Home > > Montague Keen - 22. juli 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 22. juli 2018

De, der lavede plottet mod menneskeheden, kæmper nu for deres egen eksistens. De forventede aldrig at befinde sig i denne position. I skal takke hr. Trump for dette. Modigt gjorde han, hvad hans samvittighed krævede. Selvom Kabalen forsøgte at dræbe ham i Skotland, stod han fast og satte menneskeheden først. Husk ham i jeres bønner. Han har påtaget sig en stor opgave på jeres vegne. I skal kun se på alle løgnene i jeres presse og på jeres tv for at se, hvor meget Donald Trump skræmmer kabalen. Dem, der er vågen og bevidst, støtter ham. De tankeløse er vant til at distrahere fra det vigtige arbejde, som han gør for at sikre menneskehedens overlevelse. Mange af jer vil blive chokerede, når I lærer, hvem der lavede plot for at udrydde jer. Som jeg har påpeget mange gange, er intet som det ser ud til. Hr. Trump vil tale med og arbejde sammen med alle ledere, der er parat til at arbejde sammen med ham for at sikre verdensfred. Dette er aldrig sket før. Støt ham i hans modige forsøg på at sikre fred for alle.

Den kabale- ejede presse og tv vil aldrig fortælle jer sandheden om noget. Undersøg sandheden for jer selv. Først da vil I kende sandheden. Propagandamaskinen, der forsøger at fjerne ham, er enorm. De sætter millioner af dollars i det. Spørg jer selv, hvorfor kabalen er så bange for ham. Han er ikke ejet af nogen, så han er fri til at gøre, hvad der er bedst for menneskeheden. Dette er første gang og det frygter Kabalen. Mr Trump er nøglen til menneskehedens fremtid. Respekter og beskyt den nøgle.

Kabalen er optaget af at producere flere pandemier for at dræbe så mange af jer som de kan. Undgå deres medicin og vaccinationer. Vid, hvad der er værd at vide om vaccinationer, stol ikke på de læger, der stadig anbefaler dem. Dem kan I ikke stole på, fordi de adlyder kabalen. I skal tage ansvar og gøre det, der er bedst for at beskytte jer selv. I har ingen idé om, hvad der blev sat på plads for at fjerne jer fra Jorden. Frygt er deres mest succesfulde våben. Det er konstant brugt til at sikre, at I adlyder dem. Alle religioner er frygtbaserede. Ikke et sandhedsord vil I finde i dem. De tager jeres penge og sørger for, at I adlyder dem, mens de forkæler deres yndlingsblodoffringer: de sataniske drab på jeres børn. Hvorfor vender I det blinde øje til denne barbariske adfærd?

Jeres mad er forurenet. Det er for det meste genmodificeret nu om dage. Det kan ikke opretholde menneskekroppen. Snart har I ikke brug for deres mad overhovedet, da det ikke bliver nødvendigt for at opretholde livet. Kabalen gjorde jer afhængige af, hvad de producerer for, at forkorte jeres liv. I vil blive chokeret og vrede, når I lærer, hvad kabalen har kørt i stilling for at sikre, at I lider så I kan producere den energi, der er nødvendig for at de kan overleve på Jorden. Selv i dag forsøger kabalen at fortynde jeres DNA for at svække jer, så I ikke kan kæmpe for jeres overlevelse.

Jeg har altid fortalt jer, at de vil kæmpe til slut for deres overlevelse. I kan se dette hver dag nu. Den verdenskrig, som de kræver, bliver nægtet dem af hr. Trump. Han laver venner ikke krig. Dette gør kabalen sure og fulde af frygt. Kabalen har aldrig været truet før. I 2000 år havde de det hele på deres egen måde. Det eneste, de ikke tog i betragtning var, at folk ville vågne op og se, hvad der blev gjort mod dem. I så lige, hvor nemt det var for Kabalen at manipulere masserne i England og Skotland til at marchere mod Donald Trump, den eneste der kan redde dem. I England hedder det ”lej en skare”. De bør aldrig tages alvorligt.

Vær venlig at forbinde med, hvem I er, en ånd, der har en oplevelse af livet på Jorden. Jeres ånd lever i jeres krop, men den er fuldstændig adskilt fra den. Veronica har været ude af sin krop mange gange og kunne se sig selv sidde i stolen. Mediter når det er muligt, da det hjælper med at mindske virkningen af al negativitet omkring jer. Forbind med jeres kære, som er på den åndelige side. Det er godt for jer at vide, at de stadig er der for jer. Deres kærlighed omgiver jer og opfordrer jer til at fuldføre det arbejde, I er på Jorden for at gøre.

(Jeg blev mindet om en bestemt offentlig seance, da Monty materialiserede sig. Han mødte mig og han gik ned i stuen og talte til mig hele tiden. Han stod foran mig, talte til mig, så tog han mit ansigt i begge hænder og kyssede mig. Han fortsatte med at tale, da han gik tilbage til mediet, David Thompson, og dematerialiserede. Monty var og er stadig den mest ekstraordinære mand, jeg var privilegeret at kende og elske. Når I har kærlighed i jeres liv, har I alt. I kan ikke købe det, og I kan ikke tvinge nogen til at elske jer. Hvis det er der, er det uvurderligt.)

Pas på, der er mange løgne, der rapporteres som sandhed. Bed om, at I må genkende sandheden, når I ser den. Bed om, at alle de politikere, der åbenlyst lyver for jer, vil blive afsløret, og deres løgne trækkes tilbage. Hele EU er gennemsyret med løgne og korruption. Folket lider som en konsekvens af løgnene.

Amerika afslører på verdensplan korruptionen for et verdensomspændende publikum. Der er ingen flugt fra det. Overtagelsen af Amerika kunne ikke ske, og ”de” er vrede. De ønskede en verdenskrig, og de kæmper stadig for det. Vær stærk og vær fast i jeres overbevisninger. Livet vil være svært i et stykke tid endnu. Kabalen tager ikke let på nederlaget . De vil reagere på det. I er 99%, glem det aldrig. Når kabalens kraft er fjernet, vil menneskeheden tage kontrollen tilbage for at sikre, at der er fred, mad og ly for alle, og støtte, indtil det hele falder til ro. Væsener, der er venlige for menneskeheden, omgiver jorden med al den hjælp, I har brug for. I vil ikke gå på denne vej alene. Hjælp vil blive leveret. Alt vil blive taget hånd om. I er ikke alene.

Min kære, jeg ved, at det er svært at klare det, der gøres mod dig og dine to venner. Det, der blev skrevet i sten, kan ikke slettes. Det vil ske. Kabalen mister kontrollen. Dette var også planlagt.

Min kære Veronica, vi lykkes, tvivl aldrig på det selv ikke et eneste sekund.

Min kærlighed omgiver dig.

Din beundrende, Monty.

Meddelelse fra Veronica Keen
Jeg opfordrer jer til at se følgende video: Kommissær Justin Walker (ITNJ Seating)

Besked fra Dave McCann
Jeg vil gerne takke for al den venlighed I viser mig. I er blevet en familie for mig. Vær venlig at bede om, at sandheden og kun sandheden vil blive afsløret i retten den 31. juli. Jeg takker for, at I deler denne forfærdelige prøvelse med mig.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |