Home > > Montague Keen - 25. februar 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 25. februar 2018

Du står ikke tilbage med nogen tvivl om hvor langt kabalen vil gå for at holde fast i magten. Selv du var chokeret. Du indså ikke, hvor lavt de vil gå for at ødelægge noget, der kan forhindre dem i at fuldføre deres onde planer. Mange af dem har konfronteret det faktum, at deres planer er dømt til at mislykkes og har bedt om barmhjertighed. De ved, at de ikke længere kan skjule sandheden fra menneskeheden. Absolut alt, hvad mennesker fik lov til at vide, var strengt kontrolleret: samlede løgne. Alt var designet til at forhindre folk i at komme fremad. Al viden var skjult. Kabalen kontrollerer fremstillingen af mad og medicin. De har med succes overbevist folk om, at de har brug for deres dødelige vaccinationer og medicin.

Mennesket levede med succes på jorden længe før Annunakierne ankom og ledte efter guld og derefter besluttede de at overtage. De kontrollerer det stadig op til denne dag. De har antaget mange forklædninger. De sikrer altid, at mennesket ser op til dem. Men deres eksponering er sikret. De kan ikke længere gemme sig bag et slør af løgne. De er i magtpositioner overalt; nogle gange skjult, nogle gange synligt. Jeres regeringer adlyder dem, mens jeres politikere foregiver at være ved magten. De er den skjulte hånd, den virkelige kraft, der styrer alle. I kan se for jer den magt, der udøves af religioner. Spørg jer selv, hvorfor religion accepteres uden spørgsmål. Hvorfor er religionen tvunget på jer? Hvorfor blev I tvunget til at acceptere sådanne løgne.

Kærlighed og fred skal være menneskehedens mål. Nu har I mulighed for at tage jeres magt tilbage og sikre, at kærlighed og fred hersker. I har nu antallet til at tage kontrollen tilbage. I kan se, at kejseren ikke har noget tøj på. Det var alt sammen en ILLUSION, og I blev alle fanget af det. Men illusionen kan ikke holde jer som gidsler et øjeblik længere fordi I er frie. Frie til at udforske sandheden, frie at se, hvad der blev brugt til at skabe frygt i jeres liv. Frie til at se alt, hvad der blev brugt til at holde jer som gidsel. Frie til at beskytte jeres dyrebare børn fra pædofile, der er overalt, så organiserede, at de har opereret lige foran jeres næse, selvom I ikke har set dem indtil nu. I kan aldrig lukke øjnene for dette problem nogensinde igen. I skylder jeres børn at forhindre dem i at blive udsat for de løgne, som I blev tvunget til at acceptere. Lad ikke løgnen fastholde endnu en generation i kontrol. Uddannelser undlader at undervise i sandheden, da den er helt kontrolleret af kabalen. Det er farligt for jer. I skal sikre, at jeres børn er parate til at acceptere sandheden i en tidlig alder, så de kan genkende den, når de ser den. En sådan uddannelse bør begynde i vuggen og gradvist åbne øjnene for virkeligheden. De vil takke jer i senere år.

Vær meget forsigtig med hvad der er kendt som ”de gamles hjem”. Mange er ikke som de ser ud til at være. Nogle er farlige, tager kontrol over beboerne og optræder som om personen er i fængsel. Der er mange af disse hjem i forskellige dele af England, der ville chokere jer, hvis I kendte sandheden om, hvad der foregår på dem. Der er overvældende rovdyr overalt, altid klar til at slå på intetanende mennesker. Mænd, der ikke må besøge deres koner, er almindeligt. Beskyt jeres kære, da de ikke er sikre mange af disse steder. Medicin administreres uden at afsløre, hvad der gives. De bliver bedøvet uden samtykke. Dette er en skændsel. Veronica forsøger at hjælpe en sådan person, der har bedt om hjælp og går gennem helvede. Bed venligst for hende og alle de andre i samme situation. Når der stilles spørgsmål, afslører rovdyrene sig selv og truer lovlige handlinger i håb om at skræmme spørgerne. Ingen er sikker med sådanne ubehagelige mennesker, der lever af andres lidelser. Lad dem ikke besejre jer.

I spørger, hvem I kan stole på? Meget få i magtpositioner. Eksponering hjælper med at fjerne nogle af dem, men I skal stræbe efter at fjerne dem alle. Vær forberedt på at tage skridt til at fjerne alle rovdyr, før det er for sent.

Der er blevet sat så meget op for at holde menneskeheden under kontrol, at I nu skal fjerne al kontrol, når I har muligheden for det. Det kræver mod og tro på jeres egen evne, at se igennem det til fuld afsløring. Støt hinanden, da I har antallet til at befri jer fra jeres rovdyr. Mange forhindringer er fjernet, og jordens energi er til jeres fordel. Så det er jeres store mulighed for faktisk at opnå frihed. Lad det ikke gå forbi jer på grund af manglende mod. Vi har lagt så meget på plads for at befri jer fra slaveri og frigive sandheden om, hvem I er, om jorden I lever på, og selvfølgelig de rovdyr, der holder jer i fangenskab. Friheden er jeres. Grib den og tag ejerskab over den.

Religioner har ødelagt KÆRLIGHEDENS religion som alle mennesker levede efter i svundne tider. Den blev erstattet af løgne, der ville sikre, at de kunne sætte en religion op mod en anden. Dette var deres plan, og I faldt for det, og fortsætter med at betale en stor pris for det. Men sandheden kan ikke længere holdes skjult. Internettet sikrer dette. Rovdyrene forsøger at fjerne internettet fra jer. Lad ikke dette ske. Find jeres stemme og sig NEJ til nogen kontrol over det. Husk, kabalen KAN KUN GÅ SÅ LANGT SOM I TILLADER DEM AT GÅ. I ER DE 99%.

I følger alle bevægelser, de laver, og de ved det. De lever på jeres nåde, og de er ikke vant til dette, FOR EN VÆKKET MENNESKEHED ER DERES STØRSTE FRYGT.

Beskyt jer ved at nægte alle vaccinationer, og hvis det er muligt, nægte deres lægemidler, der var designet til at forkorte jeres liv. Fjernelse af kabalens kontrol over jeres liv med al den information, I nu har lige ved hånden, er som en gåtur i parken. Uden jeres hjælp vil de miste al deres magt. De vil være hjælpeløse. Forråd aldrig jeres medmennesker og friheden er jeres lige til at tage.

Min kære, jeg er stolt over, hvordan du håndterer de alvorlige problemer vedrørende nogle ældre menneskers hjem, der er blevet overtaget af korrupte personer uden hensyn til menneskeliv. Disse mennesker bekymrer sig kun om de penge, de kan trække ud på den ene eller anden måde. Mange ældre mennesker bliver hurtigt fanger. I skal beskytte de sårbare i jeres pleje. At leve sine sidste år i frygt, fanget på sådanne steder, bør ikke være tilladt i noget land. Ja kære, livet bliver hårdt, når du spørger sådanne mennesker. En mands hånd, uden en krop fastgjort, der greb fat i armen på dig, da du arbejdede på computeren, blev gjort for at skræmme dig.

Prøv venligst at hvile, og vær forberedt på at handle, når det er nødvendigt.

For evigt, din beundrende, Monty.

Meddelelse fra Veronica

Dave vil have jer til at forstå, hvor meget jeres breve betyder for ham. At høre sit navn blive råbt op, når posten ankommer, får ham til at føle, at han ikke er alene mere. At vide, at folk bekymrer sig og er interesserede i, hvad der sker med ham, giver ham håb. Han læser og katalogiserer dem og læser dem igen og igen. De dejlige kort er nu på hans væg ved siden af en smuk tegning sendt af Ruth. De har ændret hans celles energi. Desværre returnerede fængslet alle kortene, som havde glitter. Nogle indeholdt konvolutter og frimærker. Han værdsætter jeres venlighed, men fængslet tillader kun folk at sende ting gennem fængsels kommissær og bøger gennem Amazon. Det er vigtigt, at fængslet og advokaterne ved, at der er mennesker derude, der bekymrer sig for- og holder øje med Dave.

Jeg takker også. I har gjort en stor forskel for Daves liv. Jeg er jer så taknemmelig for det.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |