Home > > Montague Keen - 25. juni 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 25. juni 2017

Menneskehedens slaveri er ved at være slut. Det har taget tid og en stor indsats for at få de rigtige mennesker på plads på begge sider af livet, og at sætte dem i stand til at arbejde sammen som en enhed. Det har vi gjort, og det viser sig at være en succes med at fjerne den kontrol, der slavebinder menneskeheden. Styresystemerne blev placeret de vigtigste steder. Vi havde brug for særlige energi-koder for at fjerne dem. Vores succes den 15. juni var bemærkelsesværdig i sig selv. Dette blev hurtigt fulgt op af vores arbejde den 24. juni, som tog tre dage for komplet aktivering af jeres DNA.

Menneskeheden bliver frigjort et trin ad gangen. Dette er en meget vigtig funktion, der ikke må gå for stærkt. Dens succes er sikret. Det har været i planlægningen i mange år, men det kunne ikke gøres hurtigere. Timingen skulle være rigtig. Da Veronica aktiverede Lia Fail på Tara, og aktiverede nøgle-cylinderen for tre år siden, begyndte hun processen med ”opvågningen”. Alle blokeringerne måtte lokaliseres og fjernes. De var overalt i jeres verden. De steder, hvor viden blev skjult for jer skulle også findes og frigives til menneskeheden. Jeg har bedt Veronica om, at en registrering af alt dette arbejde foretages, så en fuldstændig forståelse af, hvad der blev gjort mod menneskeheden for at slavebinde dem, vil være til rådighed. Dette er historien i sin vorden.

Naturligvis er jeres kontrollanter ikke tilfredse med vores arbejde, og således var der endnu et forsøg på at tage Veronicas liv fredag aften [23 Juni]. Hendes overlevelse er et bevis på hendes vilje til at færdiggøre sit arbejde. Hun er stadig meget svag og har problemer med at genvinde hendes styrke. Vi beskytter hende, men nogle gange er det ikke nok. Kabalens teknologi er ud over jeres fantasi. Vores arbejde med at forhindre deres planer for den fuldstændige overtagelse af jeres verden gør dem meget vrede.

Jeres øjne er blevet åbnet. I ved, hvem de er, og hvad deres planer er. Der er ikke noget skjulested for dem. Deres tillid udhules, og de er meget vrede over, at det skulle være sådan. De er ved at lære, at penge ikke vil købe dem, hvad de ønsker. Menneskeheden blokerer deres planer, det er noget, de aldrig forventede, så der var ingen planer til at håndtere denne situation. Når jeres DNA er genoprettet og aktiveret, vil I blive, hvem I er. I vil blive en kraft, man kan regne med. Disse personer, der tog alt, hvad I havde fra jer, vil gemme sig i frygt for jer. De vil påberåbe sig nåde. Lad jer ikke narre, da de ikke vil ændre deres måder natten over. De er, hvad de er. Tillid skal optjenes.

Vi bad om jeres hjælp til at hjælpe den unge mand i fængsel i Californien. En ung mand i Irland kom frem. Vi takker ham. Med hensyn til vores unge mand i C / A, kan det ikke fastslås nok, hvor vigtig hans løsladelse er, og alligevel tøver I med at hjælpe. Endnu et forsøg vil blive gjort fra Kabalen, som med hjælp fra en skuespiller placeret i hans celle, vil oprette endnu et scenarie for at skræmme ham. Medicin vil også blive brugt til at forsøge at dræbe ham. Har han ikke lidt nok i helvedeshullet. Han er deres trumfkort mod jer. Mens de holder ham, kan I ikke blive helt befriet. Det er så simpelt er det.

De hemmelige organisationer bruger gammel sort magi mod menneskeheden. De bistås af udenjordiske enheder. De, som I får at vide, er der for at beskytte jer, gør det stik modsatte. Deres vaccinationer og narkotikarelaterede medicin hjælper ikke den menneskelige krop. Hvorfor har I stadig tillid til dem. De var designet til at ødelægge jer. Alle hemmelige selskaber er involveret i jeres ødelæggelse.

Forsk i sandheden, hvem I er, og jeres historie; ikke hvad I har lært. Deres løgne har holdt jer til fange. Hvordan kan I stadig tro på regeringer, der bruger chemtrails til langsomt dræbe jer, forgifter jeres vand, og tvinger kemisk producerede fødevarer i jer, for at sikre, at I bliver zombier. De har fjernet NATUREN fra dagsordenen, men I sætter stadig jeres lid til dem. Er I så tankekontrolleret, at I ikke kan se, hvad der bliver gjort mod jer, og hvem der gør det.

Dette er den bedste mulighed menneskeheden nogensinde har haft til at frigøre sig. Er I villige til at gøre en indsats for at gøre det? Når I kombinerer jeres energi til at genoprette menneskeheden til, hvad den skal være, vil det ske. Har I for travl med at blive tankekontrolleret af TV og aviser til at bekymre jer?

Forbind jer med jeres sjæl for at finde ud af hvem I er, og fjern alle de falske forestillinger, der bliver sendt ud af tv. I er sjæle i en krop, ikke en krop med en sjæl vedhæftet. Fjern alle de falske overbevisninger, som religionerne har pålagt jer. I behøver ikke nogen religion at forbinde med Kilden(Source).

Religion blev opfundet for at fjerne jeres direkte forbindelse med Kilden. Dette gav disse religioner direkte kontrol over jer. Ved at acceptere denne direkte kontrol, opgav I Kilden og mistede jeres forbindelse, og I har vandret i ørkenen lige siden.

Min kære, du har brug for at genvinde din styrke. Det angreb var brutalt og det var hensigten at dræbe. De er drevet af deres desperation for at holde på jorden. Det er så godt at arbejde sammen til gavn for menneskeheden. Jeg takker alle, som hjælper dig. De er alle en del af vores team.

Vi vil lykkes.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |