Home > > Montague Keen - 26. august 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 26. august 2018

Det var ikke regn, der faldt på pave Francis i Irland sidste weekend, det var tårerne fra dem, der blev dræbt og mishandlet af Vatikanet siden starten for næsten 2000 år siden. De, der sultede til døden under Vatikanets Holocaust (som I fik at vide var en hungersnød) var tvunget til at være der. Alle dem der blev voldtaget og misbrugt, hvis liv var en elendighed i Vatikanets hænder. I kan godt spørge, hvorfor besøgte paven Irland nu. Mange mennesker i Irland vågner op, så et låg skulle sættes på denne opvågning.

Han fik ikke succes! I kunne se, at han ikke var komfortabel, for han kender Vatikanets forbrydelser mod irerne, og han ved uden tvivl, at for at Vatikanet kan overleve, skal det irske folk holdes i mørket om hvem det er, og hvad Irland egentlig er. Ødelæggelsen af ??det irske DNA er afgørende for, at Vatikanet kan overleve, og at den nye verdensorden (New World Order) kan oprettes.

Hvor trist det måtte have været for irerne i den åndelige verden, at se deres efterkommere forråde dem, ved at nægte at se på sandheden. I døden er den absolutte sandhed der før jer. I står over for det, der er intet valg. Det irske folk, der undertrykte sandheden, som fejlagtigt beskylder andre, vil dø og stå over for deres forbrydelser mod sandheden. Døden skal konfronteres, der er ingen flugt. Sådanne mennesker frygtede normalt at dø. De trækker deres død ud i dagevis, før de endelig står over for det uundgåelige. De burde tænke på det. Kun de med en ren samvittighed har en god død. Tænk på, hvad der venter på jer, når I går over. I er kun på jorden i kort tid. Døden er for evigt. DOMSTOLEN VENTER JER.

Donald Trump blev valgt til at redde menneskeheden. De inden for kabalen HADER ham. De opfordrer de tankeløse blandt jer til at angribe ham, og det gør de uden at indse, at de ved at gøre det forsøger at fjerne et af de få mennesker på Jorden, der har deres bedste interesser på hjerte.

Mennesket er let ledt. Tv og aviserne har gjort det til en kunstart. De kan lede jer i hvilken retning de vælger. I vil hellere være slaver under kabalen snarere end at leve med værdighed under ledelse af Donald Trump. Hvor dumt er det? Hvor tankeløst er det? I har fået mulighed for at leve i fred, med retfærdighed for alle, og I er blinde for det. I vil ikke se det, som præsident Trump stræber efter: RÆTFÆRDIGHED FOR ALLE. Bed for hr. Trump og hans familie. Han er en god mand.

Giv jeres liv betydning. Da Veronica og jeg slentrede langs den smukke, mystiske strand på Inch, Dingle, Co Kerry, blev vi påvirket fra det åndelige til at indgå en pagt. Den af os der døde først ville gøre det yderste for at bringe så meget information tilbage til Jorden om efterlivet som muligt. Jeg materialiserede for første gang tre uger efter min død. Jeg var i stand til at tale med min egen stemme og det blev optaget. [Det er på hjemmesiden]

Jeg har gjort det mange gange siden. Jeg gik rundt, jeg talte, jeg gav hånd til mennesker og gav således bevis for, at efterlivet eksisterer, og det er alt, hvad jeg nogensinde kunne have ønsket. For dem, der ikke har levet et hæderligt liv, er det begrænset, indtil de har bedt om tilgivelse fra dem, de har fornærmet i livet. I kan ikke undslippe retfærdighed i efterlivet. Der er dem på Jorden, der kun tager instruktioner fra denne side af livet. De har arbejde at gøre, og det kan kun styres herfra. De, der vover at dømme med deres egen korrupte dom, vil blive behandlet alvorligt. Forbrydelsen mod Dave var bestemt mørk, men den forbrydelse, der bevidst blev begået af de oppustede egoer i Irland, vil blive behandlet allermest alvorligt både på jorden og på den åndelige side.

I lever i en tid med stor forandring. I har et valg at træffe. Tag med kabalen til en ny verdensorden og bliv styret i en grad, der vil gøre jer til slaver, helt under kontrol af Kabalen. I vil kæmpe deres krige, for drab er et spil for dem. De elsker det, da det udsletter så mange af jer. De trives af jeres lidelse. Er det det I virkelig vil have?

I kan dog også tage den fredelige vej med Donald Trump, som vil have fred for alle til, at kunne nyde deres oplevelse af livet på Jorden, for det var aldrig meningen det skulle være den kamp, ??det er blevet.

Bankerne vil snart miste deres magt over regeringerne og folket. Dette vil være et stort fremskridt. Japan har produceret en bil, der kan køre ca. 130 km på en liter benzin. HVORFOR ER I IKKE BLEVET FORTALT OM DETTE? Ligesom TESLAS arbejde bliver det skjult for jer. I kan ikke få lov til at leve et ubekymret liv. Kabalen ville aldrig tillade det. Alt, der ville gøre jeres liv lettere, er blevet fjernet af Kabalen. I ser dem fra kabalen, der lever et liv i luksus på ryggen af ??de lidende masser. Er det hvad I vil have? Er dette jeres mål?

Fakta er lagt ud for jer. Tænk grundigt, inden I træffer jeres valg, da I ikke har råd til at lave en fejltagelse. I må ikke blive drevet af ego. Stolthed kommer før et fald, så bed om at I bliver guidet før I træffer en beslutning. Jeg arbejder med Veronica og hendes skytsengel, som hun har kendt i mange år. Vi arbejder sammen med hende for at sikre, at hun fuldender sin mission.

Lav jeres egen forskning. I er ved korsvejene i jeres liv. I skal træffe de rigtige beslutninger, da I har meget at tabe, hvis I træffer det forkerte valg. Fald ikke for propagandaen, der bombarderer jer hver dag, for den er baseret på løgne og løfter, som aldrig bliver holdt. I er faldet for disse løfter igen og igen, og de kommer aldrig til at blive fornyet. Vil I nogensinde lære, at kabalen aldrig vil gøre noget for at hjælpe jer? De vil slippe af med jer, da de vil have jorden for sig selv alene. Jeg fortæller jer ikke, hvad jeres beslutning skal være, for det er op til jer. Jeg rådgiver om, hvilke muligheder der er tilgængelige for jer. Bed om, at I kan blive guidet, så I har fakta, før I træffer jeres beslutning.

Døden er den store niveaudeling, min kære. Dem, der er drevet af ego mens de er på Jorden, er chokerede over at opdage, at egoet ikke findes her. De, som de har gjort ondt på Jorden, skal de møde i døden og bede om deres tilgivelse. Sådan fungerer det i efterlivet. Dette kommer som et chok for mange, der finder det svært at anmode om tilgivelse. Men de har intet valg.

Veronica, jeg er med dig hvert et skridt på denne rejse. Sammen vil vi lykkes.

For evigt, din beundrende, Monty.

Nyheder om Dave
Bed venligst for Dave. Han blev angrebet af egoer i Irland. De vil skulle stå til ansvar for deres forbrydelser mod retfærdigheden. Det var en sadistisk handling af ondskab mod en person, I ikke kender. Må Guds retfærdighed tilgive jer. Under Guds nåde, lever I.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |