Home > > Montague Keen - Søndag den 10. juli 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 10. juli 2016

Jeres verden er i dag på randen af forandring, en forandring større end nogen af jer kan forestille jer. De modige mennesker i England, der stemte for Brexit, tog det første skridt til at afsløre alt, hvad der er galt i kabalens planer for Europa. Brexit har STANDSET UDRYDDELSEN AF DEN HVIDE MAND, som kabalen var i gang med, i håb om, at I aldrig ville lægge mærke til deres virkelige motiv til oversvømmelser af Europa med de såkaldte flygtninge, betalt af kabalen. Der er en ond kraft på Jorden, hvis fangarme dækker hele verden, og de kontrollerer masserne gennem frygt. De sikrer, at kun dem, der tager ordrer fra dem, er tilladt i regeringen. De er afhængige af ”falske flag” arrangementer for at indgyde frygt og kontrol, og de kontrollerer jeres regeringer, jeres hære og jeres politi. Ligesom den KRÆFT, det er, spreder det sig overalt.

De havde håbet, at de ville have afsluttet deres overtagelse før masserne vågnede. Nu finder de, at sandhedens lys udstiller dem og deres planer. De er nu prisgivet menneskeheden og det er noget, de aldrig forventede kunne ske. Det skete, fordi der var en enorm indsats, både på jeres side af livet, og i efterlivet, for at redde menneskeheden. Fremtidige generationer vil lære, hvordan I tog fat på mørket og fjernede det. Alt hvad det krævede, var at gode folk talte ud og nægtede at deltage i kabalens planer om at udslette jer.

USA er inde i en uro større end den nogensinde har oplevet i sin historie. Kabalen ønsker at overtage USA for sig selv. Det amerikanske folk mangler dømmekraft, er så uvidende om verden omkring dem, at de blev et let greb for kabalen. Kabalen har altid sikret, at kun DERES FOLK var i regeringen. Kennedy var den sidste mand der tjente folket. Se på, hvad de gjorde ved ham! Det amerikanske folk har brug for at åbne deres øjne og deres sind og se på, hvad der bliver gjort mod dem. Deres hær er en hjernedød dræbermaskine uden samvittighed overhovedet. Hvor trist er det? Vågn op, før det er for sent.

Putin er den eneste leder, der fortæller jer sandheden. Han tvangsfjernede kabalen fra Rusland, hvilket giver ham mulighed for frit, at sige sandheden. Dette er grunden til USA presser på for tredje verdenskrig for at ødelægge Rusland, fordi Rusland ikke vil spille deres beskidte spil, at udslette menneskeheden. Kabalen ønsker Jorden som sit egen private domæne med et par mennesker der kun tjener dem. Forstå, at dem, der stemte NEJ til Europas Forenede Stater, gjorde jer alle en tjeneste. Veronica ved kun alt for godt, hvor langt kabalen vil gå for at overtage Jorden. Hun har oplevet deres hensynsløshed. De viser ingen nåde. De kan ikke lide jer. De har ikke sjæle, og ingen empati. De tager, hvad de ønsker, uanset konsekvenserne. Befolkningen i England har placeret DET FØRSTE SØM I KABALENS KISTE. Hvem bliver den næste til at følge England? Dette er jeres mulighed for at redde menneskeheden. Har I hvad det kræver at sige nej? Bliv lysets hær. Belys den korruption, der har ødelagt så mange liv samt lande.

Forbind direkte med jeres Skaber, kilden til al skabelse, der venter på jeres anmodning om at redde menneskeheden og genoprette freden i jeres verden. Understøt ikke på nogen måde de religioner, der ønsker at høste jeres sjæle og fjerne jer fra Kilden (Source). Når I åbner op til Kilden, vil I aldrig gå tilbage til den mørke kontrol over alle religioner. Gør jer frie mine venner, lær, hvad det er at leve i kærlighed og fred.

Åbn jeres liv, se, at alt omkring jer er designet til at dræbe jer. Igennem jeres regeringer, forgifter kabalen jeres vand med fluor og andre kemikalier. Kabalen sikrer, at den luft I indånder er fuld af farlige kemikalier ved hjælp af chemtrails. Den genmodificerede mad I spiser, er ikke sikker for mennesker. Medicin og vaccinationsprogrammer er også designet til at dræbe jer. Dette er et åbenlyst angreb på menneskeheden og alligevel accepterer I ydmygt det. Hvorfor gør I det? Er I så kontrolleret, at I ikke tør tale ud? Meget snart vil I ikke have noget valg. I bliver nødt til at vælge, om I støtter menneskeheden eller tjener kabalen.

Det pantomimeteater som amerikanerne kalder valg, udspiller sig i øjeblikket på tv. Det er så korrupt og alligevel accepterer det amerikanske folk det. Hvordan kunne en af disse mennesker forbedre livet for det amerikanske folk. Se på antallet af amerikanere, der er hjemløse og reduceret til at sove i parkerne og tigge om mad. Alligevel har Amerika uendeligt med penge til KRIG. Det kan ikke få nok af krig, men det bekymrer sig ikke for de mennesker, der tigger om mad.

Mærk mine ord, mine venner, 2016 vil bringe mange ændringer. I vil se kabalens banker begynde at miste magten. De bliver nødt til at stå over for menneskeheden og bede om nåde. Forbered jer på at redde, hvad der kan reddes til gavn for menneskeheden. Lær at arbejde sammen, da I vil stå over for enorme forandringer.

Der er nogle på Jorden, der går gennem de mest forfærdelige prøvelser, som har brug for jeres kærlighed og støtte. Send venligst kærlighed, lys og styrke. Min kære, der bliver gjort så meget for at forsøge at forhindre færdiggørelsen af vores arbejde. Livet er hårdt. Vid, at vi arbejder sammen med dig. Du er aldrig alene.

Altid, din tilbedende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen




Share |