Home > > Montague Keen - 15. juli 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 15. juli 2018

Hvad I så i London under hr. Trumps besøg var Kabalen i aktion. I så, hvordan de styrer masserne, hvoraf de fleste af dem ikke anede, hvorfor de marcherede. I så, hvor nemt det var at piske en anti- Trump propaganda op. Det var i særdeleshed sørgeligt for mig at observere, da jeg tilhørte "den gamle skole", hvor gode manerer blev værdsat. Man kan godt få et synspunkt frem uden at falde ned til sådan en skammelig adfærd. Som en afdød englænder, må jeg fremføre min oprigtige undskyldning for nogle britiske menneskers adfærd under hr. Trumps besøg i London.

Trump tog til London for at iværksætte planer, der vil forbedre meget for menneskeheden. Disse planer skulle drøftes med dronningen og fru May. Hr. Trump, jeg vil gerne lykønske Dem med at opnå det, De har udtalt. Dronningen viste offentligt sin accept af hr. Trump ved at signalere at han kunne gå foran hende. Dette gøres normalt aldrig. Dronningen inviterede ham også til at stå i midten, hun på den ene side, Melania på den anden. De bukkede ikke for dronningen. Dette fortalte os alt om besøget. Menneskeheden skal vågne op til det, du har opnået for os. Forhåbentlig vil folk lære at se, hvad der er foran deres øjne og ikke blindt acceptere, hvad kabalen fortæller dem. Denne side af livet og Alliancen er stolt af dig, Donald Trump: tak.

Kabalen lærte en vigtig lektion fra Trumps besøg i London. De kan ikke afskrække ham fra at gøre det, han har udtalt sig om at gøre. I så kabalen VISTE DERES ANSIGT i fordømmelse af ham. De kan ikke stoppe ham, selv om de havde fået alle deres lakajer til at gøre alt hvad de kunne. Trump ønsker fred, og han vil have at menneskeheden skal lære at leve i fred. Kabalen har gennem historien udspillet en gruppe mod en anden. De trives af krig, frygt og blodsudgydelser; blod, som de drikker under deres fordærvede ceremonier. I kan ikke længere lukke øjnene for denne barbariske adfærd. I er omgivet af den. Sådanne fremgangsmåder kan ikke længere tillades at fortsætte. Hr. Trump er den eneste leder, der beskæftiger sig med dette problem. Vi på denne side af livet, er dybt taknemmelige for, at han udviser et sådant mod og håndterer dette forfærdelige problem.

Energierne ændrer sig og frigiver mere og mere information hver dag. Dem inden for kabalen er bange, desperat forsøger de at holde fast i magten. Alt, der blev brugt til at holde folk under kontrol, bliver nu afsløret, og mange af jer træder frem som de magtfulde Lysvæsener, som I er. I er stærke, Kabalen er det ikke. Den eneste forskel mellem jer er, at de har pengene, og I har dem ikke.

Snart vil alle penge blive afskaffet, da det ikke er nødvendigt for menneskets overlevelse. Alt hvad I behøver vil være tilgængeligt for jer uden udveksling af penge. Alle disse ændringer er lige uden for døren, specielt forberedt til denne tid. Alt I skal gøre er at forberede jer selv til at acceptere det. Alt, hvad Kabalen har sat på plads, havde til formål at forårsage modgang og strid. Jeres lidelse giver dem stor glæde. Alt sammen noget, der er ved at ændre sig. Alt det vil kræve for jer er, at sige, "Nej, jeg vil ikke indvillige i min egen undergang". Patetiske mennesker tror, at kabalen vil passe på dem. Jeg kan forsikre Dem om, at det ikke vil ske, da de foragter jer. Det kræver mod at tale til støtte for menneskeheden. Det er Guds vilje at menneskeheden overlever, og vi på denne side af livet, vil gøre alt for at sikre, at jeres verden igen er det fristed, den engang var, før den blev invaderet. Mod er efterspurgt. Modet til at være hvem I er, og at være stolt af hvem I er. Husk at de mennesker, I blev opfordret til at se op til, er de selvsamme mennesker, der planlægger at ødelægge jer. Pas på ikke at gå imod Guds plan, da I vil skulle stå til ansvar for jeres handlinger, når I går over på den anden side. Intet er skjult, alt er afsløret.

Vær stærk, kend jeres vej, og vær sikker på at I vil lykkes i at fjerne alt, der er korrupt fra Jorden. Sammen vil I sejle gennem overgangen. I ville ikke være på Jorden på dette tidspunkt, hvis I ikke kunne klare det. Tænk på fremtiden, som I vil oprette. Alt hvad I drømte om, at det kunne være og meget mere. Alt, der har splittet menneskeheden, vil blive fjernet, afsløret for hvad det er, ikke for hvad det foregav at være. En dag vil I alle sige tak til Donald Trump for at lade ham være et instrument til at frembringe overgangen.

Forbered jeres krop til overgangen. Spis så meget frugt og grøntsager som I kan, der er blevet dyrket økologisk. Vand er vigtigt, så få vand af god kvalitet og brug det til at rydde alt, hvad der er negativt fra jeres krop. Frisk luft uden chemtrails: spørg jeres regeringer, hvorfor de bruger jeres penge til at dræbe jer med deres chemtrails. Dette viser med sikkerhed at jeres regeringer ikke passer på jer.

At være forberedt mentalt er meget vigtigt. Vid uden en skygge af tvivl, at overgangen vil ske. Faktisk sker den. Alle forbrydelser mod menneskeheden afsløres hver dag. I begynder at se tingene som de er, ikke som I fik at vide, de er. De korrupte har ingen steder at skjule sig. De opdager, at de lever på menneskehedens nåde. Jeg siger til dem: "vær sikker på, at jeres synder vil vise jer vejen ud". I vil blive afsløret. Mange vil ophøre med at eksistere. Dette er ikke et spil. Det er meget ægte. Visse mennesker blev valgt til at hjælpe med at bringe alt dette frem. De lider meget under de korrupte og deres lakajer. At gå imod jeres egen slags er aldrig en god ide, da I betaler dyrt i sidste ende. I vil alle dø en dag og møde det, I har gjort. Der er ingen flugt. I vil stå til ansvar for jeres handlinger.

Lad jeres sjæl, selve essensen af hvem I er, være jeres vejleder, når I bevæger jer frem i lyset fra de højere dimensioner. De korrupte kommer tilbage til, som det stod skrevet, til hvorfra de kom, for aldrig igen at vende tilbage til Jorden. De, der solgte deres sjæle, vil også forsvinde. Sådan er den høje pris for berømmelse og formue. Dette er mellem jer og Gud. Ingen religion er involveret, da de alle er baseret på løgne. I har intet valg, I skal møde jeres situations realiteter. I er resultatet af de beslutninger I har truffet, uanset om I er villige eller ej. Tiden er nu, for at imødegå de beslutninger, I har lavet i jeres liv på Jorden.

Min kære, nu kender du sandheden, det har chokeret dig at lære de dybder, kabalen vil gå til, for at forhindre missionen. De vil stå til ansvar både i dette liv og i det næste for deres handlinger. De spiller et farligt spil, og de vil ikke lykkes.

Min kære, vi arbejder sammen med dig, altid ved din side.

Din beundrende, Monty.

Besked fra Dave McCann
Min dybe taknemmelighed sendes ud til alle, der har nået ud til mig. Det betyder så meget for mig. Bed venligst for mig. Bed for, at de mennesker, som jeg skal kunne stole på, er ærlige over for mig og støtter mig. Dette er en meget delikat tid. Sandhed og tillid skal herske.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |