Home > > Montague Keen - 11. februar 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 11. februar 2018

Det sker, min kære. Dørene lukker sig for den elitære kabale. Du kan se lyset, der kommer frem og afslører korruptionen. Lyset skinner på den sidste regering i Amerika. Mange er chokerede over, hvad der bliver afsløret, såvel som omfanget af det. Fakta skal konfronteres. Alt, var nøjagtig det modsatte af, hvad I blev ledt til at tro. Tro mig, dette er kun det yderste lag af løget. Der er mange flere chok på vej til jer. For mange år siden påpegede jeg, at intet er som det ser ud til. I er blevet løjet for om næsten alt, især religion, som er den store kræft, der styrer menneskers liv jorden. I opdager først nu, hvad der gøres for at ødelægge menneskeliv på Jorden. Testosteron bliver ødelagt for at forhindre reproduktion. Dette sker over hele verden. Kabalen har introduceret transseksualitet for, at forvirre jeres sindskontrollerede børn. DET ER EN OND PLAN, og det vil ødelægge mange unges liv. Kabalen bruger CANCER til at eliminere millioner af jer. Undersøg venligst dette, og I vil forstå, at de udsletter menneskeheden, og I gør ingenting ved det. De fylder jeres hoveder med sport, social sladder, tv og selvfølgelig den mest succesrige fælde af alle PENGE. De ejer bankerne, så de kontrollerer det.

Folk må lære at sige NEJ og nægte at hjælpe med drabene. Alt, hvad der gøres for at dræbe jer, skal afsløres. Når folk fortæller jer, at I og JERES BØRN skal vaccineres, skal I omgående trække jer væk fra dem. De er en del af denne ødelæggelse. Stol ikke på dem. Samarbejd, støt hinanden og del viden, når det er muligt. Kabalen har ikke noget problem med at finde svage holdningsløse folk til at lave det beskidte arbejde for dem; arbejde, som de en dag vil betale en høj pris for at have gjort. Pas på, hvem I tjener, da intet er skjult nu. At sige ”det var mit job” vil ikke blive accepteret som en undskyldning, da I ved, at det vil skade mennesker. Det er ligegyldigt hvor lille en del I spiller, det er en del af det hele. Glem det aldrig.

Tag jeres styrke tilbage. Mediter, når det er muligt, da det vil skabe en forbindelse til jeres højere Selv, der løfter jer ud af det kontrolsystem, der lænker jer. Befri jeres sind og begynd igen.

Se på dem, der skrev Bibelen. HUNDREDE AF ÅR EFTER DEN, DE KALDTE JESUS, LEVEDE, SKREV KABALEN DEN, og I har købt deres historier og hoppede på krogen. I citerer det stadig hver dag som om det var sandt. Det er det ikke. Det er løkken rundt om jeres hals. Sandheden er rundt omkring jer, I skal kun kigge efter det. Når man vender tilbage til efterlivet, tager det et stykke tid, at tilpasse sig sandheden, fordi vi blev bombarderet med så mange løgne fra fødsel til død. Mennesket er blevet fuldstændigt overbevist af dem, men ikke længere. Sandheden vil sætte jer fri for slaveriet. Annunakierne vil skulle stå til ansvar for det, de har gjort mod menneskeheden.

Tag venligst ansvar for jeres børn. Lad dem ikke falde i de fælder, der er sat op for dem af kabalen. Skoler uddanner ikke børn; det stoppede for mange år siden. I stedet hjernevasker de dem med illuminati løgne. Børn har ingen anelse om, at de er magtfulde væsener af lys, som oplever livet på Jorden. Alt, bliver slået ud af dem i en tidlig alder. De læres i stedet, at de skal være afhænge af kabalen, for at kunne få alt hvad de har brug for, til at kunne overleve. DE LÆRER IKKE AT TÆNKE SELV, at udforske naturen, for at forstå hvem og hvad de er. Hvor trist er det? Alt, hvad der var godt på Jorden, er blevet ødelagt. DET KAN OG VIL BLIVE ERSTATTET.

I (ja, jer alle) skal nu blive fremtidens arkitekter. Tag alt, hvad der blev taget fra jer. Fjern alle ONDE TEKNOLOGIER som HAARP i Alaska. Antarktis skal afsløres for, hvad det er. Mange mennesker skal fjernes fra kontoret. Husk at AFSKUM stiger op til toppen, og det er svært at fjerne. Store ændringer skal foretages, og gode mennesker skal være klar til at tage ansvaret, når det er nødvendigt. Bed om, at der er mange flere som Donald Trump, som vil acceptere udfordringen for at beskytte menneskeheden.

Se den følgende video: The Great Awakening Has Begun (Den store opvågning er begyndt). American Intelligence Media. Thomas Paine.

Vi, der er trygge her i efterlivet, ønsker at udvide vores taknemmelige tak til dem, der har skrevet til Dave, en god og venlig sjæl i nødens stund. Han værdsætter mere end I kan vide, den venlighed I har vist ham. Vi lever alle på Guds nåde. Det er Dave i dag, men det kunne være dig i morgen. Der er tusindvis af mennesker, der ulovligt er fængslet i Amerika. Det er ikke et sikkert sted at være. Hr. Trump skal rydde op i retssystemet, fordi det stinker. Stå sammen, for I har lidt nok. Tag jeres magt tilbage. Jorden er jeres. Gendan den, så det kan blomstre igen. Dette er jeres opgave. I valgte, at gøre dette.

Min kære, sidste uge var en periode med stor stress. Du havde så meget at klare. Tingene går hurtigt, så du skal altid være et skridt foran. Kabalen laver sine vanlige tricks. De er desperate for at overleve.

Du og Dave har arbejde at gøre. Husk at du er næsten 81 år gammel, så skub ikke dig selv for hårdt. Du kan ikke gøre alt alene. Jeg ringer med min klokke for at fortælle dig, at jeg er med dig.

Pas venligst på. Du er dyrebar for mig.

Altid, din beundrende, Monty.

MEDDELELSE FRA VERONICA KEEN

Dave ønsker, at takke jer af hele hans hjerte for alle jeres breve, kort, økonomisk hjælp og bønner. Sandheden vil blive afsløret. Til dem, der kender sandheden, siger jeg, kom frem, lyt til jeres samvittighed.

Lad os vise det korrupte retssystem i Amerika, at vi holder øje med dem. Vi kan gøre dette ved at sende kort eller breve til Dave. Myndighederne i fængslet læser al korrespondance, de noterer sig alt. Dave er en af os, og vi støtter ham. Vi kan sikre, at den absolutte sandhed om det ”set up” der blev lavet for at fælde ham vil blive afsløret. Hvis han ikke var vigtig for menneskeheden, ville kabalen ikke have gidet, at gå så langt for at spærre ham inde.

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Jeg har Daves tilladelse til at bede jer om at hjælpe ham. Han er dybt taknemmelig for, at I rækker ud til ham.

Han er fanget i Amerika uden venner eller familie, ingen besøgende overhovedet.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |