Home > > Montague Keen - Søndag den 17. juli 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 17. juli 2016

Forhandlingerne fortsætter, aftaler bliver lavet, og de, der er villige til det, opgiver deres kontrol og arbejder sammen med menneskeheden, og bønfalder om at få lov til at forblive på Jorden. Det er nødvendigt for dem, at vende tilbage til menneskeheden efter alle de svigagtigheder de har foretaget. Selv om de ønsker at forblive, er de stadig tilbageholdende med at opgive deres rigdom og status. Alt, hvad de ejer, har de stjålet fra menneskeheden, og det skal returneres. Så mange af jer, er kun lige begyndt at indse, at disse herskende klasser, der overtog Jorden, ikke har ret til at være på Jorden, og kun kan forblive, hvis menneskeheden accepterer at de opholder sig og arbejder sammen med jer. Den fulde SANDHED må belyses, så alle forstår situationen. Sandheden om, hvem I er, hvor magtfulde hver og en af jer er, er blevet holdt skjult for jer. Jeres forbindelse med jeres Skaber blev afbrudt af religion. Alle religioner skal svare for deres forbrydelser mod menneskeheden.

Det blev bragt til Veronicas opmærksomhed, at to modige sjæle, på vegne af menneskeheden, har påbegyndt et juridisk krav om tilbagebetaling mod Vatikanet; ANNA MARIA og JAMES CLINTON. Igen siger jeg jer, dette er endnu et første skridt. Menneskeheden mod Vatikanet. Menneskeheden har endnu ikke engang kradset i overfladen af Vatikanets forbrydelser mod det. Der er så meget at afdække i Vatikanet, da det er det fuldstændigt modsatte på alle måder af, hvad det foregiver at være. Vatikanet skal svare for sine forbrydelser mod menneskeheden. Jeg siger til jer, vær forberedt, fordi I ikke har nogen idé om omfanget af deres forbrydelser. Vatikanet /zionistiske planer for menneskeheden skal forhindres. I behøver ikke have et valg, jeres overlevelse afhænger af det. Dette ejendoms krav (Estate Claim) og Link (Lien) er første skridt fremad i at udsætte Vatikanet og hvad det står for. Dets ONDSKABS fangarme er spredt vidt og bredt. Det kan ikke overleve i Lyset. Lad ikke Vatikanet tage jer med ned, da det ikke kan få lov til at overleve. Vatikanet styrer så meget mere, end I nogensinde kunne forestille jer, herunder bankvirksomhed, krige, korruption af alle slags. Det kan ikke, og det må ikke overleve.

Som lyset oversvømmelser jeres verden, belyser det alt, der er mørkt og korrupt. I ser David Icke rejse verden rundt og sprede sandhedens lys, og tusindvis af mennesker fylder lokalerne. Folk er klar til at åbne op til sandheden. Regeringerne ses nu som jeres fængselsbetjente. De har alle adlydt den usynlige hånd, fra hvem de modtager deres ordrer. Alle regeringer er kabalens marionetter, ellers ville de ikke være i regering. Kun når en reel leder kommer frem vil I indse, hvor korrupt jeres regeringer er. I har brug for en leder, der er styret af vedkommendes hjerte, der er parat til at leve og arbejde til gavn for hele menneskeheden. En leder, der vil nægte at være en del af afskaffelsen af 80% af menneskeheden. En leder, der vil sikre, at rent vand, ren luft, og mad uden kemikalier, er tilgængeligt for alle.

Hver dag bliver kabalen og dens lakajer belyst. Der er en pris på deres hoveder. At løbe til Alaska vil ikke garantere deres sikkerhed. 3. Verdenskrig vil ligeledes ikke frelse dem. 2016 er begyndelsen på enden for kabalens rædselsregime. I vil opleve forandringer, hvis lige man ikke kan begynde at forestille sig. Hav medfølelse med dem, der er dårligt forberedt på at bevæge sig fremad ind i lyset. Det vil tage lidt tid at lære at leve i fred og harmoni med hinanden uden de korrupte til at håndhæve deres love og regler over jer. I vil lære at træffe beslutninger baseret på, hvordan jeres hjerte ser det og ikke jeres hoved. Dette vil ikke ske natten over, det vil tage lidt tid. Tænk over det, mine venner, I har mulighed for at skabe en verden fri for korruption og alt, der følger med det. En verden, hvor børn vil vokse op uden frygt for at blive misbrugt af kirken eller staten. Efterlad intet uforsøgt i fjernelsen af det korrupte. Dette er jeres store mulighed for at skabe en verden som I ville have ønsket at have vokset op i. Som I kan se de store navne vælte i vanære, vid, at dette skal ske for at lyset kan sprede sig til alle lande i jeres verden. Find jeres stemme, jeres tid kommet. Frigør jeres sind fra alle, der holder jer tilbage og omfavn lyset, og bliv, hvem I er.

Min kære, opvågningen er spændende, den fastholder sin hastighed. Stol på at den åndelige verden finder løsninger.

Forevigt, din beundrende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen
Share |