Home > > Montague Keen - 8. juli 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 8. juli 2018

Selvom meget afsløres nu, vil det tage år, før I forstår det fuldstændige billede af forsøget på overtagelsen af Jorden. Prøv at undersøge, hvad der afsløres for hver dag, så I kan få det fulde billede så hurtigt som muligt. Da, og kun da, vil I forstå, hvad der skal gøres og hvordan man gør det. I skal have de fulde fakta, før I tager handling. I vil være chokeret over at se, hvad I havde accepteret som sandheder, afsløret som totale løgne. De satte sig op som "de lærde", der delte deres sandhed med jer, når det modsatte var sandheden. Ingen religion har nogensinde fortalt jer sandheden. De har alle bedraget jer, for at gøre jer til slaver, og desværre er mange af jer slaver under deres kontrol. Det kræver mod at indrømme, at I havde taget fejl.

I ønsker at leve jeres liv i henhold til Gud, kærlighedens Gud, ikke helvedes ild og fordømmelse, som mange af jer blev fortalt. Når mennesker med denne overbevisning vender tilbage til efterlivet, tager det tid at møde sandheden. De skammer sig over det, fordi de så sandt havde accepteret en sådan indlysende tankekontrol. Buddhisme er den eneste religion, der kommer tæt på det rigtige. Fri jer selv, så I kan udforske den fulde sandhed om, hvem I er, og hvorfor I er på Jorden på dette tidspunkt.

I, mine venner, er dem, der blev valgt for at få fjernet alt, hvad der er mørkt og korrupt i jeres verden. De ved, at de har mistet kampen om Jorden, men de klamrer sig stadig til den lille magt de har tilbage. Uden jer som deres slaver, er de intet. Penge alene vil ikke redde dem, og det er alt, hvad de har. De vil blive tvunget til at møde deres synder mod menneskeheden, som vil dømme dem retfærdigt.

Denne juli måned vil frembringe meget information, der indtil nu var skjult. Min kære hustru var chokeret i morges over at lære omfanget af Kabalens kontrol over jer. Hvert aspekt af jeres liv er dækket. Selv i sportens verden, hvor I tror, at den bedste mand eller hold vinder, ser vi det også er afgjort på forhånd. De overlader aldrig noget til tilfældighederne. De styrer alle; meget mere end I nogensinde havde forestillet jer.

Forandringen kan ikke ske, før jeres regeringer ophører med at bruge chemtrails til at ødelægge menneskeheden og afgrøderne, som I er afhængige af for at kunne overleve. I bør ikke blive tvunget til at vaccinere jeres dyrebare børn. Narkotikabaseret medicin, der til sidst dræber jer, bør fjernes fra hylderne. Det fulde omfang af det sataniske rituelle misbrug og drab skal afsløres og forbydes. Respekt for mænd, kvinder og børn, bør være normen. Dette er vores mål, og vi har til hensigt at opnå det. Begge sider af livet arbejder på det. Vi vil lykkes.

Kabalens kontrol kommer hurtigt til en ende. De forventede det aldrig, så de er ikke forberedt på det. Deres lakajer i regeringer overalt i jeres verden befinder sig i problemer. Man tror ikke på dem længere. De er afsløret og må stå over for vrede hos de mennesker, hvis liv de gladeligt udnytter. Hr. Trump besøger England i denne uge. Han er her kun af én grund: han har til hensigt at konfrontere England og bede om tilbagesendelse af alt, der blev stjålet fra Øst. Han vil ikke have pomp og ceremoni. Han har respekt for alle, der søger sandheden. Hav medlidenhed med dem i England, som demonstrerede og ikke respekterede ham. De viser deres egen uvidenhed. Begge sider af livet ønsker ham held og lykke. Politik er et beskidt spil. Trump er ikke politiker, så han er fri til at følge sin samvittighed. Det er derfor, der er så stor indsats for at fjerne ham fra kontoret. Kabalen er forstenet, fordi de ikke kan kontrollere ham. Aldrig i jeres verdens historie har der været en sådan indsats for at fjerne en præsident.

Vær forberedt og vær på vagt, da tingene går hurtigt nu. Bankerne lukker og det vil efterlade mange mennesker strandede uden livets fornødenheder. Overgangen skal tage omkring tre uger. De korrupte og deres hjælpere fjernes, da de ikke kan fortsætte. De blev en del af Kabalen på grund af det arbejde, de gjorde for dem. Det fik dem til at føle sig vigtige, men de vil betale en meget høj pris for det.

Min hustru går igennem en meget hård tid. Kabalen forhindrer hende i at sove ved at bruge sorte skyer, der bombarderer hende om natten. Hendes sygdom er årsag til bekymring. Dette skyldes kabalen. Hvad mange af jer undlader at forstå er, at Veronica og to andre var bestemt til at rejse til Irland. En af disse mennesker, Dave, blev sat i fængsel af Kabalen i USA på falske anklager. Damen blev kidnappet og bevogtet. Hun må ikke tale med nogen. Irlands mission kan ikke gennemføres, før de tre personer er sammen. Vi gør på denne side af livet alt for at gøre det muligt. Tro ikke på de løgne, som Kabalen fremfører. Hvis I havde en ide om, hvad disse tre mennesker går igennem for at fuldføre deres mission, ville I ikke være så hurtige til at kritisere. Kabalen er hensynsløs i sin desperation for at holde fast ved kontrollen. Bed venligst til, at disse tre mennesker igen kan være frie til at fuldføre deres mission, som vil komme hele menneskeheden til gavn.

Min kære, din kamp for at komme igennem disse mørke dage, så du kan fuldføre din mission, inden du forlader jorden, er prisværdig. I er alle 3 fuldt bevidste om jeres betydning og vil ikke opgive det. Det kræver styrke ikke at give op. SS forsøgte at komme i kontakt med damen og blev truet. RT forsøgte med det samme resultat. Kabalen er fast besluttet på at stoppe missionen. Jeg er så stolt af jer, min kære.

For evigt, din beundrende, Monty.

Besked fra Dave

Dave har bedt mig om at takke alle, der venligt har sendt ham breve, kort og bøger. Det er vigtigt for ham at vide, at han ikke er glemt. Vi må alle bede om, at retfærdigheden vil sejre.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |