Home > > Montague Keen - 9. september 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 9. september 2018

En avis har tre ting at lave. Den ene er at underholde, den anden er at more,
og resten er at vildlede.

(Britisk udenrigsminister ERNEST BEVIN,
LONDON KONFERENCE FOR UDENRIGSMINISTRE, 10. februar 1946.)

Intet har ændret sig. Faktisk er det blevet værre. Alt, både i pressen og på tv, er designet til at holde folk under kontrol og uvidende om deres situation. Jeg guidede Veronica til LEUREN MORET og ALFRED LAMBREMONT WEBRES drøftelser. De forklarer fuldt ud, hvordan overtagelsen af menneskeheden opstod, og hvornår. Alle de oplysninger, I behøver at kende, forklares fuldt ud i disse YouTube-interviews. Det er der alt sammen. Hvordan der i oldtiden blev lavet en plan, der fjernede menneskers viden og magt. Religion blev opfundet, og gennem uddannelse sikrede de sig, at deres plan ville fungere. I er det levende bevis på, at det fungerede. I er nu fanger, der stræber efter at eksistere på jeres egen planet, Jorden. I adlyder nu dem, der tog alt fra jer.

Men de vil have mere. De vil fjerne alle mennesker fra jorden, OG I HJÆLPER DEM MED AT GØRE DET. Hvor mange af jer injicerer glædeligt vaccinationer ind i mennesker, og forsyner dem med stoffer, der vil forkorte deres liv? I er også skyldig i en forbrydelse mod menneskeheden. I har ingen anelse om, hvad I er oppe imod. Deres planer har været på plads i århundreder. I vågner bare op til dem. For at forstå, hvad der sker rundt omkring jer, skal I gå tilbage til, da planerne blev sat i gang. Hvad I er blevet undervist i gennem uddannelser er fuldstændigt løgn.

LEUREN MORET har en dyb forståelse for alt, hvad der blev planlagt og gjort for at udrydde menneskeheden og tage jorden for sig selv. De forventede aldrig at menneskeheden ville vågne op og indse, hvad der foregik og nægte at overholde det. Til deres store rædsel blev Donald Trump valgt. De forventede aldrig dette, selv ikke i deres vildeste mareridt. Deres frygt vises på tv og i pressen. De har gjort flere forsøg på at dræbe ham og er mislykkedes. Jeres bønner er nødvendige for at beskytte ham og hans familie. Kabalen er skræmte, de vil blive afsløret, og alle deres forbrydelser mod menneskeheden vil være ude i det offentlige rum, hvilket gør dem sårbare og åbne for angreb. I kan se dem fare rundt og forsøge at opsætte beskyttelse, før masserne fuldt ud vågner op til deres forbrydelser. Jeg kan ikke nok understrege behovet for at lære sandheden at kende og at handle på den. Tag jeres kraft og jeres jord tilbage. Det er på tide at være modig og stolt af, hvem I er, og beskytte Jorden mod disse rovdyr.

Det, der er planlagt i Irland, er en forbrydelse mod menneskeheden. Det kan ikke blive tilladt at ske. Når regeringerne arbejder mod folket, så er det op til folket at nægte at overholde det og tage kontrollen tilbage. Irsk DNA skal beskyttes. Når det er ødelagt, er der intet bevis for, hvem I er, og jeres guddommelige ret til at være på jorden. Irland er en del af Atlantis. Da hovedparten af Atlantis sank, FLYGTEDE TUAHA DE DANNAN TIL IRLAND for at søge ly iblandt deres egen slags. Dette forstyrrede dem, der forsøgte at tage kontrol over Irland og dets folk på det tidspunkt. Det er her, da Constantin sammenkaldte RÅDET I NICEA i år 325 e.kr. for at planlægge at fjerne alle beviser i Irland af, hvem irerne er. Det blev besluttet at sende Patrick og hans hær til "OMDANNE" og tage kontrol over det irske folk.

(Monty instruerede mig i at REGREDIERE og at gå tilbage til den tid som observatør for at se for mig selv, hvordan ONDE PATRICK og hans hær omvendte irerne. Det var forfærdeligt. Han ville stille børnene i cirkler og SÆTTE ILD TIL DEM FOR AT SIKRE SIG, AT DERES FORÆLDRE BLEV KATOLIKKER.)

Irland er vigtig for menneskehedens fremtid. Hvis bare de ville vågne op og ophøre med at være destruktive. Bed om, at hr. Trump vil acceptere at beskytte Irland. Giv ham en ægte irsk velkomst og forhindre de tankeløse i at vise deres uvidenhed, når han er i Irland. Desværre er der stadig nogle tanke kontrollerede ”lej en hob” der, også.

I bliver løjet for hver dag. Det er alt sammen et spil for politikere. I England stemte folket for BREXIT. Den britiske regering foregiver at forhandle om en Brexit-aftale, når intet kan være længere fra sandheden. Jeg kan forsikre jer om, at de ikke har til hensigt at tage Storbritannien ud af EU. I så alle, hvad der skete, da Irland stemte for at forlade EU: EU instruerede irerne i, at stemme igen, og derefter ”riggede” de afstemningen, så Irland måtte forblive i EU. Nu sker netop det samme i England. Politikere anmoder det britiske folk om at stemme igen, så det kan rettes til at give et forblive i EU resultat.

Vil folk nogensinde lære? De vil gøre ved de engelske vælgere præcis som de gjorde med de irske vælgere. Planen er AT ØDELÆGGE EUROPA SOM EN ENHED, HELLERE END AT ØDELÆGGE HVERT ENKELT LAND. ALLE PLANER FOR DETTE ER PÅ PLADS. I BLIVER LEGET MED. FALD IKKE FOR DET. Politik er et beskidt, uærligt spil. I er deres ofre. Hr. Trump er ikke politiker. Hans hjerte er på det rigtige sted. Han ønsker at skabe et bedre liv for alle amerikanere. Det er et hæderligt mål. Det ville være ønskeligt om der ville være flere som hr. Trump i jeres verden.

I lever i farlige tider. I skal kun se på propagandaen mod hr. Trump for at se for jer selv, hvor åbenlyst og ude i det fri det er. Kabalen vil have ham dræbt. Menneskeheden ønsker, at han beskytter dem. Kabalens frygt for ham har fjernet al forsigtighed. De er derude og fordømmer ham. De viser deres hånd og det er ikke rart. Bed om overlevelse for menneskeheden og Jorden.

Min kære, kampen for overlevelse for menneskeheden er vedvarende og brutal. Hr. Trump sørger for, at kabalen ikke kan fuldføre sine overtagelsesplaner. Bed for ham.

Altid din beundrende, Monty.

Nyheder om Dave
Han takker jer for den venlighed, I har vist ham. Han har ikke lov til at få hardback bøger. Fængslet returnerer dem, så han ser dem ikke. Han må ikke modtage mere end tre bøger på en gang. Han er dybt taknemmelig for de bøger, I har sendt ham, da han er nødt til at holde hjernen i gang og han kan lide at læse.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |