Home > > Montague Keen - 29. juli 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 29. juli 2018

De, der holder menneskeheden som gidsler og helt under deres kontrol, kæmper nu synligt for deres fortsatte eksistens. I ser dette spille sig ud på Internettet. Det bliver endda afspillet på jeres tv-skærme, og selvfølgelig i jeres kabale- ejede aviser. Se på, hvordan DE ALLESAMMEN FORDØMMER MR TRUMP. Er de ikke klar over, at dette alene afslører dem for, hvad de er? De er nu ude i det åbne og afslører deres frygt for, hvad hr. Trump kunne gøre for at fjerne deres magt og kontrol. I kan ikke stole på noget, der kommer fra dem, uanset hvordan det er pakket ind for at I skal tro på det.

I er kommet så langt i jeres kamp for at overleve. Gå ikke tilbage til at være slaver. I er der næsten. Fortsæt jeres kamp for jeres overlevelse. Efterhånden som ”de vækkede” stiger i antal vil kabalen miste al magt over jer. Hr. Trump har vist verden, at I ikke behøver at være en del af kabalen for at lykkes. Hvor mange flere vil komme frem for at lede jer ud af trældom? Det kræver bare mod og tro på jer selv. Dette er hvad der er brug for. Det krævede kun EN MAND at vise vejen.

Imran Khan gjorde netop det, i Pakistan. Min hustru mødte ham på hans 40 års fødselsdag i London. Han er en god mand. Vi ønsker på denne side af livet enhver succes. Han er modig mand, der vil gøre en forskel. Ville der være flere som han og Donald Trump. Det er nødvendigt for at lede menneskeheden ind i lyset, væk fra fortidens konflikter.

Uærlige politikere får ikke det hele på deres egen måde længere. Dette er nyt for dem, og de ved ikke, hvordan de skal håndtere det. Se dem forsøge at bluffe befolkningen, som de gjorde i fortiden. Dette virker bare ikke mere. Nu ser I dem sprælle overalt og forsøge at overbevise jer om, at de fortæller sandheden. De er bare kabalens marionetter, som ikke længere er nyttige. Så de frygter for deres eksistens. De solgte deres sjæle til kabalen. Nu finder de sig kastet til side, værdiløse for kabalen. Deres egen art vil heller ikke have dem, da de ikke kan stole på dem.

Kabalens tid er slut. De går meget langt for at forsøge at holde fast i så meget som muligt. Penge alene kan ikke redde dem. Snart vil de være værdiløse, ikke længere lovligt betalingsmiddel over hele verden. I bliver nødt til at håndtere mange ændringer i den nærmeste fremtid. Byd dem velkommen, omfavn ændringerne, og I vil lære at leve i harmoni og ikke mere skulle udholde krig. Krig var kabalens våben, og det blev brugt af dem til at frasortere befolkningen og holde jer under kontrol.

Sandheden vil sætte jer fri. Fri endelig til at sætte pris på den verden, i hvilken I bor i al sin skønhed og vidunder. Dem, der invaderede jeres verden og overtog den, vil leve på jeres nåde. Vid det med sikkerhed. De kan aldrig blive betroet. De er listige, og de vil bruge alt til deres rådighed for at forsøge at overbevise jer om, at de har ændret sig. Men de kan ikke ændre sig. De er hvad de er. I har intet ønske om at lade dem fortsætte med kontrollen med Jorden. Deres list og løgn har bragt jer til, hvor I er i dag. Glem det aldrig.

Hvad kabalen udsætter Veronica for, er udenfor fatteevne. Hendes overlevelse er vigtig for jer alle. Hendes mission skal blive afsluttet. Hendes liv er nu en kamp for at kunne overleve tilstrækkeligt lang tid til at fuldføre sin mission. Denne mission blev oprettet for 2000 år siden, da overtagelsen begyndte. Jeg havde en rolle at spille i denne mission. Jeg spiller nu min del fra denne side af livet. Veronica lider under kabalens vrede, som gør så hæslige ting mod hende for at gøre hendes liv ekstremt vanskeligt. Deres vilje til at forhindre denne mission og ødelægge de involverede personer er bemærkelsesværdig. Vi har brug for jeres bønner, så missionen kan udføres. Hjælp os med at ændre jeres verden, så alt negativt fjernes for evigt. Jeres kombinerede energi kan gøre dette.

De inden for kabalen arbejder som èn for at kontrollere alt. I kan se dette for jer selv: det virker. Energi bør aldrig blive spildt. Energien, der frigives under større sportsbegivenheder, indsamles af kabalen og bruges mod jer. Alle store sammenkomster projicerer utrolig energi, der kan bruges til det gode, hvis I ønsker det. Vær venlig at give dette nogle alvorlige tanker. Alt er på plads for menneskeheden til at tage kontrollen tilbage. I ville være overrasket over at se, hvor nemt det ville være, når I beslutter jer for at arbejde sammen.

[Veronica] En masse må udelades, som sekundære tanker må det vente, indtil tingene er gået fremad.

Min kære, du klarer dig bemærkelsesværdigt godt under omstændighederne. Angrebene er svækkende og skræmmende. Dette er hvad de vil have. Forvent ændringer hurtigt, der gør en forskel.

Jeg har altid fortalt dig, at vi sammen er uovervindelige.

Altid din beundrende, Monty.

Meddelelse fra Dave
Han takker jer for jeres venlighed til ham. Han værdsætter jeres hjælp.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |