Home > > Montague Keen - 11. juni 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 11. juni 2017

Min kære hustru har arbejdet mange lange timer på jeres vegne, for at frigive energi, der blev blokeret fra jer. Dette arbejde var meget nødvendigt, da det afslører, hvor omfattende Kabalen har arbejdet for at holde jer i deres mørke greb. Jeg vil gerne takke hendes ven fra Holland og hendes ven fra Irland, som har arbejdet så flittigt sammen med hende. Dette er en holdindsats. De dækkede verden. De lokaliserede de steder, der var blevet brugt til at skjule viden. De lokaliserede de hellige steder, hvor energien er blokeret fra at strømme ud til menneskeheden for at forbedre livet på Jorden. Vores arbejde skrider frem, og det kan ikke stoppes. Energien fra menneskehedens fjender er ved at forsvinde hurtigt. Hver dag, kan de se deres magt aftage. De er blevet desperate. Snart vil de leve på jeres nåde. Forbered jer på det tidspunkt og læg planer.

Åbn jeres øjne og se, hvad der sker omkring jer. Folk skal finde deres stemme en gang mere. Regeringens løgne bliver afsløret, og I ser krig for hvad det er, ikke for hvad I får at vide det er. Der er ikke plads til sådanne mennesker i jeres verden længere. Menneskehedens drabsmænd har ingen steder at gemme sig. Deres spil er tabt. "Masseødelæggelsesvåben" kan aldrig bruges igen til at snyde folk i krig.

Veronica er så udmattet. At arbejde mange timer hver dag i hendes høje alder er ikke let. Hun har sin hær på denne side af livet, såvel som på Jorden, der alle arbejder sammen for at sikre, at vi fjerner alle mørke påvirkninger fra verden.

Min kære, vi bistår dig og dine venner, og vi har opnået meget mere, end man kunne tro. Vi glæder os over, at vi var i stand til så nemt at forbinde os med dig og dine venner. Dette arbejde vil fortsætte, da der er meget at gøre.

Sørg for at få hvilet.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |