Home > > Montague Keen - 28. januar 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 28. januar 2018

Der raser en kamp på jorden om at kontrollere menneskets sjæle. Tiden løber ud for kabalen. De finder sig nu afsløret og ude af stand til at forsvare deres onde handlinger. De har altid kun frygtet en ting: at folk på gaden vil vågne op og indse, hvad kabalens planer for dem er, og tænde dem. Snart vil de inden for kabalen befinde sig i en situation, hvor de lever på nåde fra dem, de søger at ødelægge, og det frygter de. De er helt afhængige af, at vi tjener dem, for at sikre deres fortsatte eksistens på jorden. Penge alene vil ikke være tilstrækkeligt. Dette er en hård lektion for dem, for selvom de væmmes og foragter os, kan de ikke eksistere uden vores hjælp. Ikke en god position at finde jer selv i, er det?

Alt, hvad kabalen havde brug for, har de taget fra jer, mens de lullede jer ind i en falsk følelse af sikkerhed. De sikrede sig, at I kæmpede deres krige, og så tog de byttet fra disse krige. Hvad fik I? Bortset fra skade og lidelse, når I aflivede jeres medmennesker. Bemærk mine ord, mine venner, hvis Hillary Clinton var blevet USA's præsident, ville I nu være forankret i 3. verdenskrig. Kabalen er desperat og vil gå til enhver længde for at skabe en årsag til krig. Lad jer ikke blive narret til at acceptere nogen af deres grunde. I er de 99%, så brug den kraft det giver jer.

Vær forberedt på hvad som helst, og sørg for, at I har nok mad og vand til at klare jer, indtil tingene falder til ro og forsyningerne genoprettes. Dette er uundgåeligt, for når bankerne lukker, vil det påvirke alt. Assistance vil komme med replikatorer mv, for at lette overgangen. Det onde kontrolsystem, der har styret Jorden, skal forsvinde. Deres tid er slut. De vil kæmpe for at forblive ved magten, men det vil ikke blive tilladt.

Fremtiden, som I vil skabe, vil være baseret på sandhed. Alle de kontrolsystemer, der var baseret på FALSKE RELIGIONER og EN FALSK HISTORIE, vil blive fjernet og ødelagt, så mennesket lærer om sit sande formål på Jorden. Mennesket vil lære at værdsætte sine medmennesker og accepterer forskellene; for dette er vores formål på jorden på dette lovende tidspunkt for forandring. Der forventes så meget af hver af jer, når I åbner op for jeres sande formål. Der er dem, der har en rolle at spille i denne overgang, som kabalen er gået langt for at finde og fængsle på falske beskyldninger. Bed og bistå på enhver mulig måde. Vi har brug for alle ”hænder på dæk” for at skabe overgangen. Støt hinanden og ræk ud, når der er brug for hjælp. I arbejder alle sammen mod det samme mål.

Det ser ud til, at kabalen går videre med ”Project Blue Beam”. De har til hensigt at projicere billeder på himlen, som de gjorde, da de projicerede flyene til tvillingtårnene i New York for at skabe illusionen om et angreb. Dette vil blive gjort for at skræmme masserne til underkastelse. Men vores venner fra Andromeda vil faktisk vise sig og komme os til hjælp. De er vores venner. De bekræftede dette i 2010: det er optaget på bånd. Blue Beam vil være kabalens sidste forsøg for at bevare deres magt. Lad jer ikke narre af dem.

Project Blue Beam (YouTube)

Vi ser og er fuldt bevidste på denne side af livet om den desperation, med hvilken kabalen forsøger at ødelægge og fjerne hr. Trump. Trump er en forretningsmand, ikke en politiker, så han lytter kun til sin samvittighed. Han bliver ikke så let narret af politikere, og han gør sit bedste for Amerika og for de mennesker, der har brug for arbejde og et hjem. I kan se de resultater, han opnår. Man kunne ønske, at der var flere mennesker som Trump til at foretage sådanne ændringer i andre lande. Han er som et frisk pust, der skærer igennem den amerikanske politiks stagnerede kerne.

Q-Anon's Explosive New Post (YouTube)

Jorden er ved at smide kabalens håndjern. Deres dage er talte. I smager frihed for første gang. Alle kabalens kontroller fjernes, og solen vil skinne igen for at genopbygge og genoprette menneskeheden. Jeres vejr bliver den naturlige proces, det plejede at være. Fødevarer vil trives på naturlig jord, ikke længere fyldt med kemikalier. Det vil igen absorbere D-vitaminet fra solen, og mennesket vil blomstre igen som i fortiden. Det er det, vi arbejder på: mennesker, der trives på jorden igen.

Er I villige til at hjælpe os med at opnå dette? Ikke flere krige, men fred og harmoni for alle. I ved, at drab skal stoppe. Parasitterne skal forlade Jorden. De har ikke til hensigt at leve i fred, da de har brug for ilt fra frygt og blodsudgydelser for at kunne eksistere her. Mennesket er ikke længere parat til at tillade at børn bliver brutalt, RITUELT VOLDTAGET, TORTURERET, og SPIST, af disse PARASITTER. Dette skal stoppe nu. Et blindt øje blev vendt til tidligere. Det blev tolereret alt for længe. Det kan ikke længere holdes skjult.

Min kære, ja. . . du fik de korrekte oplysninger om, hvor angrebene kommer fra. De mister også deres magt.

Altid med dig, din beundrende, Monty.

MEDDELELSE FRA VERONICA KEEN

Hjælp med at sikre, at Dave McCann får retfærdighed.

Lad os vise det korrupte retssystem i Amerika, at vi holder øje med dem. Vi kan gøre dette ved at sende kort eller breve til Dave. Myndighederne i fængslet læser al korrespondance, de noterer sig alt. Dave er en af os, og vi støtter ham. Vi kan sikre, at den absolutte sandhed om det ”set up” der blev lavet for at fælde ham vil blive afsløret. Hvis han ikke var vigtig for menneskeheden, ville kabalen ikke have gidet at gå så langt for at spærre ham inde.

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA .

Jeg har Daves tilladelse til at bede jer om at hjælpe ham. Han er dybt taknemmelig for at I rækker ud til ham.

Han er fanget i Amerika uden venner eller familie, ingen besøgende overhovedet.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

MEDDELELSE FRA DAVE McCANN

Veronica vil gerne takke alle dem, der har skrevet til Dave siden vores sidste besked. Han har været stærkt trøstet af de opløftende meddelelser, han har modtaget fra sympatisører. Følelsen af isolation er blevet lettet.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |