Home > > Montague Keen - 18. februar 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 18. februar 2018

Veronica, min kære, nu ved du uden tvivl, hvor langt kabalen vil gå for at beskytte og bevare deres greb om menneskeheden. Hvad der er sket i denne uge har chokeret dig helt ind til kernen. Ondskab er ikke for stærkt et ord for det. De, med hvem, du delte oplysningerne er forfærdet over, at dette skulle have været sket i England. Den adelige, som du nærmede dig for at få hjælp til denne sag, var uden forståelse. Han havde ingen anelse om, at en sådan situation er blevet normen.

Kabalen angriber alle verden over, som tør afsløre deres planer. At sådanne onde handlinger kan træffes mod nogen, skal fungere som en advarsel for jer alle. Jeg ved, min kære, at du gør alt i din magt for at afsløre disse forbrydelser. Tag ikke fejl, det er en forbrydelse. Dette er kun toppen af isbjerget. Det sker hver dag, men få bekymrer sig, fordi det ikke direkte påvirker dem. De undlader at indse, at dette er hvad der vil ske for alle, medmindre I finder modet til at stå op imod det. Hvis alle stod op for retfærdighed, så ville I få retfærdighed. Kabalen fungerer som den ønsker, fordi de fleste af jer lukker øjnene for hvad de laver. Når I ser uretfærdighed, skal I råbe det fra hustagene, for en dag kan det være jer, der har brug for hjælp.

Veronica har udforsket arbejdet fra en fantastisk kvinde i Amerika, hvis indsats skal studeres og handles på:

DEBORAH TAVARES fra StoptheCrime.net

Hendes arbejde vil åbne jeres sind til det, I gennemlever. Hendes forskning er af første klasse. Tag jer tid til at lære om, hvad der gøres mod jer og mod Jorden, som I bør beskytte. Glem alle de smålige ting, undersøg, hvordan I kan overleve og beskytte menneskeheden. Jeres fjender har opnået kontrol i det skjulte. I er de 99%, hvis styrke vil overstyre kabalen, hvis I holder op med at være ubrugelige dukker og åbner jeres tanker for, hvad kabalen gør mod jer. Se på det større billede. Jeres overlevelse er det, der betyder noget.

Jeg ved, min kære, at du var chokeret, da du indså, at advokatbranchen i United Kingdom er korrupt, som den er det i Amerika. Der er ingen retfærdighed i jeres verden. I har glemt alle jeres rettigheder. Alle lande har fjernet folks rettigheder. Tror I virkelig, at I har en stemme, når I stemmer? Der er ikke en leder i jeres verden, der har magt til at gøre noget. De er alle dukker, der adlyder deres herrer. Selv hr. Trump (selv om han gør mere end nogen anden præsident) har ikke beføjelse til at gøre alt, hvad der skal gøres. Trump tillader ikke chemtrails over Amerika nu. Han har også fjernet overvågningskameraerne. Men hvis han træder for langt ud af linjen, bliver han myrdet, og han ved det. Han skal træde varsomt.

De gjorde det mod Kennedy og sørgede for, at hele verden så på, som en advarsel til alle fremtidige præsidenter, der træder ud af rækken. Dette er hvad I har at gøre med. Jo før I vågner op til denne kendsgerning, jo bedre for jer alle. Hver dag bliver uskyldige mennesker fængslet for fiktive "forbrydelser", og kabalen smider nøglen væk. Nogle gange bliver den medicinske mafia brugt til at udtale sig, så kabalen kan fængsle folk. Dette er normen i jeres verden. En dag kunne det være dig. Hvem vil så kæmpe for dig?

Menneskeheden er på grænsen til udslettelse. Hvad er I villige til at gøre for at redde den? Stop med at tage kabalens medicin, som langsomt dræber jer. Afvis deres GM mad. Ønsk, at jeres regering træffer foranstaltninger for at beskytte jer eller fjerne den pågældende regering. Hvorfor skal I betale skatter for at betale for chemtrails, der forårsager kræft og andre dødelige sygdomme. Er I virkelig så hjælpeløse, at I giver dem tilladelse til at dræbe jer! Kabalen spiller spil med jeres liv. Hvad vil det kræve for at I vækker jer selv op til denne virkelighed?

I sidste uge så Veronica først og fremmest hvad de er i stand til. Det var et reelt chok for hende, men hun tager skridt til at afsløre det og beskytte de involverede. Beskyt jeres frihed. I er ikke klar over, hvor dyrebar den er, før I har mistet den. En dag kan det hele blive taget fra jer. Vær aldrig så tåbelige at tro, at det ikke kunne ske for jer. To mennesker, som Veronica kender, troede aldrig, at det kunne ske for dem. Men nu ved de det ellers.

Viden er magt. Udforsk kabalens planer. De skjuler ikke deres planer, da de tror, at I er for dumme til at kunne se dem. Tag jeres magt tilbage fra religion. Vatikanet er på rystende grund, da dets mørke hemmeligheder bliver afsløret. Det vil ikke overleve. Det er baseret på løgne.

Mikrobølger er blevet våben. De bliver brugt til at dræbe for at ødelægge ejendom. De kan styres, hvorhen kabalen ønsker. De er også vant til at angribe individer og placere budskaber i deres hoveder. Disse uheldige individer kan blive instrueret til at dræbe eller gøre hvad kabalen kræver. Det sker hele tiden. Mennesker er midlertidigt overtaget, og de adlyder de instruktioner, de gives. DE ER OGSÅ OFRE. Der bliver leget med menneskeheden, og det er ikke rart for os at se dette ske. Vi observerer, hvad der sker på Jorden, og vi kan se det mere tydeligt end jer, der rent faktisk er der. For I er blinde for, hvad der bliver gjort mod jer.

Det er PRESSERENDE at I undersøger, hvad der gøres for at ødelægge jer. REAGER på jeres resultater. Mediter, når det er muligt, for at løfte jer ud af det mørke, der omgiver jer. I bliver angrebet fra enhver mulig vinkel. Mennesket har aldrig været så sårbart, så der er brug for handling nu.

Kabalen sikrer, at I føler jer hjælpeløse og håbløse. Har I modet til at blive, hvad I virkelig er, et lysvæsen, der har en oplevelse på Jorden, som er blevet fanget af kabalen. Tag jeres magt tilbage, og tilsammen TAGER I JERES VERDEN TILBAGE.

Fortæl dem, at deres spil er forbi, og at de skal forlade Jorden. De er ikke velkomne. Alt dette kan gøres uden brug af drab. Når nok af jer nægter at arbejde for dem og støtte dem, vil de forsvinde. I skal finde modet og styrken til at bringe denne forfærdelige situation til en konklusion. Spørg jer selv, hvad I er villige til at gøre for at beskytte jeres liv og Jorden I lever på. Hvis Veronica, som ikke er i det første stadie af ungdommen, er parat til at træde frem for at beskytte de sårbare og menneskeheden, hvad er du så villig til at gøre. Sammen klarer I det, opdelt falder I.

Min kære, mit hjerte rakte ud til dig, da du forsøgte at klare det ene chok efter det andet i sidste uge. Hver eneste fiber af dig råbte ud for at beskytte din ven, da kabalen tog kontrol. Det er ikke overstået endnu. Husk ordene fra Martin Luther King Jr. "TIL SIDST VIL VI IKKE HUSKE VORES FJENDERS ORD, MEN VORES VENNERS STILHED."

Kampen er ikke overstået endnu. Pas på, min kære.

Altid din beundrende, Monty.

Meddelelse fra Veronica

Dave har bedt mig om, at takke jer for jeres breve. De er en stor kilde til trøst for ham. Han har fået breve fra 11 lande og 7 stater i USA. Endog en fra County Clare i Irland. Han har bedt mig om at lade jer vide, at han ikke kan modtage polstrede konvolutter eller noget med glitter eller parfume.

Han er en ivrig læser. Han glæder sig over jeres forslag. Han har ikke adgang til hardback-bøger, de skal være paperbacks. Han har også spurgt, om de af jer i Amerika ville tillade ham, at ringe til jer for at forbinde med jer. I skal dog acceptere regningen, og han kun har lov til at tale i kun 18 minutter hver gang.

Hvis I sender jeres email adresse, skal svaret sendes via mig, Veronica Keen.

Jeres breve betyder så meget for ham. Tak fordi I var så venlige, at række ud til ham.

Veronica Keen

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |