Home > > Montague Keen - 24. juni 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 24. juni 2018

Afsløring sker over hele jeres verden. Mennesker kan ikke længere skjule deres baggrunde. Det er smertefuldt for jer alle at se dem, I troede på, afsløret for at arbejde imod jer. Hr. Trump skal hver dag beskæftige sig med dette problem. Han ved, at han vil lykkes i at udføre sine planer; derfor blev han indsat. Kun de vækkede forstår, at hr. Trump har til hensigt at fjerne den mørke kontrol. Hver dag ser I kabalen bruger alt for at ødelægge ham. Spørg jer selv, hvorfor vil de bruge så meget ENERGI, i forsøget på at slippe af med ham, hvis han er, hvad de siger, at han er? Faktum er, at de er bange for ham.

Tiden er slut for det korrupte kontrolsystem og de marionetter, der udfører det. Mennesker begynder at åbne deres øjne og fjerne skyklapperne for at se, hvad der var skjult for et almindeligt syn. Menneskeheden er skyldig i, at acceptere alt hvad Kabalen siger, de skal acceptere. I, alle jer, accepterede blindt de stoffer, der blev prakket på jer af medicinal virksomhederne uden at stille spørgsmålstegn ved, hvad der var i dem, og hvilken reel indvirkning de ville have på den menneskelige krop.

I troede på, at alle disse mennesker havde jeres bedste interesser på hjertet: I tog fejl. Læger blev betalt med ferier, konferencer, nye computere osv., for at ordinere jer disse stoffer. At introducere nye medicinske lægemidler er en beskidt forretning. Tag kontrollen over jeres liv tilbage og tag jeres egne beslutninger ud fra jeres egen forskning. Der er så mange oplysninger derude til at guide jer. I kan ikke tabe.

Det er på tide at stå op mod dem, der vil fjerne jer fra Jorden. Endelig begynder de at acceptere, at de IKKE KAN VINDE NU, da for mange af jer er vågen og ikke tillader dem at overtage Jorden. I skal forstå, at de er bange for jer, fordi de er helt afhængige af jer for deres overlevelse. Kig på dem, alt hvad de har er penge. De er svage. Stop med at se dem som magtfulde, for det er baseret på en illusion skabt af dem til at kontrollere jer. Hvorfor accepterer I stadig den illusion, når I ved i jeres sjæl, at det ikke er sandt. Det holder jeres sind fængslet.

At møde sandheden er aldrig let, men det skal gøres. Det vil vise sig at være jeres frelse. I har ikke tid at spilde, så I skal være klar til at handle, idet I ved, at I vil lykkes. Tidspunktet er nu. Alt er på plads, for at I kan tage jeres verden tilbage. Al den hjælp I har brug for er klar, og venter på, at I beder om det. Lad ikke kabalen ødelægge mere af jorden og menneskeheden. Ved blot at gøre ingenting, er I skyldige i at lade dem tage alt fra jer og jeres liv. Find jeres stemme og sig NEJ, vi vil ikke tillade jer at tage mere fra os.

Jeg ved, at I hver dag læser om alle dem, der har begået selvmord. Det er ikke sandt. Disse mennesker var forbundet med Kabalen men ønskede at tale ud. De blev dræbt som følge heraf. KABALEN VISER INGEN NÅDE. De tramper på jer, som de ville gøre det på en myrer, fordi det er sådan, de ser jer. I er ikke nødvendige for deres planer. I er ikke længere brugbare for dem. Hvornår vil I lære, at uanset hvor meget hilsen og respekt I viser dem, er I ingenting, og I vil aldrig regnes for noget. I er ikke en del af deres planer.

Det er på tide, I udviser en vis respekt for jer selv. Pas på jeres helbred ved at tage vare på jeres krop. Forsøm ikke jeres tanker. Fjern al indoktrinering og accepter kun hvad I ved er sandt. Kassér alle historiske begivenheder siden 325 e.kr. Det var da løgnene begyndte. Alt hvad I har lært siden da er helt fabrikeret. Det var meningen for at forvirre jer. De fjernede alt bevis for, at I er kraftfulde menneskelige lysvæsner, der har en oplevelse på jorden. De gik ud for at fjerne jeres magt og nedbryde jer gennem den mad, de sørgede for, at I spiser. At dyrke jeres egen gode sunde mad blev gjort ulovlig. Kun kemisk dyrket mad er tilgængelig for jer. Kemisk producerede stoffer blev tvunget i jer. Vand blandet med med dødelige kemikalier var til rådighed for jer. Er det underligt, at mange af jer er forvirrede?

Love blev oprettet for at sikre, at I altid adlyder Kabalen. Mr Trump fjerner de korrupte dommere i Amerika. Han erstatter dem med andre, der ikke kontrolleres af kabalen. Han fortjener jeres taknemmelighed for at tage dette modige skridt. Ville der være flere som hr. Trump, der dristigt trådte frem for at redde menneskeheden. I kan bare se, hvordan KABALEN HADER HAM OG ANGRIBER HAM. Dette viser at de er bange for ham. De kan ikke købe ham, så de forsøger at ødelægge ham. I ser det hver dag på tv og i aviserne. Aldrig har der været en sådan vendetta mod en mand. Hvorfor er de så bange for ham? Hr. Trump har til hensigt at udlevere oplysninger til jer, som I har ret til at kende. Det er information, som kun få i øjeblikket er opmærksomme på. I bliver chokeret, når I lærer, hvad der er blevet holdt skjult for jer. Det er viden, der ville have gjort livet på Jorden så meget lettere. Det vil tage tid for jer at studere og acceptere alt, der var skjult for jer af kabalen.

Hver dag ser I, at de mister deres kontrol. De har begået ”selvmord” på mange, der ved, at deres tid er forbi, og som vil tilstå at være en del af Kabalens planer. Nogle af disse mennesker spillede kun en lille del. Deres problem er, at de vidste, hvad der foregik og kendte planerne for fremtiden. Dette har gjort dem farlige for kabalen. Tro mig, mine venner, kabalen viser aldrig barmhjertighed. I tror måske, at I kender disse mennesker, men det gør I ikke. I kender kun den maske, de gemmer sig bagved. Af og til slettes denne maske, og I får et glimt af det ægte væsen bag det. Nogle af dem formskifter(shapeshift), når energien er for lav, da det gør det svært for dem at holde deres menneskelige form. De er øjeblikkeligt afsløret. Nogle gange er det fanget på film. Da energien ændrer sig hurtigt nu, vil de have reelle problemer i denne henseende, tro mig. De har langt mere at frygte end jer. De vil miste alt, hvad de har brugt levetider på at stjæle fra jer. De er ikke i stand til at afværge for sig selv, så de vil bede om barmhjertighed fra dem, de havde forsøgt at ødelægge. Dette kommer snart, så vær forberedt på at håndtere denne situation. Jeg fortalte jer, at 2018 vil medføre mange ændringer, I skal forberede jer på.

Der er dem, hvis ego er så stort, at de tror, at det at arbejde for kabalen får dem til at føle sig vigtige. De begår en fejl for livet. Send dem kærlighed og lys, da de søger opmærksomhed.

Min kære, energierne påvirker alle. Udmattelsen er vanskelig at klare. Mennesker afsløres og deres sande farver vises. Dette har skabt mange chok. Angrebene på dig, min kære, fortsætter med at give anledning til bekymring. Behandlingsforløbet du starter i denne uge vil blive effektivt. Du blev guidet til det.

Min kærlighed omgiver dig. Du er aldrig alene.

Din beundrende, Monty.

Meddelelse fra Veronica
Sacha Stone fra Humanitad afholdt en konference i London, som afslørede alt, hvad vi har brug for at vide. Tag jer tid til at lytte til foredragsholderne, der viste stort mod til at fortælle os sandheden.

Dave
Han vil gerne have jer til at vide, hvor meget han værdsætter jeres kontakt med ham. Da han er alene i Amerika, uden familie eller venner, er I blevet hans venner. De bøger, I sender til ham, hjælper med at holde hans tanker i gang. Han ville være fortabt uden dem. Han er dybt taknemmelig. Han var i retten den 28. juni. Bed venligst til, at sandheden vil blive åbenbaret.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |