for at overleve. Dette kan ikke være rigtigt. Jeg vil ikke høre "Hvad kan jeg gøre ved det". I har en stemme, og I har et mandat: Brug dem. Når I holder op med at støtte politiske partier, vil de rigtige mennesker komme frem.

Se på, hvad Kabalen gør mod menneskeheden. Børn er nu så forvirrede om, hvem og hvad de er. De må ikke længere være børn. De misbruges i sataniske ritualer overalt. Kabalen trives med det, de får deres energi fra det. Det må aldrig accepteres som normalt. Børn skal altid beskyttes.

Bed som I aldrig har bedt før. Mediter, gør alt, hvad der kræves for at tage jeres magt tilbage i jeres egne hænder, og brug den til at fjerne alt, hvad der er mørkt fra Jorden. Bed for retfærdighed for hele menneskeheden, især dem, som Kabalen har fængslet. Fortsæt med at bede for Dave McCann og alle dem, der er fængslet uretfærdigt.

Hver eneste af jer er en gnist af lyset. Når I forbinder med gnisten i jer, vil jeres lys skinne klart. Når I alle gør dette, VIL I LYSE HELE VERDEN OP. Hvor vil den mørke Kabale da skjule sig? Hver eneste af jer har en rolle at spille i, at lyse op i jeres verden og fjerne den mørke kontrol. Den kan ikke overleve i jeres forenede lys. Løsningerne til jeres problemer ligger i jeres egne hænder. Kabalen er der fordi I tillader dem at være der.

Når I tager jer tid til at hoppe af trædemøllen og ser med vidt åbne øjne på livet på Jorden, vil I se det som det er, ikke som I blev fortalt det var. Hvem styrer det? Bankerne står højt på listen. Deres korrupte kontrol over alle aspekter af eksistensen på Jorden er ulovlig, fuldstændig korrupt. Hele ”Federal Reserve” konceptet var designet til at holde menneskeheden i et kvælertag. Hvordan de griner af goyimerne, der kæmper for at betale renter for, noget der aldrig eksisterede i første omgang! Bankvæsenet er den anden kraftfulde metode til total kontrol. Som de har nydt at se jer lide, mens de spadserer rundt i deres designertøj. Bankvæsenet er korruption i aktion.

Vatikanet og alle dets udløbere er selvfølgelig det første kontrolsystem, der sætter ind med al deres frygt for døden. Jeg udtalte ganske klart med min egen stemme kort efter at have passeret over: "Døden er den smukkeste oplevelse man kan få. I går hurtigt fra at være i en tilstand til en anden. Herlig, ja herlig er det eneste ord for det." Jeg, som har oplevet døden, fortæller jer, at dette er den absolutte sandhed. Alt det vrøvl, som Vatikanet underviser i, bruges til at skabe frygt, og det er gennem den frygt, at de styrer jer. De vil have jeres sjæle.

I er alt hvad der er, så hvorfor lytter I til disse mennesker. Stop med at være ofre for banker, religioner og regeringer; I er menneskeheden, som oplever livet på jorden. Når I frigør jer fra disse kontroller, bliver I frie. Frie at tænke, frie til at leve uden religionens begrænsninger. Frie til at forbinde med Gud det Højeste Væsen. Frie til at træffe beslutninger baseret på jeres egen forskning om, hvorvidt I har brug for medicin af nogen art. Menneskekroppen var ikke designet til at klare lægemiddelbaseret medicin. At leve efter jeres egen samvittighed er en vidunderlig ting. Det anbefales stærkt. Vær den du er!

Meddelelse fra Veronica

Bed venligst bed for at noget, der har stor betydning får succes. Sidste uge var så traumatisk, den ene katastrofe efter den anden. Da jeg var færdig med den ene, skete den næste. Alle organiseret for at forårsage ekstrem stress. Hvad der blev gjort, da jeg forsøgte at sove i går aftes, skræmte selv mig. Jeg troede, jeg havde set alt, men man bliver aldrig vant til det. De er brutale i deres angreb, men de kan ikke stoppe mig. Venligst send mig styrke til at klare og fjerne alle de forhindringer, som Kabalen har lagt på min vej.

Min kære, dit liv er blevet en kamp for at overleve. At miste din bil var et stort slag, selv om den var 16 år gammel. Du havde brug for den, for at fortsætte lidt længere. Din viljestyrke er det, der holder dig i gang. Du vil lykkes.

Altid ved din side, din beundrende, Monty.

Justice for Dave McCann. Irish man framed in California.
Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

(Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til juridiske udgifter med GoGetFunding)


Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |