Home > > Montague Keen - 5. august 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 5. august 2018

Det blev besluttet, at nogle af de oplysninger, jeg gav jer i sidste uge, kunne have været brugt negativt. Så de måtte fjernes fra den offentliggjorte besked. For dem der læste det, var det magtfuldt. Det viste endeligt, hvad jeg havde til hensigt at bevise. Det gav energi til at tage et stort fremskridt, der har vist sig positivt. Det fjernede mange af de blokke, der holdt ting tilbage.

I VED I JERES SIND, at timingen er rigtig. Find jeres mod og vær det lys, I er. Kæmp den gode kamp, som frigør menneskeheden fra kabalens kvælergreb. I ved, at I har værktøjerne til at gøre dette. Alle beviser er der. Brug det til at frigøre menneskeheden. Intet på Jorden kan stoppe jer, når I beslutter jer for, at det er det, I vil have, og I er parat til at kæmpe for det. Regeringsledere er kun ”PAPIRTIGERE”, der følger ordrene fra Kabalen. I det øjeblik I nægter at adlyde dem, bliver de straks kasseret af kabalen. De ender i livets skraldespand, ikke længere til brug. Hr. Trump alene afslører denne korruption.

Bed hver dag for Donald Trump, da han viser vejen ud af undertrykkelse til værdighed og respekt. Kabalen rejste fra land til land, ødelagde infrastrukturen, bombede unødigt og skabte elendighed og lidelse, som var (og stadig er) deres hovedmål. De viser stolt deres hære og deres våben. Alt, der ødelægger menneskeliv, giver dem spænding. Som jeg tidligere har påpeget, ØNSKER HR. TRUMP, AT SKABE VENSKABER, IKKE KRIG. Han viser vejen for at sikre, at alle mennesker kan nyde et fredeligt liv. Vi på denne side af livet støtter og beskytter ham, da han fører jeres verden ud af elendigheden skabt af kabalens kontrol.

Vi forsøger at skabe energien for et stort fremskridt mod frihed. Tidspunktet er rigtigt for alle mennnesker til at være fri til at nyde Jorden som den burde nydes. Alt negativt skal fjernes, og menneskelivet skal respekteres. Desværre er unge mænd lokket til at bære dødelige knive, klar til at dræbe. Det får dem til at føle sig store. Så de dræber uden samvittighed. Det er da og først da, at de indser, at de blev brugt på meget subtile måder til at opføre sig på denne måde. De betaler en meget høj pris for deres øjebliks berømmelse, i fængsler så mørke og undertrykkende, at nogle ikke overlever. De skal have medlidenhed.

Folk bør møde hinanden, tale og dele erfaringer. Udforsk, sid ikke hver dag foran jeres tv'er, som kabalen bruger til at styre jer. De vil have jer til at acceptere uden tvivl alt, hvad de viser jer på tv. Sådan kontrollerer de jeres sind. TV forhindrer jer i at bruge jeres sind og jeres intelligens til at lære om verden og hvad Kabalen gør for at ødelægge jer. Livet er værdifuldt, så værdsæt det. Jorden var et sted med stor skønhed, indtil infiltratorerne overtog det og lavede jer til slaver gennem religion og politik.

Irland, det mest hellige sted, bliver systematisk ødelagt af Leo Varadkar. HVORFOR ER DET IRSKE FOLK TAVST, EFTERHÅNDEN SOM VARADARKS PLANER TAGER FORM

Hr. Varadkar, Vatikanets planer for at ødelægge Irland mislykkedes. Hvem er du som tror på, I vil lykkes?

Når irerne virkelig vågner op til jeres planer, smider de jer ud af landet og sikrer, at I aldrig vender tilbage. I og jeres ligestillede er ikke ønskede i Irland: ikke nu, aldrig nogensinde. Når Irland tager sin retmæssige plads igen, vil fred herske over hele verden. Folk vil vide, hvem de er, på dette tidspunkt for forandring. Denne ændring vil komme, da den ikke kan stoppes. Forbered jer på det, byd det velkommen med åbne arme. Det vil redde jer fra kabalens greb, og det vil fjerne dem fra Jorden. Donald Trump hjælper jer med at tage jeres første skridt mod jeres frelse. DET ER NOGET SOM KUN HAN KAN GØRE. Han udfører et godt stykke arbejde.

Hver eneste af jer må spille jeres rolle i at frigive Jorden fra kabalens onde kontrol. Jeres kombinerede styrke er påkrævet. Begynd med jeres hensigt, da alle hensigter har styrke. I har styrke i tal og I er langt mere kraftfuld end kabalen. De sikrer, at de holder denne kendsgerning fra jer.

Den magt, som bankerne har over jer, fjernes af hr. Trump, som vil fjerne magten i Federal Reserve. I 1913 tog de et kvælertag omkring menneskehedens hals. Det er ren ondskab. Han vil fjerne det. Se for jer ansigterne hos dem der styrer det. De tjente aldrig eller vil aldrig tjene menneskeheden. De ønsker ikke Brexit, selv om menneskeheden selv har brug for Brexit for sin overlevelse. EU er en ond organisation, hvis formål er at ødelægge Europas befolkning, at fjerne deres DNA, for at fortynde det i en sådan grad, at det vil blive fjernet for evigt. Dette må aldrig få lov til at ske.

Mennesket kæmper en kamp for sin eksistens. Den må ikke forsvinde. Hvis I bare kunne se, hvad der gøres for at ødelægge jer, ville I være forfærdet. Hvis I kendte dem, der fører kampen mod jer, ville I faktisk være chokeret. I placerer dem højt på piedestaler, og de ser jer som snavs under fodsålerne på deres sko. Virkeligheden skal konfronteres og konfronteres snart, da tiden er vigtig.

Min kære, jeg ved, at det, de gør mod dig, skræmmer dig til tider. Det er meningen at gøre det. Du er lavet af stærkere ting til at lade det stoppe dig. Fremad går vi ind i lyset, hvor alt vil blive afsløret.

Min kærlighed omgiver dig altid.

Din beundrende, Monty.

Meddelelse fra Veronica
Jeg vil gerne takke Katherine Jacobs fra San Angelo for venligt at sende mig vigtige oplysninger om angrebene. Velsign dig.

Meddelelse fra Dave
Jeres fortsatte støtte til mig er en velsignelse, som jeg er virkelig taknemmelig for. Tak skal I have.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |