Home > > Montague Keen - 28. maj 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 28. maj 2017

Disse er ekstraordinære tider, hvor det uventede sker, og folk bliver afsløret for hvad de er, ikke hvad de foregiver de er. Dette foregår på verdensplan. Igen vil jeg minde om, at "intet er som det ser ud". I skal være på vagt. Vær opmærksomme på alt, hvad der bliver vist til jer på uventede måder. Må jeg minde dig om dit besøg på Tara, da du, J, A, B og G, stod ved Lea Fail. Hensigten var, at hver enkelt af jer skulle læse Andrew Bartzis` tilbagekaldelser højt. I læste hver et afsnit, med undtagelse af G, som blev forvirret og blev yderst bange. Han var ude af stand til at læse teksten. Dette, min kære, burde have åbnet dine øjne for det faktum, at han ikke var ét med dig, eller vores mål. Han er under kontrol af jesuitterne, som han tjener, enten gennem tankekontrol eller hensigt. Du er nu ikke i tvivl mere, da han har vist sin hensigt ved at true dig og vores arbejde for menneskeheden. Bed for ham. Han er en mand i frygt, der ønsker en fod i begge lejre: skal han holde sig til Vatikanet eller undslippe deres greb? Der er ikke noget skjulested, for alle bliver afsløret.

Vi har succes, da der er gjort store fremskridt i frigivelsen af menneskeheden fra trældommens lænker fra udenjordiske kræfter, hemmelige selskaber og regeringer, som indtil nu, er forblevet skjult. De store, dem fra fortiden er på Jorden nu for, at sikre dette store skift til lyset opstår. Enhver assistance bliver givet for at hjælpe jer med at bevæge jer fremad, for at skabe en verden uden frygt, hvor mennesket kan leve i fred. Vi, på denne side af livet, viser jer faktisk, hvor energien er blokeret, viden undertrykt, og portaler skjult. Det giver os en stor glæde at være i stand til at arbejde sammen med jer og jeres venner for at frigøre en sådan energi. De 3 i 1 er aktiv. Det bliver mere aktivt hver dag.

Vores gamle ven, Gerald (professor Gerald Hawkins, Washington, som gik til ånden i 2003) er glad for at være i stand til at arbejde direkte med dig, min kære, og at være i stand til synligt vise dig de steder, du har brug for at arbejde på. Mange af disse steder var ukendte for dig. På grund af deres store magt, blev de holdt skjult fra menneskeheden. Den Atlantiske forbindelse havde behov for at blive rekonstrueret. Dette var meget vigtigt, da frekvensen skal være højere. Mange vil bemærke ændringen. Vores fremskridt kan ikke stoppes. Vi er i gang med en række succeser.

Sidste uge var stressende for dig, min kære. Jeg kan forsikre dig, at det var en succes. Chokket over at høre de dårlige nyheder om din ven forstyrrede dig i høj grad. Ja, du var nødt til at tage til hospitalet. Det var vigtigere end at skrive med mig. Dine besøg hjalp hende.

Vores evne til at få dig til at sove i løbet af dagen, giver os mulighed for at arbejde direkte med dig. Det giver os mulighed for at vise dig nøjagtigt, hvor du skal gå hen og hvad du skal gøre. Simon Scotia, Gerald, og jeg, sætter pris på dit input og dine venner. Dem, der forstår, hvordan energi arbejder, bør foretage dette arbejde i grupper, hvis det er muligt og vær meget omhyggelig med hvem I har tillid til, at arbejde med. Folk kommer i mange forklædninger. Det er ikke deres ord, som I bør være opmærksom på, det er på deres handlinger, I vil kende dem.

Den ”falske flag” begivenhed i Manchester, England, blev brugt som en undskyldning for at bringe hæren på gaderne, da Kabalen frygter for sin egen sikkerhed. De mørke kræfter ved magten i jeres verden tager forholdsregler. Deres onde planer er afsløret. De lever på jeres nåde, og de har brug for jer til at beskytte sig! Hvor meget længere vil I fortsætte med at støtte og beskytte sådan en ondskab? Uden jer, er de ubrugelige, da penge alene ikke kan beskytte dem. De er i slutningen af deres regeringstid med terror, frygt og kontrol. Snart vil de påberåbe sig om nåde.

Kabalen producerer alle krigsvåben, alle lægemidler og vaccinationer mv. De lever i luksus, mens I kæmper for at overleve. Men I fortsætter med at tjene dem. HVORFOR?

I kunne have væltet dem på ethvert tidspunkt i jeres historie. Det har været en smertefuld proces for mange af jer at acceptere det faktum, at I blev narret og brugt nådesløst af Kabalen. De har skabt konstant krig, hungersnød og oversvømmelser; lige meget, hvad det kræver for at sikre jeres lidelse. I har hjulpet dem til at gøre dette for penge, som de har skabt ud af ingenting. Begge sider af livet arbejder nu sammen om at frigøre menneskeheden fra dens trældom. Jeres vilje til at lykkes vil drive jer fremad for at skabe en bedre verden for alle. I er på nippet til en ny begyndelse for menneskeheden. Det er nu inden for jeres rækkevidde. Tro det, I kan gøre det, og I vil gøre det!

Det er på tide at fjerne frygt. I er blevet konditioneret til at frygte alt. Det er et våben, der bruges til at styre jer. Eliminer narkotikarelaterede lægemidler fra jeres liv og søg naturmedicin i stedet. Til dem, der spreder farlige kemikalier i himlen gennem chemtrails, siger jeg, I skal stå til ansvar for sådanne handlinger. Forgift ikke vandet, som menneskeheden har brug for,til at kunne overleve. I dræber jeres egen slags.

Irland er ved at blive forberedt til hendes fremtidige rolle i jeres verden. Begge sider af livet er travlt beskæftiget med at arbejde på det. Kabalen frygter at det irske folk nogensinde finder ud af, hvem de virkelig er. Vatikanet og de kongelige har formået at holde dem uvidende og under deres kontrol, indtil nu, men deres tid er hurtigt ved at løbe ud, og de ved det.

Den unge mand i fængsel i USA har fået alle hans sting fjernet. Det vil tage nogen tid for hans krop og hans sind at komme sig efter sådan et rædselsvækkende angreb. Bed for ham, da han er helt uskyldig. Han er en af vores. Vores taknemmelighed går til dem, der husker ham i deres bønner.

Min kære, der blev gjort store fremskridt i denne uge. Tak for dit input. Vi ønsker alle at arbejde sammen med dig og dine venner.

Prøv at få noget hvile. Det kommer til et klimaks. Kabalen kæmper for at holde stand. Overlevelse og grådighed er altid deres drivkraft.

Jeg forbliver din beundrende Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |