Home > > Montague Keen - 4. marts 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 4. marts 2018

Mange der planlagde og arbejdede hen imod ødelæggelsen af menneskeheden bliver fjernet fra Jorden. Nogle "dødsfald" bliver rapporteret, mange flere bliver bare redigeret ud, som om de aldrig havde fundet sted. Mange har ligesom Zuckerberg mistet millioner, og da penge er lig med magt, er hans magt væk. Uden den er han intet.

Boblen sprænger. Det er alt hvad den var. Der var aldrig noget substans overhovedet. Deres kontrol forsvinder hurtigt, og beviset herfor er der for alle at se. Der er ikke noget, de kan gøre for at stoppe det. En af deres sidste underjordiske bunkere i TORC bjerget, Co Kerry, Irland, blev revet ned i sidste uge. Dette var et betydeligt slag for dem.

Brug jeres energi i meditation til at fjerne alle deres højborge i alle dele af verden. Når I styrer jeres energi og jeres tanker, vil I blive forbløffet over, hvad I kan gøre og hvad I kan opnå. Jeres belønninger vil overstige alt, hvad I troede var muligt. Når et stort antal af jer mødes sammen med samme tanke i sindet, så vil I indse jeres egen magt. Tingene går hurtigt, og I skal være klar og villig til at gå videre. Brug denne mulighed. Kabalens løgne er nu lagt ud foran jer. I skal overveje hvert tilfælde nøje, da de søger barmhjertighed. Læs jesuiternes edsaflæggelse. Dette er, hvad de lever af. Dette er hvad I er oppe imod. Det betyder ikke noget, hvad de kalder sig selv, zionister/jesuiter, da de har mange forklædninger. De gemmer sig for det almindelige syn. De er overalt.

Hvis I står sammen, kan kabalen tages ned, og inden for to uger kan I være fri for dem og deres onde love. Alt er klar til at blive sat i aktion, når I åbner jeres sind for det. Har I modet til at omfavne en ny livsstil uden mere krig, fattigdom eller kabale- skabte sygdomme. Hvad venter I på?

Ændringer synlige for alle kan ske den 18. marts 2018. Det er det første skridt fremad. Det andet skridt fremad vil ske 8 måneder senere.

Vær forberedt på at gå videre til New Age, som mange af jer drømmer om. I er ved at gå ind i de bedste år i jeres liv, når I fjerner alle de blokeringer, der har fanget jer i mørket. I vil udforske Jorden. Alt vil være åbent for jer. Livet bliver spændende. Alle sygdomme vil blive fjernet, da disse var kabalens konstruktion for at holde jer under deres kontrol.

Se nærmere på kabalens ansigter. I vil se, at de er i frygt. De ved, at deres fremtid er i jeres hænder. Selvom de ved, at de ikke bør forvente barmhjertighed, vil det ikke stoppe dem, der beder om det og forventer det. De har ikke en samvittighed. De ville gøre alt igen i morgen, hvis de troede, de kunne slippe afsted med det. De har brugt jer som slaver, og det er sådan, de altid vil se jer. De ser sig selv som OVERLEGNE i forhold til jer. I accepterede det tåbeligt, men det skal stoppe. Opbyg jeres styrke, så I er parate til at bevæge jer fremad, når timingen er rigtig. Begge sider af livet arbejder hånd i hånd for at fjerne alt, hvad der er mørkt, for at genoprette lyset, så menneskeheden igen kan oprette sig som Jordens hersker. Fred vil herske endnu en gang.

Den gamle irske KÆRLIGHEDS religion vil være tilgængelig for dem, der føler, at de har brug for det. Denne proces er begyndt, så byd den velkommen med åbne arme. Aldrig igen acceptere som sandhed, hvad kabalens aviser og tv fortæller jer. De er de kæder, der binder jer til mørket. Når I holder op med at læse deres ”aviser”, vil de gå ud af drift, ikke længere være i stand til at kontrollere jeres sind. Lad os se det, I har været villige slaver for dem, ligesom dukker, svingende, hvilken vej kabalen valgte, uden spørgsmål. Lær at tænke for jer selv igen. Jeg beder igen om, at I laver jeres egen forskning, da dette vil lette overgangen for jer. Viden er magt. Alle døre er åbne for jer, så fat mod og gå ind i en verden, som I kun kunne drømme om indtil nu.

Tænk på, hvor spændende det er for jer at udforske jeres sande historie og lære om Jorden I lever på. Et tidspunkt, hvor HAARP ikke længere kontrollerer jeres vejr eller alle de andre kontroller, der opererer fra Alaska. Det ejes af dronningen, og der er mindre installationer over alt i jeres verden, der er blevet skjult for jer, som den i Kerry i Irland. Kabalen kontrollerer hvert hjørne af jorden. De er ikke glade for at miste deres stramme greb om menneskeheden. Men sammen vil I lykkes. 99% er vågen og klar til at tage alt tilbage, hvad der er deres. Disse tider vil blive optaget til fremtidige generationer for at lære, hvordan deres forfædre genvandt deres frihed fra den mørke kabale og genoprettede fred og harmoni på jorden.

Min kære, de har drænet din energi, da de forsøger at holde fast ved deres to gidsler. Vi hjælper dig med at sætte tingene på plads, så de kan frigøres.

Du er ikke alene, min kære, jeg er altid ved din side.

Din beundrende, Monty.

Meddelelse fra Veronica

Dave har bedt mig om at takke alle dem, der har skrevet til ham. Jeres breve har vist sig at være en kilde til styrke for ham. Han ved, at han ikke er alene og glemt. Bed venligst for de to gidsler, at de kan frigøres hurtigst muligt.

Tak, Veronica.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Jeg har Daves tilladelse til at bede jer om at hjælpe ham. Han er dybt taknemmelig for at I rækker ud til ham.

Han er fanget i Amerika uden venner eller familie, ingen besøgende overhovedet.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |