Home > > Montague Keen - 10. september 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 10. september 2017

Det er med et tungt hjerte, jeg skriver til jer i dag. Ødelæggelsen af menneskeheden foregår foran jeres øjne, men mange af jer vælger ikke at se på det. Kabalen har styret jeres vejr i over 50 år. Det var baseret på Nikola Teslas arbejde, der blev stjålet fra ham og misbrugt af Kabalen. Det var aldrig Teslas hensigt, da han ønskede at give fri energi til verden. HAARP, CERN og Antarktis-basen blev oprettet med henblik på total kontrol. Deres evne til at forårsage ødelæggelse er enorm. De tre magtsteder: City of London, Vatikanet og Washington DC er i kontrol, ikke de mennesker, I stemmer på, som bare er deres instrumenter. Intet er som det ser ud til. Jeg har fortalt jer det mange gange, men få har taget det til sig. Hvad der sker i Amerika nu, er som en gyserfilm. I kan næppe tro på det. Desværre er det ægte.

Disse fattige uheldige mennesker bliver samlet og "INVITERET TIL FEMA CAMPS", MEN DE VED IKKE AT DE SKAL MODTAGE KAINS FORBANDELSER, SOM VIL FORSEGLE DERES SKÆBNE. Fordi 90% af det amerikanske folk er uvidende om, hvad der rent faktisk sker med dem, tror de på, hvad de bliver fortalt af myndighederne. FEMA lejrene, med deres plastkister og guillotiner, blev forberedt og er klar til dette øjeblik. Jeres styrke er i jeres tal: for når 99% siger nej, så er det nej. Vær stærk og sikker på, at jeres sted er på jorden. Forbind med alle jordens elementer.

Hele menneskeheden skal række ud til det amerikanske folk. Send kærlighed og lys, så de overlever alt, hvad der gøres mod dem. Tilsidesæt alle forskelle og se menneskeheden som en helhed, som har brug for beskyttelse mod Kabalen. Del information, for viden er magt.

I er vidne til, hvor nemt det er for Kabalen at forstyrre jeres liv, fjerne jer fra jeres hjem og forårsage totalt kaos. Kabalen har teknologien, og de har planlagt denne overtagelse i lang tid. I har beføjelse til at nægte at tillade dem at tage, hvad der er jeres. Vis dem, at I ikke overgiver Jorden til dem. Denne kamp for kontrol af Jorden raser rundt omkring jer. I jeres sjæle ved I, at I vil vinde. Så tro på jer selv, jeres viljestyrke og jeres afslag på at overgive jer, for disse ting vil bringe jer i en god position. Dette er den største udfordring, I nogensinde vil stå over for. I vil klare det, og Jorden vil blive genoprettet. Jeg lover jer, at livet på Jorden vil få fremgang og blomstre, når I har fjernet alt negativt. God positiv energi vil fylde jorden, og så vil menneskeliv, dyreliv og planteliv trives igen. Dette er hvad I skal huske på, for dette er jeres mål. Begge sider af livet vil sikre, at menneskeheden er i stand til at overleve.

Fortsæt med at støtte Dave, enten gennem bøn, ved at sende kærlighed og helbredende energi, eller ved jeres økonomiske støtte. Han ved hvad der skal gøres, og han er klar til at spille sin rolle. Kabalen har lanceret endnu et angreb på ham, men de vil ikke lykkes. Hvis han ikke var vigtig, ville de ikke spilde deres tid eller kræfter. Han sætter stor pris på jeres hjælp, og han takker jer for det.

Justice for Dave McCann. Irish man framed in California.
Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

(Retfærdighed for Dave McCann, irsk mand fængslet i Californien | Gyldige Fundraising omkostninger med GoGetFunding)

Tidspunktet er rigtigt for projektet skal færdiggøres. Sandheden skal afsløres og retfærdigheden skal sejre. Kabalen kan ikke få lov til at holde nogen fanget på falske anklager. Californien = Korruption: Det er et sæde for korruption. Dave er ren i sjælen, ikke udstyret til at klare det niveau af korruption, der omgiver ham. Han har brug for hjælp.

Min kære, vid at sandheden vil blive åbenbaret. Folk har fået nok af korruption, og de vil gerne kunne leve deres liv igen. Dem inden for kabalen ved, at deres spil er slut, og at nederlaget stirrer dem i ansigtet. De har ingen anden mulighed. Så vær nådig i SEJREN.

Altid din beundrende, Monty.

Jeg har startet en anmodning. Alt jeg behøver er underskrifter, som skal præsenteres for guvernøren i Californien for at frigive Dave McCann. Skriv venligst under på det.

Free Dave McCann | RootsAction


Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |