Home > > Montague Keen - 30. august 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 30. august 2016

Store beslutninger foretages nu af regeringer. Har de fortsat støtte til det korrupte regime, der kræver en ny verdensorden og afskaffelse af 90% af den menneskelige race? Eller følger de deres samvittighed og beskytter deres medmennesker. Jeres regeringer kæmper med dette spørgsmål. I, mine venner, skal bruge jeres energi til at stå sammen og støtte jeres medmennesker. De korrupte er gået så langt som de tør, men de er langt i undertal. De ”vakte” har fundet deres stemme. De siger, NEJ, vi har intet ønske om at have EN NY VERDENSORDEN påtvunget os. Brug jeres nyfundne tillid til, at nægte at støtte den nye verdensorden på nogen måde I kan. Det er ikke, hvad I vil have, og I er flertallet.

Da det engelske folk sagde nej til EU, var dette det første søm i kisten for den Nye Verdensorden. Nu skal I benytte enhver lejlighed til at nægte at hjælpe med selv den mindste ting, for dem, der ønsker at ødelægge jer. I har brug for, at der kommer ledere frem, som folk kan samles om for at finde deres styrke.

I er på vej til sejr, det lover jeg jer. Denne sejr er sikret. Menneskeheden vil trives, endnu engang, når alle GM "fødevarer" er fjernet, chemtrails er stoppet, og jeres vand er rent. Al den sygdom, der plager jeres liv nu, vil hurtigt forsvinde. Livet på Jorden vil blive en vidunderlig oplevelse igen.

Mennesker skal finde og bruge deres stemme. Sammen kan I foretage alle de ændringer, der er nødvendige for at genoprette sundhed og velfærd. Tusinder er på Jorden i denne tid for at hjælpe jer i overgangen fra alt der var mørkt og korrupt. Det har taget tid og kræfter på at få jer til dette stadie. I er nødt til at gøre en fælles indsats for at fuldføre overgangen. Når I fuldt ud kommer ind i lyset, vil I opdage, at det er alt, hvad I nogensinde kunne have ønsket.

FRYGT vil blive anvendt af kabalen på enhver mulig måde for at forsøge at stoppe jer. Men I er mange, de er få, så I skal ikke falde for frygt. Ja, frygt virkede i fortiden; men I er klogere nu, og I ved, hvad I ønsker. I har intet ønske om at eksistere i kabalens New World Order. De har ingen respekt for menneskeliv, de foragter jer. De ser jer som unyttige spisere. Behøver jeg sige mere? Kabalens plan falder fra hinanden, og de er i chok. De engelske folk sagde faktisk nej til dem, chok rædsel!

Nu ser I at andre lande, anført af Tyskland, også siger et rungende NEJ. Det er hvad vi har ventet på. De første skridt bliver taget. Det vil tiltage i styrke. Dette er historien i sin vorden, og det vil der blive talt om blandt de kommende generationer.

Vores to verdener vil mødes. I har ingen idé om, hvor meget dette er blevet blokeret. Jeres DNA bliver restaureret. Jeg ved, at denne proces forstyrrer nogle af jer: de mærkelige smerter, udmattelsen, men det er alt sammen en del af restaureringen af jeres DNA. Kabalen har gjort meget for at forhindre dette, da de ikke vil være i stand til at kontrollere jer, når I bliver de magtfulde væsener af lys, som I er. Kabalen er bange. De ved ikke, hvad de skal forvente, når I faktisk ser dem for hvad de er. I vil se på dem med skam, fordi de arbejdede og planlagde i så lang tid, kun for at blive besejret ved den sidste forhindring. Alle deres onde planer er blevet til ingenting.

Tilslut igen med Jorden. Se på det med vidt åbne øjne og se det i al sin pragt. Forstå, hvordan det fungerer, dens forskellige vejrmønstre, og forbind med alle dens hellige steder, genopret dem om nødvendigt. Energi portaler åbner for at hjælpe jer til at forbinde med, hvem I er. Der er flere vidundere i jeres verden, end I kan forestille jer, men mange er blevet skjult. Mere åbner op for jer, mere end I kunne forestille jer, og det er alt sammen jeres. Snart vil der ikke være flere skatter, ikke flere penge bekymringer. Alt sammen vil forsvinde, da en ny måde at leve på, vil åbne sig op for jer, uden den stress der er i dag.

For at genoprette jeres helbred, se på de gamle metoder. Det hele er der. Gamle folk vidste præcis hvilke urter der skulle bruges, alle naturlige og gavnlige. De gamle har aldrig hørt om "bivirkninger", sådanne ting blev opfundet af medicinalfirmaerne for at beskytte sig selv.

Hvem har I tillid? Lyt til jeres hjerte, og I vil finde sandheden der. I jeres logiske sind vil I kun finde, hvad kabalen har lært jer. Dette kan I ikke have tillid til. Jeg har mindet jer, mange gange om, at I bliver nødt til at aflære alt det, jeres forældre har lært jer, og selvfølgelig alt som kabalen har lært jer gennem uddannelse. Alt blev stablet op mod jer for at forhindre jeres opvågnen, men det mislykkedes. Nu skal I gå frem i lyset med kærlighed i jeres hjerter, i sikker viden om, at I vil genoprette Jorden og hele menneskeheden tilbage til hvad det skulle være. Vær stærk, være forberedt, og være modig.

Min kære, alle dem, der har været med til at vise vejen bliver angrebet. Det er forventeligt, da de ikke ved bedre. De er fulde af frygt, så de langer ud efter alle. I kender sandheden, uanset hvor meget de forsøger at fordreje den. Send venligst kærlighed og retfærdighed til dem over hele verden, der er fanget af kabalen. De har brug for din hjælp.

Min kære, være meget forsigtig med, hvem du har tillid til, da ikke alle er som de ser ud. Ord er billige, handlinger bærer frugt. Det er ikke tid til at tage chancer, så vær på vagt hele tiden.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |