Home > > Montague Keen - 12. november 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 12. november 2017

Den åndelige verden gør alt i deres magt for, at få information frem til jer for at forhindre, at I falder ind i de fælder, der er sat op for jer af zionisterne /kabalen. Deres planer blev lavet, da I stadig var i deres kontrol. De tog aldrig højde for muligheden for, at I vågnede op og blev opmærksom på deres planer. Hr. Putin har forsøgt mange gange, at advare jer om de fælder, I går i søvne ind i. Her er et bevis på dette:

Putin: New World Order is in Final Stages of its European Master Plan. (Putin: Ny verdensorden er i de sidste faser af sin europæiske masterplan)

The Pope, Pedophilia, and Putin (Paven, pædofili og Putin)

Jeres regeringer modtager instruktioner hver dag fra den skjulte magt, der er i kontrol. Jeres forhåbninger hæves hver gang en ny leder kommer frem. Spørg jer selv, hvorfor de så hurtigt falder ind i rækken og gør det samme som før. Kun dem med overordnet kontrol træffer beslutninger. Det er en håbløs situation. Dette vil fortsætte, indtil I finder jeres stemme og nægter at fortsætte ned ad den politiske vej til katastrofe for menneskeheden. Disse fakta skal konfronteres, hvis menneskeheden skal overleve. For at hjælpe jer med at indse, hvad I er oppe imod, tager vi igen citater fra Tell the Truth and Shame the Devil af Gerard Menuhin.

Side 155: Der findes ingen engelske, franske, tyske eller amerikanske jøder, men kun jøder, som bor i England, Frankrig, Tyskland eller Amerika. (min kære ven: GILAD ATZMON'S bog "The Wandering WHO", en undersøgelse af jødisk identitet, politik. Zero Books, Winchester UK 2011.

Den engelske (eller franske eller amerikanske osv.) jødiske patriotisme er kun en dekorativ kjole, som han tager på for at behage landets folk. (Den jødiske verden 8. december 1911.)

Jødens kemiske nationalitet er den erhvervsdrivendes nationalitet, frem for alt pengemandens. (Karl Marx Deutsch Fran Zosische, Feb. 1844. Philipp Reclam junior Leipzig 1919 s. 50)

Side 156: Fra FØDSEL implanteres muldvarperne, potentielle forrædere mod deres adoptivlande, kun patrioter så længe det passer dem. For at bruge bjergets metafor, er deres bekymring for sig selv og deres interesser afgørende, ved siden af eller i niveau med det. Ikke underligt at det kommer i vejen. Faktisk er panoramaet blevet erstattet af en jødisk diorama; en stadigt skiftende afspejling af deres forsøg på at forvirre os, nogle gange kaldet "NYHEDER". Disse LØGNE, spredt af lakajer (udsøgt kinesisk kommunistisk udtryk) afvæbner regelmæssigt de almindelige medier. (Nogle eksempler)

"MASSEØDELÆGGELSESVÅBEN"; MENNESKESKABT- "GLOBAL OPVARMING"; Dels US uddannet og finansieret, "ISLAMISK STATS TERROR MILITSER"; men også "HØJE OLIEPRISER"; Og tidligere SENATOR MC CARTHY's ødelæggelse og ærekrænkelse, hans korstog mod den kommunistiske infiltrering af den amerikanske regering, amerikanske våben, amerikanske medier osv. Og hans beskyldninger om tortur for at tvinge bekendtgørelser i Nürnberg-demonstrationsforsøgene: KKKs oprindelse og mål.

Med nogle få undtagelser, der slet ikke findes, er hele verdens PRESSE i vores hænder. (THEODOR HERTZEL grundlægger af ZIONISMEN ved World Zionist Congress, Basel, Schweiz 1897)

JØDER, MESTRE I AT FORTÆLLE LØGNE (jeg kan garantere det) (Arthur Schopenhauer, Parerga og Paralipanen , Hahn, Berlin 1851 volumen 2 side 357)

Lad os være ærlige over for os selv, jøder. Vi styrer medierne. Vi har så mange kammerater siddende oppe i direktionen i alle de store filmproduktionsselskaber, at det næsten er OBSKØNT. Omtrent hver film eller tv-udsendelse, om det er "Tropisk Torden" "Din entusiasme", foregår deres skuespil med vores skuespillere, regissører og forfattere, der alle er jødiske. Vidste I, at alle otte store filmstudier drives af jøder? Men det er ikke alt. Vi kontrollerer også de annoncer, der sendes på disse tv-shows. (Marty Friedman, Israels Times 12. juli 2012.)

Vi er taknemmelige for Washington Post, New York Times, Time Magazine og andre store publikationer, hvis direktører har deltaget i vores møder og respekteret deres løfte om diskretion i næsten fyrre år. Det ville have været umuligt for os at udvikle vores plan for verden, hvis vi havde været udsat for offentlighedens lys i løbet af disse år. Men verden er mere sofistikeret og parat til at marchere mod en VERDENS REGERING. Den overnationale suverænitet i en INTELLEKTUEL ELITE og VERDENS BANKFOLK foretrækker sikkert den nationale selvbestemmelse, der praktiseres af de fleste lande. (David Rockefeller, taler på juni 1991 Bilderberg møde i Baden, Tyskland.)

Side 157: En avis har tre ting at lave. Den første er at underholde, den anden er at distrahere og resten er at vildlede. (Britisk udenrigsminister, ERNEST BEVIN, udenrigsministerkonferencen i London den 10. oktober 1946)

Jeg spørger nu, hvem kan I stole på? I er blevet forrådt af dem, I blev opfordret til at stole på. Mange modige mennesker bringer information frem, der var skjult for jer, for at hjælpe jer med at forstå, hvad I er oppe imod.

David Egan's nye bog: "NEW WORLD DISORDER".

Sagen om "Økonomisk demokrati, reformeret politisk demokrati og en sammenkomst af alle mennesker".

Denne bog fortæller det også for jer og hjælper jer med at få et klart billede af, hvad I er oppe imod. Det er ikke tilfældigt, at sådanne bøger produceres på denne afgørende tid for menneskeheden. På denne side af livet sikrer vi, at mange er inspireret til at hente pennen og lade sig lede til at skrive, hvad menneskeheden behøver at vide på dette tidspunkt.

At møde sandheden er aldrig let, det betyder at kassere alt, hvad I havde accepteret som sandhed, enten gennem familie, uddannelse eller religion. At den ENE HÅND stod bag alle de løgne, I havde accepteret i hele jeres liv, er svært at acceptere, men det er helt sandt. Jeg har forsøgt forsigtigt at åbne jeres øjne siden min overgang i 2004. Nu er det afgørende, at I handler på informationen eller forsvinder. I blev forvirret af MESTRENE I BEDRAG. I har tallene på jeres side, glem det aldrig. Når I siger nej, er de færdige. Bolden er på jeres banehalvdel, mine venner, I kan trække tæppet væk under kabalens fødder, når I ønsker det. Alt det kræver er forpligtelsen til at gøre det. Tidspunktet for at gøre det er NU.

Vores dybe taknemmelighed går til alle, der når ud til Dave McCann og alle de andre uskyldige mennesker over hele verden, som er blevet fængslet af kabalen. De har brug for jeres kærlighed, jeres bønner, uanset hvilken hjælp der er muligt. En indsat med hvem Dave er blevet ven, har været i fængsel i 40 år. Han begik ikke forbrydelsen. Han var væk på det tidspunkt. Han vil dø hjemme. Det er amerikansk retfærdighed. Der er tusinder som ham. Regeringen er ligeglad. Kabalen får folk fængslet hver dag. De ejer pressen, så I ikke får noget at vide. Retfærdighed er noget, der bliver taget for givet, indtil den dag hvor I indser, at det ikke eksisterer for alle.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Min kære, kabalen undgår aldrig at overraske dig. ”Udskud” bruges altid til at forsøge at forårsage problemer. De skal have medlidenhed. De er bange for at se på deres eget liv.

Vær stærk, min kære.

Din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |