Home > > Montague Keen - Mandag den 22. august 2016

Meddelelse fra Montague Keen - Mandag den 22. august 2016

Ændringer, der ikke kan stoppes, er under opsejling, uanset hvor mange forhindringer der er sat i vejen. Ingen magt på jorden kan stoppe dem. Nederlaget skal accepteres af kabalen. De taber terræn hver dag, og de ser alle deres planer mislykkes, den ene efter den anden. Mange af dem koncentrerer sig nu om at undslippe. Nogle går under jorden, andre flytter til, hvad de anser for at være sikre områder. Vær sikker på én ting, deres magt aftager hurtigt. Snart, vil de bede om nåde fra jer, netop de mennesker, de forsøgte at ødelægge. De har brugt alle mulige handlinger i bogen for at ødelægge jer, den menneskelige race; men I vil opleve retfærdighed, alt, de tog fra jer, vil blive returneret til jer.

I september, vil I opleve mange energi ændringer. Ja, disse påvirker nogle af jer mere end andre. Dette er alt sammen en del af overgangen. Disse energier vil påvirke jer mentalt såvel som fysisk, da I åbner op til hvem og hvad I er. Alle de dele af jer der blev lukket ned, skal nu åbnes op igen, så I bliver endnu en gang de væsener af lys I var, før kabalen overtog. Så, mine venner, forvent store ændringer, hvis lige I aldrig har oplevet før. Intet vil forblive det samme. Alt mørket vil blive fjernet og I vil se Jorden og hele menneskeheden i et nyt lys. Al den bekymring og stress af at leve livet i dag, vil forsvinde for evigt, for det var menneskeskabt, lavet for at holde jer i trældom. Frihed er næsten inden for jeres rækkevidde. I er kommet igennem en masse, og I har overlevet alt, hvad der blev kastet på jer. Hjælpen er lige ved hånden. Det er alt sammen i luften omkring jer og venter på jeres kald om hjælp.

Dette er en holdindsats. Jeres udenjordiske søstre og brødre arbejder sammen med jer for at redde Jorden og sikre, at menneskeheden overlever. Det er bydende nødvendigt, at I fjerner alle menneskeskabte lavet forskelle: sort og hvid, muslimske og kristne. Kabalen skabte alle disse forskelle for at adskille jer, og dermed sikre, at I ikke kommer sammen som én. Det har fungeret godt for dem i fortiden; men nu kan I se ud over deres tankekontrol af masserne. Det er så vigtigt at foretage ”Tilbagekaldelser”, så I frigør jer alle fra tankekontrol kontrakter og at I klart kan se, hvad der er foran jer. Der er ingen bedre måde at gøre dette på. I skal være forberedt, da tingene vil bevæge sig hurtigt, og I skal være klar med alle de rigtige oplysninger ved hånden, for at gå videre til frihed, fri for al korrupt kontrol.

Sørg for at engagere jer med jeres åndelige side, da dette blev lukket ned af kabalen for at styre jer. Dette lukkede jeres sind for hvem I er, da I uden forbindelse med ånden, er kontrolleret af kabalen. Indtil nu, er I faldet i hver fælde, som kabalen har sat for jer. I accepterede eventyrerne, den illusion, som I har levet i siden. Nu skal I åbne jeres øjne og jeres sind, og se illusionen for hvad den er, og træde ud af det. VÅGN OP og se tingene, som de virkelig er, ikke som I fik at vide, de er. De fik selv drabet på jeres medmennesker til at være EN ÆREFULD KRIGSHANDLING. Hvor blinde har I brug for at være, før I kan se, at krig kun tjener kabalens ønske om at slippe af med menneskeheden. Der er ingen ære i at dræbe mennesker og ødelægge hele lande. Dette er ikke, hvad I er på Jorden for at gøre. Krig skaber MASSIVE BLODOFRER for kabalen; intet mere. Det er den ilt, som de behøver for at overleve. Vågn op til sandheden. Den stirrer jer i ansigtet.

Igen, beder jeg jer bede for dem, der er fanget af kabalen. Nogle har vigtige roller at spille i overgangen og menneskehedens fremtid. Send venligst kærlighed og lys, og se dem løsladt og tilbage i deres egne samfund, der arbejder sammen til gavn for alle. Disse mennesker lider, fordi de kom til Jorden for at hjælpe jer med at overleve. De har brug for jeres hjælp. Kabalen er hensynsløse, når de fanger folk. De påfører dem de mest forfærdelige lidelser. Jeres bønner er nødvendige for at befri disse mennesker, der er på Jorden på jeres vegne.

Min kære, dette har været den mest forfærdelige uge for dig. Det ene chok efter det andet. Men disse er de sidste dage og kabalen er desperat for at overleve. Jo mere de kæmper imod dig, og forårsager stress hos dig, jo mere viser det bare hvor desperate de er, over at miste kontrollen over menneskeheden. Denne kamp raser og der kan kun være én vinder. . . menneskeheden.

Vær forsigtig, min kære. Vi har brug for dig til at fuldføre din mission. Vi har tillid til dig.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |