Home > > Montague Keen - 24. september 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 24. september 2017

Der er en følelse af spænding, som mange af jer er blevet bevidste om og er begejstret for. Sejr er inden for rækkevidde, og I føler det. I ved, og I føler i jeres sjæle, at det at mødes sammen for at meditere og at bede, producerer resultater. Fortsæt med det, da dette er jeres våben mod de mørke styrker. Kabalen kan ikke længere regere fra skyggerne. De er blevet afsløret. Deres marionetter i regeringer er nu afsløret som FORRÆDERE mod menneskeheden. I spørger, hvem kan I have tillid til? Kan I ikke se, at sammen er I stærkere end Kabalen? I forhindrede Amerikas blodbad, som Kabalen havde planlagt. I har kraften og evnen til at forhindre overtagelsen af Jorden. Den 1% kan ikke overstyre jer. De har ikke en chance mod en vækket menneskehed. Alle de onde steder er nu afsløret og sårbare. De er ikke længere i kontrol.

Vatikanet, med alle sine hemmelige kulturer, såsom Opus Dei, vil skulle stå til ansvar for Gud/Kilden og menneskeheden. Deres onde gerninger vil blive afsløret. Vatikanet understøtter pædofili og de vil også have menneskeheden til at acceptere det. Men menneskeheden vil aldrig tolerere sådan en forbrydelse mod sine uskyldige børn. Døden er noget, der skal konfronteres for alle. Der er I alene om at møde konsekvenserne af jeres handlinger i løbet af jeres levetid. At adlyde Vatikanet vil ikke være nogen undskyldning for jeres handlinger mod børn. Jeres handlinger og jeres handlinger alene, ikke undskyldninger, der bliver hørt igen og igen, om at I fulgte ordrer, accepteres aldrig.

Husk, at enhver handling af venlighed bliver bemærket. Når I kommer fra den onde kontrols mørke fra religioner og regeringer, gå med jeres samvittighed. Ved, hvem I er, og hvorfor I er på jorden på dette tidspunkt med stor forandring. Det er en ny begyndelse. Sandhed og retfærdighed er afgørende og skal stilles til rådighed for alle. Hver dag bemærker vi, at menneskeheden bliver stærkere, når folk vågner op til virkeligheden, hvor de befinder sig.

Historiens løgne skal afsløres. Religionernes løgne skal afsløres. Sandheden, og kun sandheden, vil blive accepteret nu. I må se med åbne øjne på dem, der blev holdt op som store tænkere og store videnskabsfolk, som fodrede jer med falsk lære. De var en del af Kabalen, og de blev betalt for at give jer falske oplysninger, som passede sammen med Kabalens løgne. Se igen på, hvad I fik at vide om den russiske revolution. Det ligner det, I ser i jeres verden i dag: de samme mennesker og det samme ønske om at tage kontrol, selv om de nu opererer under forskellige navne.

De samme mennesker skabte, hvad man fik at vide, var en hungersnød i Irland. DET VAR ET HOLOCAUST, indledt og overvåget af JESUITERNE. Beviset er der for alle, der søger sandheden. Stop med at tro på deres løgne. I skylder det for jer selv, at udforske sandheden, fordi I er omgivet af et hav af løgne.

For at gå videre ind i lyset skal I først udforske sandheden og leve med den. Alt, hvad I blev undervist i, af jeres forældre, skole og universitet, var baseret på løgne for at sikre Kabalen kontrol. Min hustru voksede op i Irland, så hun ved kun alt for godt, hvordan det irske folk bliver tanke kontrolleret af Vatikanet. Det onde regime med kontrol af hjerter og sind på det irske folk, er kriminelt. Vatikanet har også gjort dette i mange andre dele af verden. Men den onde kontrol vil hurtigt komme til en ende, og ikke et øjeblik for tidligt. Det fulde omfang af deres kriminelle aktiviteter vil blive lagt frem for alle at se.

Begge sider af livet ønsker at takke for jeres støtte til Dave McCann. Retfærdigheden vil sejre. Dette er jeres mulighed for at vise Kabalen, at I ikke tillader dem at holde ham i fængsel. Husk: Under Guds nåde, lever vi alle.

Justice for Dave McCann. Irish man framed in California.
Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

(Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til juridiske udgifter med GoGetFunding)

Jo mere I mødes sammen med styrke og overbevisning, desto mere vil Kabalens kontrol falde. I behøver ikke at kæmpe, men kun at afsløre sandheden, og I vil se dem løbe efter skjul. De har ikke noget ønske om at møde sandheden om deres handlinger. De troede, at de var alt for kloge for jer, kun dødelige, til at mistænke dem. De så sig selv som så overlegne overfor jer. Men deres spil er slut, åbenbaret og afsløret, så der er ingen tvivl om, at de alene er ansvarlige for alt, hvad der er ondt og korrupt på jorden.

Opgaven for jer er stor, og belønningen er enorm: fjernelse af al korruption. Genoprettelsen af alt, hvad menneskeheden behøver for at overleve: vand, mad, luft, det grundlæggende i livet; disse skal prioriteres. Find ledere, der kan stoles på, der ikke er tilknyttet religion eller politik. Den gamle orden, regimet af politiske partier, kan ikke overvejes, for der er for meget bagage involveret. Der blev arrangeret mange ting for mange hundrede år siden for at sikre, at denne overgang ville gå glat. De store seere fra fortiden, som Nostradamus, skrev, at det var sådan. I vil lykkes, og I vil fjerne alle hindringer på jeres vej. Det blev skrevet, at det vil være sådan. Favn fremtiden og gør alt, hvad I ønsker, at fremtiden skal være.

Min kære, du er på rette vej. Alt vil ske, når timingen er rigtig. Du huskede vores bryllupsdag i går, da vi fejrede vores kærlighed. Så ægte, så stor, at selv døden ikke kan mindske den. Vores kærlighed fortsætter.

Sammen for evigt, din beundrende, Monty.

Kommentar fra Veronica

Underskriv venligst på RootsAction for Dave. Vi er så taknemmelige for, at I tager jer tid til at gøre det.

Free Dave McCann | RootsAction (Befri Dave McCann | RootsAction)


Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |