Home > > Montague Keen - 23. september 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 23. september 2018

Kabalen er så bange for hvad hr. Trump kunne gøre, at de angriber ham fra alle vinkler. På den måde afslører de sig selv ”big time”. Alt det har krævet var, at en mand skulle stå op mod dem og nægte at være en del af deres onde planer. I har ventet lang tid på, at en sådan mand skulle komme frem. Han er jeres håb for at overleve på Jorden. Kabalen har planlagt i årevis at befri verden for 90% af jer. De bruger vaccinationer, medicin, forurening af jeres mad og vand, og I ved, hvor succesfulde de har været. De har vist sig hensynsløse i at udføre jeres ødelæggelse. De udførte deres onde planer lige for næsen af jer, mens de blændede jer af for, hvad de gjorde. I har været så lette at lede. De fortæller jer, "det er godt for jer" og I falder for det hver gang. Hvad vil det kræve for jer, at vågne op og se for jer selv, hvad kabalen gør med jer? Vågn op og oplev fakta. I er blindt gået ind i den ene fælde efter den anden. Nogle af jer er endda glade for at udføre kabalens beskidte arbejde for dem. Det får jer til at føle jer vigtige, når I faktisk er patetiske. Selvrespekt er vigtig. I er en sjæl, der bor i en menneskekrop, mens I er på jorden i denne inkarnation. I vil stå til ansvar for alt negativt I har beskæftiget jer med her. Det vil alt sammen blive lagt frem for jer. Der er ingen flugt. I vil stå til ansvar for jeres handlinger. Intet kan blive skjult i efterlivet.

Tro på jer selv. Tro på, at I ved hjælp af jeres intentioner kan skabe et bedre liv for alle. Kabalen har gennem bankerne og anvendelse af narkotika gennem skjulte midler og gennem konstante trusler, holdt jer i stress og kæmpende for at overleve. I drukner i stress i en verden med rigeligt. Hvorfor og hvordan kan det være? Fordi I tåbeligt tror på alt, hvad kabalen og deres TV og aviser har fortalt jer, i stedet for at bruge jeres egen medfødte intelligens til at se, hvad de laver. Hvorfor, når I ved det I ved om dem, ser I stadig op til dem og tror på, hvad de fortæller jer? Vågn op! Jeres overlevelse afhænger af det. Hvis I har bragt børn ind i verden, er det jeres pligt at beskytte og pleje dem. At vide, at alt hvad I nogensinde har lært om historien, er helt falsk. Alligevel tillader I, at jeres dyrebare børn bliver undervist i de samme løgne for at dømme dem til den samme elendighed, som I har måttet udholde. Har I nogensinde givet dette en alvorlig tanke, eller er I glade for, at denne proces med løgn og bedrag fortsætter?

NEJ er et simpelt men vigtigt ord, og indtil I lærer at sige det, bliver I dømt til at fortsætte dette slaveri, generation efter generation. Er det virkelig hvad I ønsker? Irland er et perfekt eksempel på dette. Har I nogensinde givet det nogen tanke? I stedet for at angribe jeres egen slags, skal I se på dem, der går ud for at slippe af med jer, ubrugelige spisere. Sådan ser de jer. De har sagt det. Ved deres sataniske fejringer misbruger og dræber de jeres børn, mens I vender det blinde øje til det hele, bange for at se, om I måske skal gøre noget ved det. Hr. Trump er den første statschef nogensinde, som vil beskæftige sig med denne situation. Han redder børnene og retsforfølger de pædofile. Beskyttelse af uskyldige børn er meget vigtigt for hr. Trump. Han viser stort mod ved at gøre dette. Han er den første i historien til at beskytte børnene. Vi på denne side af livet er 100% med ham i dette. Pædofile styrer jeres verden. De frygter, at dette vil blive offentliggjort. De frygter afsløring. De af jer, der ikke er pædofile, burde være på knæ og takke hr. Trump for at beskytte børnene. De, der skriger højest mod Mr Trump, er dem der har mest at skjule. Der er selvfølgelig dem, der er blevet betalt for at fordømme ham. Tv og avisernes ”journalister” burde skamme sig over sig selv. Hvad er de mere villige til at gøre for penge? De skal have medlidenhed, da de en dag vil skulle stå til ansvar for deres handlinger, der har bragt børns liv i fare.

 Kontakt Kilden(Source)/Gud direkte. I behøver ikke en mellemmand til at gøre dette for jer. Dette var en løgn, der blev introduceret til jer gennem religion. Mennesket kontaktede Gud direkte FØR RELIGIONEN STAK SIT GRIMME HOVED FREM. RELIGIONEN OVERTOG MENNESKEHEDEN MED DE SATANISKE RITUALER, AT DRIKKE BLODET OG SPISE KØDET. I behøver ikke religion. I behøver aldrig religion. Når I træder væk fra det, er befrielsen enorm. Endelig fri til, at kunne leve livet uden religionens begrænsninger. Fri til at se og leve livet som det skulle leves, ikke som I blev instrueret til at leve det. Fri til at være tættere på jeres Skaber, for at se frem til at genforene med ham/hende, når jeres liv på jorden ophører. Jeg valgte ikke at tilhøre nogen religion. Jeg døde fri for alle restriktioner, for at vende tilbage til alt det er, så jeg kan fortsætte mit arbejde. Jeg kan meget anbefale det. Vær venlig at give dette nogle alvorlige tanker.

Livet som I ved, ændrer sig. Kampen er hård, det gode mod det onde. Kabalen planlægger at dræbe 90% af jer, så de kan overtage jeres verden for sig selv alene. Kabalen har planlagt dette i næsten 2000 år. De er vrede over, at hr. Trump turde vove, at forhindre deres planer i at lykkes. Jeres overlevelse er i jeres egne hænder. Håndter det med omhu.

Må jeg personligt takke JK i Kerry, Irland. Hun er en bemærkelsesværdig ung dame. Hun rakte ud til min kære hustru. Både Veronica og jeg er taknemmelige for hende for hendes venlighed.

Min kære, lungebetændelse er aldrig let at klare. Det er svækkende og det tager tid at komme sig. Pas venligst på. Angrebene har kabalen iværksat ved hjælp af marionetdukker, der leder efter opmærksomhed, hvis egne liv har været upåfaldende.

Vi ved hvem vi er, og hvorfor vi fortsætter med at opfylde vores livsformål.

For evigt ved din side. Din beundrende, Monty.

Nyheder om Dave
Dave har bedt mig om at minde om, at han ikke får lov til at have hardback bøger. Bøgerne må ikke indeholde bogmærker eller indeholde penge. Skulle I ønske at sende ham penge til at købe toiletartikler, mad osv., så skal det ske gennem fængselsmyndighederne. Han har ikke lov til at have kontanter. Han beder altid om, at jeg må takke jer på hans vegne, og beder om I vil huske ham i jeres bønner, såvel som han husker jer i sine.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |