Home > > Montague Keen - 18. marts 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 18. marts 2018

Kabalen er så desperate for at holde fast i magten, at de er parat til at gøre alt, hvad der kræves for at forhindre det uundgåelige. De fik alle muligheder for at blive renset, og ændre deres veje og bede om tilgivelse for deres forfærdelige forbrydelser mod menneskeheden, men de valgte ikke at tage imod. Nu ser I deres sidste desperate forsøg på at holde fast, ved at forsøge at starte tredje verdenskrig. Dette er så indlysende, selv for dem, der er under deres kontrol. Kabalen har brugt krig igen og igen, når ting bliver vanskelige for dem, eller når afsløring er ved at fange dem. Dette er grunden til at de ejer og driver krigsmaskinen verden over. Kabalen producerer alt, hvad der er nødvendigt for krig. Deres drabsmaskine er altid klar. Glem aldrig "MASSEØDELÆGGELSESVÅBEN". I BLEV ALLE FANGET I DISSE LØGNE.

De ejer medierne, så de er i stand til at kontrollere alle de oplysninger, der kommer til jer. Lær af tidligere fejl. I må ikke falde for løgnen igen. Se dem for, hvad de er. Stop med at være Kabalens dukker. I har pligt til at udforske sandheden for jer selv og handle på det. Aldrig i jeres historie har korruption været mere tydelig end nu. De vil organisere mange flere angreb, alle falske flag, for at sikre at de tankeløse bliver taget af dem. I er blevet narret i krig så mange gange. Vil I nogensinde lære, at det er kabalens måde at dræbe jer på? Dette er facts.

Kabalen har ingen respekt for menneskelivet. De får deres ilt fra drab, frygten og lidelsen hos dem, de dræber. De dræber tusindvis af jeres børn hvert år. Menneskeofringer foregår hver dag, og I vælger ikke at se på de ansvarlige. HVORFOR? En dag vil de komme til jer. Hvem vil tale for jer?. Ved at lukke øjnene for alt dette, er I også skyldige i, at lade det ske, og I vil skulle stå til ansvar for det.

Tro ikke på noget i fjernsynet eller i aviserne, for de er alle ejet af kabalen. Deres formål er at holde jer under kabalens kontrol. Muligheden for at frigøre jer har præsenteret sig selv: handl på det. Fjern alt det, der er mørkt, de ting, der gør jer til slaver. Jorden er jeres. Vær ikke ansvarlig for at ødelægge den. De forkerte mennesker har formået at komme til magten over hele verden. Se hvordan de støtter hinanden, mens de ødelægger menneskeheden. Se omhyggeligt på, hvordan jeres såkaldte ledere kom til magten. Det blev alt sammen omhyggeligt iscenesat. Hver eneste af jer har en stemme, så brug den for at forhindre endnu flere drab. Krig er aldrig svaret.

Forbind jer med jeres højere selv og vær sikker på, at al viden er inden i jer. Inden i jer, har I minder om hvert liv I nogensinde har levet. Alt I skal gøre er at forbinde jer med det. I vil blive overrasket over, hvor meget I ved. Når I tager hen til bestemte steder, synes de at være jer bekendt, men I ved, at I aldrig har været der i dette liv. For I var der i et tidligere liv. Når I møder nogen for første gang, og I føler, at I kender dem, genkender I dem fra et tidligere liv. Nogle gange ser I et sted, og I føler frygt. Mørket kan overvælde jer. Det skyldes, at der er sket noget dårligt for jer på det sted i et tidligere liv. Alexandra Palace i London har for Veronica dårlige fortidsminder. Egypten var derimod spændende og magisk for os begge.

Jeres tanker bliver hele tiden bombarderet med støj. Dette bliver bevidst gjort for, at forhindre jer i at tænke for jer selv og forbinde til alt, hvad der er vigtigt for menneskelivet. Forbindelse med naturen er en vidunderlig måde at forbinde til alt det er. Mediter for at forbinde jer med, hvem I er. Forbind jer med jeres egen personlige mission i dette liv. Mange er kommet fra andre planeter for at hjælpe mennesker i deres genopretning fra slaveri og hjælpe dem med at finde deres sande selv igen. Jeres menneskelighed er blevet slået ud af jer. I sank ned til det niveau, hvor I befinder jer i dag. Men I er klogere nu. Det er på tide at rejse sig og være mennesket, som I, i jeres hjerte ved, at I er. Folk, der respekterer alt liv, vil aldrig gå i krig mod deres medmennesker. Så nægt at blive løjet for, om hvorfor I skulle acceptere krig. Så I Tony Blair og George Bush kæmpe deres krig? Hvad I så, var Tony og George nød deres krig. De kunne ikke rumme deres begejstring. Vær sikker på, at I aldrig bliver fortalt den virkelige årsag til krigen.

EN VIGTIG MEDDELELSE FRA KEN O'KEEFE

Det er farlige tider for dem, der forsøger at vække andre op til sandheden. Prøvelserne min kære hustru blev udsat for den 5. marts var forfærdelige. Hun følte, at hun blev voldtaget igen.

BEMÆRK FRA VERONICA

Jeg blev brutalt voldtaget af en præst, da jeg var ung. Det føltes som om jeg blev voldtaget igen. Jeg har problemer med TalkTalk, min internetudbyder, så jeg klagede til dem. Så fik jeg et telefonopkald fra en mand, der sagde, at han var fra TalkTalk, og at han ville løse problemet. Jeg troede på ham. Han bad mig om at gå til min computer, og det gjorde jeg. Han var allerede inde i min computer. Han gjorde alle mulige ting ved den. Han havde en assistent, der viste mine bankkonti. Jeg var chokeret. Han tog penge ud af min konto lige foran mine øjne. Jeg slukkede straks min computer og afbrød telefonen, da den udsendte kraftige lyde i mit øre. De to blev ved med at ringe på begge telefonlinjer. Jeg tror ikke, de var amatører. De var eksperter, og deres hensigt var at skræmme mig og for at vise mig, hvad de kunne gøre. Det efterlod mig meget stresset, truet, og uden en computer i to dage. De havde også lagt mange vira på den. En senere rapport fra en computer ekspert udtalte, at de, der angreb min computer, fik adgang ved at bruge Kaspersky Virus Removal Tool.

Kabalen vil bruge alle midler for at holde fast i magten. Ingen er sikker. De er ensporede i deres vilje for at holde på magten. De vil endda tillade en af deres egne at blive offentligt angrebet og stukket i et forsøg på at overtale jer til at komme ind på rækken. KABALEN FRYGTER JER NU, SÅ DE VIL SIKRE SIG, AT I FØLER JER USIKRE, så I vil støtte deres krigsplaner. Vågn op!

Min kære, dette angreb efterlod dig med en følelse af at være hjælpeløs og udsat. Du har dog klaret værre ting. Min blodfamilie var rene djævle da jeg døde og de tog som deres ret alt, hvad jeg havde efterladt til dig. Men du overlevede og udviklede dig, og du vil gøre det igen, min kære.

Altid din beundrende, Monty.

MEDDELELSE FRA DAVE

Til dem, der har skrevet til mig: I har givet mig noget at se frem til hver dag. Det har gjort en enorm forskel for mit liv. Jeg takker hver eneste af jer.

KOMMENTAR FRA VERONICA

Irland vandt Rugby Grand Slam på St Patrick's Day. Jeg fortalte ham om spillet, og han bad mig om at love, at jeg ville se det for ham, som jeg gjorde. Irland 24, England 10, et resultat der gjorde ham tilfreds.

Dave har gemt alle jeres breve og kort. I har fået ham til at føle sig som en del af menneskeheden igen. En dag vil han være i stand til at takke jer selv. Det er hans fødselsdag den 5. april. Han har stadig kortet jeg sendte til ham sidste år. Han læste det for mig i går. I har alle gjort sådan en forskel for hans liv, og jeg takker jer.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Jeg har Daves tilladelse til at bede jer om at hjælpe ham. Han er dybt taknemmelig for at I rækker ud til ham.

Han er fanget i Amerika uden venner eller familie, ingen besøgende overhovedet.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |