Home > > Montague Keen - 12. februar 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 12. februar 2017

Da Kabalen kæmper for sin overlevelse, er det ved hjælp af menneskeheden, de fortsætter med at eksistere på Jorden. Jeres vrede og marcheren producerer enorm ENERGI for dem, som de bruger til at fremskynde jeres død. Jeres vrede bidrager til fjernelsen af den menneskelige race fra Jorden. Spørg jer selv, er det hvad I vil opnå? I bliver spillet ud mod hinanden, enhver såkaldt forskel, bliver brugt til at skabe en sådan vrede.

Frygt bruges også, og I hopper tåbeligt på det, igen og igen. Kræft er et VÅBEN, der bruges til at skabe frygt. Det er konstant i jeres TV og i jeres aviser, lige i jeres ansigt og skaber frygt. KRÆFT ER EN MEGET INDBRINGENDE FORRETNING. De har ingen intentioner om at producere en kur. Det er alt for indbringende en forretning til at de gør det. Alt I skal gøre, er at bruge natron, da det dræber alle kræftceller. Lav jeres egen forskning, det er der alt sammen. Min kære hustru tager 1/3 teskefuld natron hver morgen, med varmt vand og citronsaft, for at sikre, at kræft kan ikke forekomme i hendes krop. Det er alt, hvad I skal gøre for at forhindre det. Nægt at hoppe med på "Big C´s ” drama. Det er "behandlingen" af kræft, der dræber så mange af jer, og i de fleste tilfælde ikke kræften selv.

Menneskeheden bliver angrebet fra alle retninger. Himlen bliver brugt til at lade chemtrails regne ned som et middel til tankekontrol over masserne. De eksperimenterer med jer, da de ikke er sikker på, endnu, hvor langt de kan gå. I er nødt til aktivt at bruge jeres sind til at nægte at samarbejde med jeres undertrykkere. Tag jeres magt tilbage, for uden brug af jeres energi, er Kabalen er ubrugelig. Den kan ikke stå alene. De har brug for jer til at sikre, at de kan eksistere på Jorden. Penge alene er ikke nok. De skal have den energi, som I giver gennem krig, frygt og vrede.

I ved, at 2017 vil bringe mange ændringer. Nogle af disse ændringer vil I kæmpe for at klare. Koncentrer jer altid om slutresultatet, og alt, hvad I ønsker (fred og retfærdighed), og I vil nå det. 99% af politikerne har accepteret Kabalen og deres planer. Dem kan I ikke have tillid til. Det er derfor, at der skal være en enorm indsats for at ændre regeringssystemerne. Politiske partier er helt korrupte. De tjener ikke folket. Giv en tanke til dette, og hvordan I vil skabe forandring. Det regeringerne fortæller jer, er, hvad de tror, I ønsker at høre. Hvad de rent faktisk gør, er det stik modsatte. Obama talte om fred, men skabte mere krig end nogen anden præsident. Vær opmærksom på, hvad de gør, ikke hvad de siger, de vil gøre. De er ikke i stand til at tjene jer. De tjener altid deres mestre. I kan ikke have råd til at forblive i søvne omkring dette, da tiden er ved at løbe ud. Fremtiden for menneskeheden på Jorden er i jeres hænder. Venligst håndter det med omhu. Hvis jeres regeringer tjente jer mennesker, ville de ikke forgifte den luft I indånder, det vand I drikker, den mad, I spiser, og den medicin, som de (ved lov) tvinger i jer. Er I vågne nok til at se dette?

De ”vækkede” blandt jer gør deres bedste for at ”vække” dem omkring dem. Lige nu ser det ud som en utaknemmelig opgave, men jeg kan forsikre jer, at med tiden vil I se resultaterne af jeres indsats. Nogle mener, at hvis de holder deres øjne lukkede, vil de overleve med alle deres verdslige goder intakte. Dette er ikke muligt, da Kabalen ikke har brug for jer. Det kræver mod at ”vække” og tage ansvar for jeres liv. Del oplysninger, når det er muligt. Jeres overlevelse afhænger af det.

Send venligst energi, kærlighed og lys, til de uskyldige mennesker, der er spærret inde i fængsler uden rettergang. Præsident Obama har skabt langvarig frihedsberøvelse. Dette blev gjort for at sikre, at gode mennesker ikke kan færdiggøre deres livsmission. Amerika er den værste gerningsmand, selv om mange andre lande også gør det. Send venligst kærlighed til dem, der på nuværende tidspunkt ikke kan se nogen vej ud af deres knibe. I blev narret til at tro, at der er sådan en ting som retfærdighed. Men det er en fejlslutning. Min kære hustru kan bevidne det. Verden er ikke som I får at vide den er. I blev afskåret fra virkeligheden for mange år siden, og kun tilladt at kende og se en lille procentdel af alt der er omkring jer. I er som kyllinger der holdes fanget. Det er, hvad Kabalen gjorde ved jer for at få alt for sig selv. For at gøre dette, måtte I rammes ind. I blev deres slaver, da jeres verden fik mindre og mindre, og overlevelse blev sværere. Kabalen forlangte krig efter krig. Deres behov for energi fra krige blev større og større. Nu, er I kun alt for klar over deres store desperation for at få 3. verdenskrig. De er ligeglade hvor, så længe aflivning og blod flyder, og den frygt, der følger med det, opretholder dem, og sætter dem i stand til at fortsætte deres overtagelse af Jorden.

Vær stærk, mine venner, og se dette som jeres bedste tid, når I går op mod Kabalen og nægter at være deres slaver et eneste øjeblik længere.

Min kære, der er så meget som bliver gjort for at spærre dit arbejde og forhindre dets afslutning. Du står alene, men uden at bøje dig.

For evigt, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |