Home > > Montague Keen - 4. februar 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 4. februar 2018

Vi på den åndelige side forsøger systematisk at fjerne den mørke kontrol fra Jorden. Jeg kan fortælle jer, at det skrider fremad. Mange af jer er opmærksomme på dette. Vi har brug for jeres energi og jeres vilje til at hjælpe i denne proces. Inden for et par måneder vil I se det ske. Dave er en del af denne transformation. Dette er den sande grund til, at han er i fængsel. Vid at I gør fremskridt. Jeres ønske om fred og beskyttelse for menneskeheden vil producere den energi, der er nødvendig for at det kan ske. Den tredimensionale verden fjernes, selv mens vi skriver. Der er mange ting i gang. TIDEN ER NU.

Vi kan ikke afsløre vores planer. Stol på os, arbejd sammen med os, og alt det, der er mørkt og imod menneskeheden vil blive fjernet. Jeg lovede jer, at de, der infiltrerede Jorden, Annunakierne, en dag ville blive fjernet. Deres planer om at ødelægge menneskeheden VIL ALDRIG BLIVE OPFYLDT.

De næste par uger er vigtige, selvom vi ikke bruger tid i efterlivet. Det er undertiden svært at måle, hvornår tingene vil ske. I kan ikke blive fortalt om det arbejde, min hustru foretager. Det ville ikke være sikkert. Hun skal færdiggøre det arbejde, hun laver på Jorden for ham i fængsel. Arbejd sammen, da jeres kombinerede energi vil medføre ændringerne hurtigere.

Vi, i åndens verden, ønsker at takke de af jer, der tog besværet med at nå ud til Dave. Det fik ham til at føle sig som en del af menneskeheden igen. I vil aldrig forstå, hvor meget jeres breve og kort betyder for ham. Han takker jer fra bunden af hans hjerte. En dag om ikke så længe, vil han være i stand til at takke jer personligt.

Bemærkning fra Veronica

Dave elsker Six Nations Rugby. Han plejede at spille rugby selv. Skriv venligst til ham om det.

Dem, der kontrollerer alt bag kulisserne afsløres for hver dag. De har brug for at dræbe, for at dræne blodet fra babyer og at drikke det blod for at overleve på jorden. Beskyt jeres babyer og jeres børn, da de ses som mad til parasitterne. Udforsk antallet af børn, der er forsvundet uden spor. Så vil I indse omfanget af denne onde praksis. Disse tal skal offentliggøres. Politiet siger, at de ikke fører en oversigt over disse tal; hvad fortæller det jer? Men de kan fortælle jer detaljerne om alle stjålne biler. Ved at forhindre, at tallene bliver offentliggjort, er de medskyldige i denne nederdrægtige praksis.

Meddelelse fra Veronica

Jeg var nødt til at stoppe med at skrive med Monty, da så mange telefonopkald var ved at komme ind med informationer, der skulle håndteres med det samme. Det har været en uge som ingen andre. Meget stressende. Jeg håber at fortsætte med Monty i morgen.

Se venligst følgende videoer, da de vil forklare så meget.

Rothschild Genocide: Innovating the Population to Zero (Rothschild folkemord: Innovere befolkningen til nul (Stop Crime.net))

Qanon Conjecture 2.9.18. Det er ved at ske? Forskellige fortællinger. Hvem blev arresteret?

MEDDELELSE FRA VERONICA KEEN

Hjælp med at sikre, at Dave McCann får retfærdighed.

Lad os vise det korrupte retssystem i Amerika, at vi holder øje med dem. Vi kan gøre dette ved at sende kort eller breve til Dave. Myndighederne i fængslet læser al korrespondance, de noterer sig alt. Dave er en af os, og vi støtter ham. Vi kan sikre, at den absolutte sandhed om det ”set up” der blev lavet for at fælde ham vil blive afsløret. Hvis han ikke var vigtig for menneskeheden, ville kabalen ikke have gidet at gå så langt for at spærre ham inde.

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Jeg har Daves tilladelse til at bede jer om at hjælpe ham. Han er dybt taknemmelig for at I rækker ud til ham.

Han er fanget i Amerika uden venner eller familie, ingen besøgende overhovedet.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

MEDDELELSE FRA DAVE McCANN

Veronica vil gerne takke alle dem, der har skrevet til Dave siden vores sidste besked. Han har været stærkt trøstet af de opløftende meddelelser, han har modtaget fra sympatisører. Følelsen af isolation er blevet lettet.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |