Home > > Montague Keen - 3. december 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 3. december 2017

Min kære, du har gået denne vej under min vejledning i nu 13 lange år. Mange har sluttet sig til dig, og selvom de syntes at være faste og ærlige, har man en efter en set dem falde på vejen. Nogle har forsøgt at gå på sandhedens vej mod oplysning i mange liv, men var ikke stærke nok til at fuldføre det. Infiltratorer kommer i mange forklædninger og ved hjælp af smiger og overtalelsens magt leder de dem væk fra den vej, som deres sjæl beder dem om at forblive på. Når de mørke får en fod i døren, overbeviser de dem om, at tage et andet handlingsforløb, der fjerner dem fra deres sande vej. Dette sker igen og igen. Det kræver karakterstyrke, at forblive på oplysningens vej.

David Icke har aldrig tilladt nogen, at skubbe ham væk fra sin vej, selv om mange har forsøgt. I dag ser I ham være stærkere end nogensinde. Han havde modet til at holde fast i sin sandhed. Han tillod aldrig at blive lokket væk fra sin sande vej. Det ville være ønskeligt for andre, at have sådan en styrke.

De blodlinjer, der opstod fra Annunakierne, er i kontrol på Jorden. De trækker i snorene på marionetdukkerne, der ser ud til at være i kontrol. De infiltrerede det menneskelige liv ved undertiden at komme ind i fosteret i livmoderen, så en anden hybrid blev født, hvilken kun adlød styresystemet. Sådan har de øget deres tal på Jorden for at opfylde deres plan for at overtage.

De opmuntrer til okkult praksis og sort magi over hele jeres verden. Nogle af jeres ledere er reptiler i menneskelig form. Disse hybrider udgiver sig som mennesker, og de har infiltreret alle menneskelige samfund. De institutioner, I tror på og accepterer, har været infiltreret af disse hybrider og er også under deres kontrol. Amerika er et perfekt eksempel på dette; dets uddannelses- og retssystem er helt under de mørke styrkers kontrol. Tankekontrolfrekvenser opererer hele dagen hver dag overalt i jeres verden. Sataniske rituelle misbrug er en del af dette. De er ansvarlige for al fordærvelsen i jeres verden. Uddannelsessystemet er fokuseret på at omdirigere eleverne og holde dem under kontrol.

Elektroniske stråler bruges til at forstyrre jer og for at lede jer væk fra stien. De er også vant til at skade os. Veronica har både set og været ramt af dem. Menneskeofringer sker overalt i jeres verden. Beviset herfor er overalt. Det er derfor der forsvinder så mange børn som aldrig bliver fundet igen. De bruges som foder til de ikke- mennesker, der bor på Jorden. Det er let at genkende dem, da de ikke er i stand til at udvise kærlighed eller medfølelse, som er menneskelige træk. De tager det de ønsker.

De af jer, som går i lyset og deler det med alle, der kommer i kontakt med jer, har en stor rolle at spille i at genoprette lyset til jeres verden. Jeres lys virker som et fyrtårn for andre, da det strækker sig ud over jeres verden.

Kabalen bruger al sin magt til at forhindre dette. Når I har oplevet lyset og føler, at dets kærlighed omfavner jer, vil I aldrig vende tilbage til den mørke side. Tænk på det som at gå væk fra en smuk dag, fyldt med solskin og skønhed, alt hvad I kunne ønske jer; at vende tilbage til et mørkt fangehul fyldt med ondskab. Hvem ville nogensinde ønske det? Det er det, kabalen er imod. De ved, at når I først har set lyset, vil I aldrig vende tilbage til deres kontrol, og de er færdige. Dette er en kamp, der skal føres nu. I, de 99%, skal mødes sammen til alles bedste.

Bed og forbind jer med Gud /Kilden og bed om vejledning til menneskeheden, så det kan overleve på Jorden. Bed også om, at jeres venner fra andre planeter kommer frem med hjælp og rådgivning. Jorden har været en fængsels planet i lang tid. Den frihed, som opvågningen vil bringe, vil forbløffe jer. Der vil blive sådan en fest på Jorden, hvis lignende ikke er blevet set før. Hjælp hinanden til at opnå denne frihed. Kom ud af dette tankekontrolprogram, der har lært jer, at du er på jorden for at tjene dem og dræbe for dem, når de beder jer om at tage en uniform på for at dræbe og plyndre i deres navn. Dette skal stoppe. Det er en del af deres program at styre jer. De dræber jer hver dag. De gør jer blinde for den kendsgerning at de dræber jer.

Se den følgende video på YouTube

The Hidden Weapons of Mass Depopulation (De skjulte våben til masseaffolkning)

Se med kærlighed og medfølelse. Kom ud af angrebs tilstand. Jeres medmennesker er i samme båd som jer. Hvis I går sammen, bliver livet lettere for alle.

Alle jer, uanset om I er sorte /hvide /gule, bliver alle sammen som en, udslettet af kabalen, så det er i jeres interesse at stå sammen som én mod jeres fjende, er det ikke? Sammen er I en stærk kraft, der skal regnes med. Kabalen har altid brugt ”del og hersk” til at styre jer; det er sådan, at så få er i stand til at kontrollere så mange. Vær venlig at tænke over dette.

Min kære, de fysiske angreb på dig er hårde ved din krop, da den kæmper for at overleve for at fuldføre vores arbejde. Behandlingen virker. Det er, hvad der er nødvendigt. At Dave McCann vender tilbage er nødvendigt. Vær venlig at hjælpe ham, uanset på hvilken måde I kan. En dag vil I fuldt ud forstå betydningen af hans tilbagevenden.

Vores arbejde vil blive gennemført. Jeg er med dig i ånden i denne vanskelige tid.

Altid din beundrende, Monty.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |