Home > > Montague Keen - Søndag den 31. juli 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 31. juli 2016

I denne tid med store forandringer, er det vigtigt, at I foretager ”tilbagekaldelser” (Andrew Bartzis) så ofte som muligt, så I opbygger jeres indre styrke og befrier jer fra alle de kontroller, der blev placeret på jer af religion og stat. I vil blive overrasket over resultaterne. I vil føle jer fri og i kontrol. Fjernelsen af den korrupte kontrol vil medføre store forandringer. I skal være parat til at håndtere disse ændringer. Forvent ikke at jeres regeringer vil hjælpe eller rådgive jer, da de er en del af problemet. Sindets styrke og tillid til jer selv er et must. Det er gennem ”tilbagekaldelser”, jeres selvstændige bemyndigelse opnås.

Meget af det, der afsløres vil chokere og bekymre jer, men I er nødt til at frigøre de gamle korrupte metoder fra fortiden. Dem I har lært at stole på og ære, er netop de mennesker, der holdt jer i trældom. Jeg siger til jer, endnu en gang, "Intet er som det ser ud", hav det altid i tankerne.

Regeringerne tjener kun den skjulte HÅND, aldrig menneskeheden, så forvent ikke, at de beskytter jer. Regeringerne har forpligtet sig til at udslette jer og få jer væk fra jordens overflade. De ønsker ikke 80% af menneskeheden. I skal vågne op til hvem og hvad jeres regeringer er, og se ærligt på, hvordan de er involveret i udryddelsen den menneskelige race. Det vil chokere jer til kernen når 10-øren falder og det går op for jer, at I måske selv bistår dem i deres onde plan. Når I forstår omfanget af korruptionen, da og først da, vil I være i stand til at tage de nødvendige skridt til at nægte at overholde deres onde planer.

Den store vækkelse breder sine vinger vidt og bredt. I kan se lysets energi omkring mennesker, når de frigiver sig fra den mørke fortids begrænsning. Lær at smile igen, for I har meget at smile over. I er ved at vågne fra det mareridt, som kabalen havde skabt for menneskeheden. Når lænkerne falder væk og fængslets tremmer smuldrer, løft jeres ansigt til solens helbredende stråler og byd dens lys ind i jeres liv.

De af jer, der er født i de sidste 2000 år har aldrig kendt frihed. Det var dengang, at overtagelsen begyndte. Vatikanet og dets kompagnoner har overvåget det lige siden. Med frihed følger et stort ansvar, I skal ikke falde i fælden med at fortsætte som kabalen gjorde. Nej, mine venner, nytænkning er nødvendig for at sikre, at de gamle måder dør og er borte for evigt. Tænk på, hvordan I gerne vil have livet på Jorden skal være; en vidunderlig oplevelse for hele menneskeheden, ikke kun de få. I skal sikre, at folk aldrig mere vil være uden mad og et hjem. Fattigdom blev anvendt til at producere den slags energi kabalen skulle bruge for at overleve på Jorden. Forstå, at hele menneskeheden går igennem dette store skift sammen, og det vil blive sværere for nogle at klare det. Sammen, vil I komme igennem det. Det er, hvad I har ventet på, håbet på, bedt om, nu er det inden for jeres rækkevidde. Nyd hvert øjeblik af det, for I har arbejdet hårdt for det. I er skaberne af ”New Age”.

De af jer, der har en særlig rolle at spille, ved hvem I er, og I ved, at I skal være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Desværre ved kabalen også, hvem I er, og gør alt hvad det har i sin magt for at ødelægge jer. Hjælp venligst når det er muligt ved at sende kærlighed, energi og styrke, til alle, der er i hænderne på kabalen. Vid, at kabalen kun kan forsinke, men ikke forhindre, ”transitionen”. Det er skrevet i sten, profeteret af mange, gennem tiderne. Det vil ske, for dets tid er kommet. Dette er jeres øjeblik til at gøre en reel forskel for menneskehedens fremtid. En chance for at skabe en verden, hvor kærlighed, respekt, retfærdighed, fred og ære for alle, er blevet normen.

Min kære, den stressede situationen er overvældende for dig. Tænk på, hvad du er oppe imod, det er intet mindre end et mirakel, at du har klaret dette så længe. En måde vil blive fundet til at overvinde, hvad der nu synes uovervindeligt. Hvad du oplever, er den store kamp mellem menneskeheden og kabalen, lys og mørke. Klikens herremænd er ved at miste terræn. Stol på, at det rigtige udfald vil opstå, og alt vil blive godt.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen
Share |