Home > > Montague Keen - 26. november 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 26. november 2017

Veronica, min kære, da du og jeg gik langs havet i Irland for disse mange år siden, lavede vi en pagt om, at den af os der først døde, ville frembringe så meget information som muligt for at bevise eksistensen af efterlivet. Vi havde aldrig forventet, at vores arbejde sammen ville fortsætte i det omfang, så vi kunne hjælpe menneskeheden til at blive opmærksom på planerne om at overtage Jorden og udryddelsen af menneskeheden selv. Vi forudså ikke dette. Jeg er bange for, min kære, at dette har bragt dig i fare. Det har gjort dit liv på Jorden til en vanskelig vej at følge. Det chokerer dig, at der stadig er mange, der ikke ønsker at møde sandheden og foretrækker at lukke øjnene for, hvad der bliver gjort mod dem.

Lyt til Robert David Steel. Han er ikke i tvivl om, hvad der gøres mod menneskeheden. Han betragtes som ekspert på dette område. Nogle sætter deres liv i fare for at sikre, at menneskeheden fortsætter på Jorden.

Deep State Take Down, WW3, anklager, zionistisk informationskrig med Robert David Steele

Det begyndte med Annunakierne, der infiltrerede Jorden fra Nabiru og ønskede at tage den fra jer. Deres efterkommere bruger alle midler til deres rådighed for at fjerne jer. De er i skyggerne, udenfor jeres frekvens og manipulerer alt. Tænk på jeres tv eller radio, medmindre I kan tune ind på den pågældende frekvens, kan I ikke se eller høre, hvad der sker. Det er så simpelt som det. De er derimod fuldt ud opmærksomme på jer, og hvad I gør. I skylder det for jer selv og hele menneskeheden at undersøge alt. Tro aldrig på hvad de siger i tv eller aviser, der alle er omhyggeligt styret af deres skjulte hånd. De fortæller kun hvad de vil have jer til at vide. Lyt til dem, der har jeres interesser på hjertet. David Icke har ofret sit liv på at vække jer op. Der er mange flere som han. Stol trygt på, at kabalen kun angriber dem, der siger det, der er rigtigt. Læs de bøger, der staver det for jer og viser jer vejen frem.

Pædofili er en stor del af det system, der styrer menneskeheden. Det har været sådan i årtier. At drikke blod, især fra meget unge, er afgørende for dem, især når det er blandet med ekstrem frygt, for det er det, de lever af. På denne side af livet applaudere vi hr. Trump for det, han laver for at afsløre disse væsner og den ubehagelige handel med uskyldige børn. Spørg hvorfor Vatikanet drikker Kristi blod ved deres messe. Tænk grundigt, inden I går ind i ”at drikke blodet og spise kødet”. Det er et satanisk ritual. Tag ikke fejl, det er, hvad det er.

Det har aldrig været lettere at udforske sandheden. I skylder det for jer selv at leve ved sandheden. Dette er tidspunktet for forandring, når alle løgne og propaganda, der har holdt jer i lænker, bliver afsløret. Sandheden vil sejre, det forsikrer jeg jer om. Historien blev omskrevet, og sandheden blev skjult for jer. Rådet for Nicea var, da den store overtagelse formelt tog form. De har ført jer ned ad vejen til jeres egen ødelæggelse lige siden. Når I går væk fra den vej, tager I kontrol over jeres eget liv, og I begynder at træffe jeres egne beslutninger baseret på jeres egen forskning. Jeres liv vil ændre sig til det bedre. I træder ud af matrixen med tankekontrol og ind til virkeligheden. Sandheden er der for alle, der ønsker at se den. Det kan ikke gemmes længere. Kabalen falder fra hinanden. Det er alt sammen baseret på løgne.

De giftstoffer i chemtrails, der regner ned på jer, skader jer. Giftindholdet er blevet forøget for at gøre jer tavse. HVEM BESTILTE CHEMTRAILS? HVEM BETALER FOR DEM? HVORFOR VIL NOGEN GERNE FORGIFTE MENNESKEHEDEN? HVORFOR VIL DE SPRØJTE SÅDANNE DØDELIGE GIFTE I JERES ORGANER OG ORGANER FRA FORSVARSLØSE BØRN? BARE SPØRG HVORFOR? Hvem kan være så ondskabsfulde, at de med vilje, gennem vaccination, injicerer dødbringende gift i en lille baby?

Ændringer er i luften, da energier, I ikke før har oplevet, skaber de ændringer, I har brug for, til at beskytte menneskeheden og Jorden. De Mørke vil ikke overleve i et sådant lys. Det, I ser nu, er kabalen der mister styrke. De har ingen respekt for mennesker. Deres angreb på dem, der tør at kaste lys på dem, er brutale og uden barmhjertighed. Min kære hustru kan bevidne det. Hun fortsætter med at overleve og kæmpe på, et testamente for hendes ønske om at beskytte menneskeheden og Jorden. Hendes helbred er under alvorligt angreb. Livet er blevet en kamp, for som I ved, mine venner, er hun ingen vårhare.

Vores taknemmelighed går til alle, der har besvaret opkaldet om at hjælpe Dave McCann. Veronica arbejder hårdt på denne sag. Bed, send kærlighed og beskyttelse, eller vejledning, det der føles bedst for jer. Det modtages taknemmeligt. Forandringens vinde er over jeres verden. I må ikke befinde jer, ventende på dem.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Min kære, essensen af livet bliver drænet fra dig. Det er meget svækkende, så du skal tage dig tid til at komme dig. Vores arbejde skal fuldføres. Jeg ved, at dette er det, der driver dig, men du skal have styrken til at gøre det. Dit helbred er vigtigt. R beskytter dig på jorden. Du har brug for den beskyttelse, min kære. Tænk på, at jeg holder din hånd og går ved siden af dig hvert skridt på vejen. Jeg forlader dig aldrig.

Altid din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |