Home > > Montague Keen - 17. september 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 17. september 2017

Menneskeheden foretog positive handlinger gennem meditation og forhindrede den omfattende skade på Amerika, som Kabalen havde planlagt. Dette er et positivt bevis på, at I sammen har magt til at forhindre ødelæggelsen af Jorden. Jeg kan fortælle jer, at dette var et voldsomt slag for Kabalen. Mange af dem indser nu, at de ikke længere kan gøre som de ønsker med menneskeheden. De har aldrig skulle beskæftige sig med en vækket menneskehed før. De indser, at deres planer om at overtage Jorden vil blive forhindret. Mange af dem planlægger, at forlade Jorden gennem de stargates, der stadig opererer. Andre håber at finde måder til, at overtale menneskeheden til at lade dem forblive på jorden. Men en leopard kan ikke ændre sine pletter. Den må derfor altid ses som en sådan. I kan med tiden vælge at tilgive dem for, hvad de har gjort, men I må aldrig glemme. I skal altid være på vagt, hvis de igen prøver at tage kontrol. Alle jeres regeringer er en del af Kabalen. Alle ved magt arbejder ikke for menneskehedens gavn. Massive ændringer skal ske for en helt ny livsstil, hvor åbenhed og ærlighed er fremherskende sammen med retfærdighed for alle.

Alt, hvad Kabalen har designet med det formål at ødelægge menneskeliv på Jorden, skal elimineres. Ikke flere chemtrails, ikke mere vand der er snoet ind i stoffer. Ikke flere vaccinationer eller narkotikabaseret medicin. Jorden skal renses for alle kemikalier, så den kan give mad, som er egnet til menneskeheden. Hydroponics er et øjeblikkeligt svar på hurtigt at producere god mad. Rensning af jorden er afgørende for at sikre, at den er egnet til dyrkning af afgrøder. Det skal gøres sikkert igen.

Vær forberedt, da dette vil ske hurtigere end I tror. Kabalen ved, at de ikke har meget tid tilbage. De er ikke gode til at håndtere fejl. Spild ikke jeres energi på at være vrede på dem, for det ville kun tjene til at skade jer. De er parasitter, der lever af jeres lidelses energi, så send dem bare afsted.

Jeres opgave er at planlægge fremtiden. Forsøg at genoprette og erstatte alt, der blev ødelagt. Dette er en enorm opgave, men med alle ”hænder på dæk”, der arbejder sammen, vil det være en glædelig indsats. Fremtiden er jeres, så lev i nuet. Gør det, der er nødvendigt, så fremtiden bliver som I drømte om den ville være. Det betyder ikke noget i hvilken del af verden I bor, da hele menneskeheden uden forskel vil overleve og trives. Parasitterne vil forsvinde, da de ikke kan overleve i lyset. Det var de parasitter, der skabte religion for at styre jer. De har levet af jeres lidelse, og dette vil blive afsløret. I vil se dem for hvem og hvad de er. Det vil chokere mange af jer, der blev narret af deres fine ord og løfter. Det er ved deres handlinger, I kommer til at se dem.

I oldtiden var mennesket forbundet med alt det der er. De havde ikke brug for en religion for at forbinde med Gud. De havde ikke brug for en mellemmand. De var hos Gud eller Kilden(Source), som mange af jer referer til som Gud. Det var normalt for mennesket at kommunikere med Gud. Derefter kom parasitterne, som ønskede kontrol over folket. De opfandt en historie om folk der aldrig eksisterede og steder de opfandt. De overbeviste folket om at historien var sand. De producerede først historien i Nicea-rådet i år 325. Til deres overraskelse accepterede folk det som sandt, og parasitterne har levet af det lige siden. Disse historier styrer stadig mange menneskers liv, selv i nutiden. På det råd blev det besluttet at ødelægge både Irland og Egypten. De var gode videns-og læringssteder, og deres DNA er af stor betydning. Den eneste ting der skræmmer Kabalen, er IRSK DNA. Dette er grunden til, at Irland har lidt i kabalernes hænder i generationer. De skabte Nordsø-klyngen i Irland for at forårsage en flere-polet tilstand i folket. Dette har forårsaget konstant spænding i det lille stykke af himlen kaldet Irland. Dette, mine venner, er derfor, jeg siger "Irland er nøglen, der vil låse op alt". Det forklarer også, hvorfor Vatikanet og De Kongelige har holdt Irland og dets folk i et kvælertag. I 1152 GIVER PAVE ADRIAN IRLAND OG HENDES BEFOLKNING TIL DET BRITISKE MONARKI, UNDER OMSTÆNDIGHEDER SÅ IRERNE ALDRIG FINDER UD AF, HVER DE ER.

I det øjeblik irerne har mod til at udforske hvem de er, så er Kabalen færdig.

Vi er jer dybt taknemmelige for at bidrage med økonomisk hjælp til Dave McCann, så vi kan komme videre med at skaffe ham en ordentlig juridisk repræsentant i Californien. Med tiden vil I forstå betydningen af denne anmodning. For nu, tag venligst mit ord for det.

Justice for Dave McCann. Irish man framed in California.
Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding
(Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til juridiske udgifter med GoGetFunding)

Dave har bedt mig om at takke jer for at række ud til ham. Han sætter stor pris på jeres hjælp.

Det er vigtigt for ham at vide, at han ikke er blevet forladt. Han vil fuldføre sin mission.

Min kære, vi takker din ven for at komme og redde dig. Du sank hurtigt og havde brug for hjælp. At både dig og Dave er i stand til at overleve hvad I oplever, er et mirakel. Irernes beslutsomhed om at overleve har stillet dem godt i hele historien.

For evigt ved din side, din beundrende, Monty.

Kommentar fra Veronica

Log venligst på RootsAction for Dave. Vi er så taknemmelige for, at I tager jer tid til at gøre det.

Free Dave McCann | RootsAction (Befri Dave McCann | RootsAction)


Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |