Home > > Montague Keen - Søndag den 14. august 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 14. august 2016

I lever i turbulente tider, "sandheder", der indtil nu, troede I, var mejslet i sten, er nu ved at blive afsløret som ren fiktion. Følg hvad I dybt i jeres hjerter ved, er den absolutte sandhed og ignorer, hvad der var blevet accepteret som sandhed. At møde den faktiske sandhed er aldrig let, da I har levet jeres liv tillidsfuld til, at hvad I har lært gennem uddannelse og religion, er hævet over enhver tvivl. I er i en tid, hvor sandheden skal blive konfronteret. De korrupte skal udsættes for, at have brugt og misbrugt menneskeheden i deres egen ondskab. Menneskeheden bliver hjulpet til at genkende, hvem de er, og kunne genvinde, hvad der er retmæssigt er deres.

De, der er på Jorden lige nu hjælper med denne proces, på mystisk vis kommer de til syne ud af det blå, undertiden med økonomisk hjælp, andre gange for at give oplysninger om forhold af betydning. I genkender hinanden, og I ved, at oplysningerne er til at stole på. Der er naturligvis andre på den mørke side, der forsøger at infiltrere og ødelægge. De kommer med gaver af indsigt, for at få fodfæste. Men deres sande motiver bliver hurtigt afsløret, så jeg råder til forsigtighed på alle tidspunkter. Intet er som det ser ud, glem det aldrig.

Der sker reelle fremskridt, selv om mange ikke er klar over det. David Icke bidrager meget til vækkelse af menneskeheden. Dette er hans rolle i dette liv, og han udfører det med stor dygtighed. Han er en bemærkelsesværdig mand, ren i hjerte og sjæl.

Mange af jer er stadig bange for at åbne jeres øjne og sind og se sandheden i øjnene. I ønsker ikke at jeres liv skal ændres, så det skræmmer jer at tænke på forandring. At komme ud af fængslet, hvor I har været holdt hele jeres liv, er altid skræmmende i første omgang.

Jeres fremtid er GRÆNSELØS. Den er alt, hvad I kunne ønske at være. Alt der skal ske, er at slaveriets kæder skal fjernes, aldrig igen skal menneskeheden slavebindes. Jeg ved, at I øjeblikket er det et stort spring at tro på, da alt I nogensinde har kendt til, er trængsler, som I kæmpede for at overleve fra et undertrykkende regime til et andet, der blev påført jer. Uanset hvem I stemmer på, alt hvad I nogensinde får, mere af det samme, med endnu flere restriktioner af jeres liv. Det er tid til forandring, mine venner, og midlet er i jeres hænder.

Forbered jeres fremtid ved at fjerne alt unødvendigt narkotikarelateret medicin, der ikke er absolut nødvendigt. Find alternative naturlige midler, som vil hjælpe jer uden at beskadige jeres dyrebare krop. I tidligere tider, var der ikke den sygdom, som I har i dag. Jeres organer bliver systematisk angrebet. Husk, sygdom er lig med overskud for medicinalfirmaerne. Det er alt sammen en del af, at holde menneskeheden nede. Jeres bekymring om overlevelse efterlader ikke tid til at se, at det alt sammen er en del af den store plan om at reducere befolkningen.

Dette er en god tid til forskning i, hvem I er, jeres sande historie, for at finde ud af, hvad jeres sande rolle er i denne store forandring. Forbind jer med hellige steder, jeres ley linjer, åbn jeres sjæl til den åndelige energi, der bugner disse steder, som er ren hellig energi.

TV og aviser bruges til at adskille jer fra hvem I er. De skaber et helt falsk koncept. Deres propaganda bruges til at tanke-kontrollere jer til, at acceptere som en norm, hvad der er i virkeligheden er en slave eksistens. I er blevet trænet til at adlyde fra det øjeblik I bliver født. Det virkelige slaveri begynder ved fem års alderen, når I officielt kontrolleres af staten til at adlyde deres korrupte love. Børn får aldrig lov til at tænke selv, da tænkning og udforskning for sig selv frarådes. I skal ADLYDE. I går gennem livet uden nogensinde at forstå, hvorfor I er på Jorden, eller hvad I har at se frem til i efterlivet.

Efterlivet fascinerede mig. Jeg nød at forske i det, og jeg kan forsikre jer, at det er så meget mere forunderligt, end I kan forestille jer. Når I bryder fri af lænkerne fra Jorden og oplever ægte frihed, er det ud over noget, I nogensinde kan forestille jer. Veronica kan fortælle jer om min store begejstring, da jeg passerede over til den åndelige verden. Det var alt, hvad jeg havde forventet og mere til, så meget var det.

Energien på Jorden er under forandring. Hver eneste af jer oplever dette på mange forskellige måder. Den mørke energi skal fjernes, den kan ikke tillades at forblive på jorden. Alle skaderne vil blive repareret. Der er kræfter på Jorden, som er klar til at begynde denne proces med fjernelse. Der er så meget hjælp på plads, parat og villig til at rydde op i rodet og til at forberede jeres fremtid. Det ser godt ud, alt er på plads. Fremtiden er alt hvad I kunne ønske den skulle være.

Vi har brug for at få de rigtige folk på plads. Jeg ved, at med jeres bønner og gode vilje, vil alt gå som planlagt. Bed for dem, der har brug for jeres bønner, så de er frie til at udføre deres mission for menneskeheden. Sammen vil vi skabe en fremtid, som I kun kan drømme om nu. Fred, harmoni og KÆRLIGHED vil være normen. Ikke mere krig, ikke flere ONDE SIND, som skaber "ÅRSAGER" til at erklære krig. Deres løgne vil aldrig igen blive troet. De er færdige for evigt. Deres regeringstid vil hurtigt blive glemt når jeres lyse nye fremtid begynder.

Min kære, der har været bevægelse fremad. Det er godt. Vær forsigtig med, hvem du stoler på, da de vil fortsætte med at sætte fælder op. Det er mere håbefuldt denne uge. Vi går fremad, min kære.

Din beundrende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |