Home > > Montague Keen - Søndag den 7. august 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 7. august 2016

Ligesom en tsunami, spreder sandheden sig til hvert et hjørne af jorden. Det kan ikke stoppes. Alt, hvad der tidligere blev accepteret som fakta er nu under granskning. Det bliver åbent udfordret og diskuteret. I ved nu, at alt, hvad I har lært gennem uddannelse var, hvad parasitterne tillod jer at vide. Det er sådan at en falsk følelse af virkeligheden blev påtvunget jer. En falsk historie blev påført jer, så I aldrig ville lære, hvem I er. De opfandt religion for at tanke kontrollere jer, og at regere jeres liv gennem FRYGT. De skabte den farmaceutiske industri for at sikre at deres medicin ville bringe jer endnu længere ind i deres kontrol. De ødelagde alt, der var rent, godt og naturligt, og deres kemiske narkotikarelaterede medicin blev big business og blev påtvunget jer.

Alle regeringer er kontrolleret af kabalen gennem deres korrupte banksystem. De befinder sig på det mest farlige punkt på dette tidspunkt, da de bliver udfordret. De kan se, at deres spil er slut. Folk er nu på udkig efter sandheden i alle forhold, og de er chokeret over omfanget af, hvad der afdækkes. Mine venner, I har kun kradset i overfladen af de forbrydelser der er begået mod jer. Menneskeheden var aldrig tænkt til at skulle lide på Jorden, det var, da parasitterne ankom og narrede jer til at opgive jeres rettigheder og viden til dem, at lidelserne begyndte.

Hele menneskeheden kendte de gamle koder, den viden, der blev overleveret fra far til søn. Denne antikke viden blev tvangsfjernet fra menneskeheden, og dette efterlod jer prisgivet jeres undertrykkere. Alt, hvad kabalen har, har de taget fra jer, og den dag i dag, fortsætter de med at tage fra jer. Snart vil menneskeheden have styrke til at sige, ikke mere, vi ønsker at alt hvad I har taget fra os, vender tilbage til os. Denne dag er tættere på end I tror. Vær forberedt på at foretage den rigtige handling, når jeres sandhedens øjeblik ankommer, og I frigør jer fra parasitterne for evigt.

Vi glæder os på denne side af livet, hver gang flere af jer vågner til sandheden. I så for nylig, det chok og forfærdelsen, da det engelske folk stemte for at komme ud af det korrupte EU. Den Europæiske Union er et åbent fængsel for befolkningen i Europa, det styrer alle lande, selv om dette holdes hemmeligt for folket. England besluttede det ikke ønskede at være en del af Europas Forenede Stater, dets folk ønsker at være engelsk. Dette forårsagede stor alarm blandt de parasitter, som stadig forsøger at komme overens med udfaldet af afstemningen. Alt disse parasitter bekymrer sig om, er at holde på deres magt og rigdom. Mennesker er til gene for dem; de er der kun for at tjene.

Det er spændende at se, at de ”vågne” tager deres magt tilbage. Deres stemme bliver nu hørt, og folk er klar til at lytte og handle. Nu kan I se alle de ”falske flag” arrangementer for, hvad de er; til ét formål alene, at bringe mere kontrol over menneskeheden. I er ikke længere tåbelige nok til at hoppe på deres løgne mere. Du har ret, min kære, I har brug for en leder der kommer frem, for at vise vejen til en bedre verden for alle. Politiske partier vil blive en ting fra den mørke fortid og dens styresystem, der skal efterlades i fortiden. I kan ikke tage korruptionen fra fortiden med ind i fremtiden. Nytænkning bliver der brug for. Gode mennesker skal træde frem i en tid med et stort behov.

Mine venner, kan jeg tage den frihed at bede om jeres forbøn for en, der har brug for jeres hjælp. Kabalen har fanget ham, og de holder ham. Han har en stor mission at skulle opfylde med at frigøre menneskeheden fra trældom. Selv om de ikke kan dræbe ham, forårsager de alvorlige hjerteproblemer. De vil have ham til at få et hjerteanfald. Deres SORTE MAGI forårsager blindhed og hjernetumorer. De fjernede hans iltforsyning og lukkede hans lymfesystem. Menneskeheden har brug for at denne unge mand kan opfylde sin mission på Jorden. Venligst hjælp, da I sammen, kan bevise, at bønnens magt er større end kabalens kontrol over ham. De har frataget ham hans forretning, hans hjem, alt hvad han nogensinde har haft. Han er nu uden penge, fanget, og har brug for jeres bønner.

Sammen med bønnerne, de rigtige handlinger og intentioner, kan han blive befriet. Fordi Veronica forsøger at hjælpe ham, og kabalen ikke kunne ikke lide de spørgsmål, hun stillede til en person med hensyn til denne sag, havde hun et skalart angreb sidste mandag. Det var bittert og meget smertefuldt i tre dage. Kabalens kontrol med jeres liv og jeres verden må slutte, og deres korruption også. TOPPEN AF PYRAMIDEN ER UGENERT VED AT BLIVE SLÅET VÆK.

Min kære, din bekymring for vores bror i nød er dybtfølt. Hans behov for god juridisk rådgivning er altafgørende. Udgifterne til dette i USA er enorme. En måde skal findes og sandheden må komme frem.

Pas på dig selv, min kære, da du bliver bedt om meget.

Altid ved din side, din beundrende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation

Se Veronicas nye YouTube interview med GILAD ATZMON
BREXIT OG DENS EFTERVIRKNINGER

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |