Home > > Montague Keen - 15. oktober 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 15. oktober 2017

Mine sidste ord til Veronica den 15. januar 2004, da hun sad ved min side på Royal Society of Arts, et øjeblik før jeg skulle tale: "Når timingen er rigtig, min kære, når timingen er rigtig". Jeg begyndte at tale til publikum, og jeg gik derefter hurtigt over til Ånden. Nu minder jeg menneskeheden om, at timingen er rigtig for jer til, at afsløre og fjerne alt, der har holdt menneskeheden i trældom.

Selv om de opererer under mange forskellige navne, kan I være sikker på, at der er en samlet styrende kraft, der forsøger at forblive i baggrunden. De regerer uden nåde. Det er helt kontrolleret. Deres udløbere er overalt. Det er JESUIT ORDENEN.

LÆS DERES EMBEDS EDS AFLÆGGELSE, det vil chokere jer helt ind til kernen. Kig på dem, der modtager den højeste ære fra Vatikanet, The Knights of Malta. Det alene fortæller jer alt. Vatikanet kontrollerer alle.

Fakta skal konfronteres, for menneskets overlevelse afhænger af, hvor villig I er til at håndtere den situation, I er i. De fik ikke den magt, de har i dag, ved at være venlige og omsorgsfulde. Deres virkelige historie er ikke god læsning. Jesuitterne er hensynsløse i deres magtudøvelse. De er ansvarlige for det faktum, at I ikke kender jeres sande historie. De sikrer, at når artefakter fra oldtiden opdages, hvor som helst i jeres verden, får de fat i dem, for at forhindre menneskeheden i at opdage sandheden.

Saddam Hussein meddelte til verden at artefakter var blevet fundet i Irak. Dette gjorde, at der blev en krig, for at jesuitterne kunne få fat i dem. Undersøg dette, og I vil lære at den amerikanske hær blev instrueret til at finde alle artefakter, inden nogen skud blev affyret. Denne ordre kom direkte fra Det Hvide Hus. Hvor er de nu? Jesuitterne og kabalen sikrer, at menneskeheden aldrig lærer sandheden om, hvem de er.

Der var en Jesuitisk Holocaust i Irland for at forhindre irerne i nogensinde at finde ud af, hvem de er. Mange irske mennesker blev tvunget til at flygte fra de rædsler, der fulgte. Irerne havde en stor tradition for at videregive oplysninger fra mund til mund med historier om deres historie og deres oprindelse mv. Jesuitterne var nødt til at forhindre nogen i, at lære om Irlands betydning, og at Irland faktisk er Det Hellige Land. De var fast besluttede på at forhindre, at disse oplysninger blev kendt.

Jesuitterne er gået meget langt og har vendt hver en sten, i deres søgen efter verdensdominans. Alle religioner blev skabt af dem for at sikre konstante gnidninger. Beviset er omkring jer. Stop med at være dukker, der danser til deres melodi. De står bag hver fidus på Jorden. Deres forskellige forklædninger forvirrer jer. Jesuitterne og deres håndlangere er altid dem, der trækker i strengene.

Jeg ved, at mange af jer er forvirrede. I tror det er zionisterne. Ja det er; for jesuitterne er en jødisk organisation. Nogle blandt jer siger, at det er muslimerne og deres religion. Det var jesuitterne, for de kontrollerer også dem.

Alle disse forskellige fraktioner blev skabt for at forvirre jer og dermed sikre, at jeres øjne holdes væk fra jesuitterne. Det er deres onde hånd, der styrer alle. De ødelægger alle, der tør rokke deres båd. Kabalen, zionisterne, muslimerne, er alle under jesuitternes paraply. Hvor klogt er det! Alle er drevet af grådighed og magt. Kærlighed og respekt er fjernet fra jeres liv. Hvert aspekt af livet er blevet forurenet.

Mange af jer husker 1960'ernes Flower Power, da kærlighed var dagens orden. Langt hår var ”antennen”, der forbandt dem til, hvem de var, til deres åndelige liv. Hvis det bare var fortsat. Men kabalen / jesuitterne måtte handle hurtigt for at få de unge mænd i uniformer og lægge våben i deres hænder for at erstatte blomsterne. De mistede næsten deres magt og kontrol i 60'erne, så de har sikret, at I har været i en kontinuerlig krigssituation siden da. De sørgede også for, at livet blev en kamp for at overleve, for at få et arbejde og for at finde et hjem hvor I kunne leve med jeres børn. Deres dødelige vaccinationer bliver tvunget i jeres børn. I skal være stærke for at beskytte jeres børn mod alle rovdyrene, hvad enten de er medicinske eller seksuelle. Det kræver mod at sige NEJ til en så stærk gruppe som jesuitterne og deres kohorter. Ordet er mere kraftfuldt, når det siges med én stemme. For de er kun 1% som kontrollerer de 99%. Hvordan kan det være? Er I parat til at finde jeres stemme og sige nej, og mene det? Husk, I tillader dem at styre over jer, og de gør jeres liv elendigt.

Da jeg var på jorden, besluttede jeg i en alder af 11, at jeg ikke ønskede at være jøde. Jeg ville ikke leve som en sådan, og jeg ville ikke gifte mig med en. Det var en stor beslutning i den unge alder, men jeg fortryder det aldrig. Jeg døde ikke som en jøde.

Jeg var fri til at udforske livet og dets dybere betydning. Jeg må sige, jeg nød min forskning i efterlivet, og jeg er glad for at kunne fortælle jer, at det er alt, hvad jeg forventede det kunne være og mere, så meget mere er det. Det er vigtigt at kæmpe for, hvad I tror på, og leve efter det. Jeg sagde ikke, det var let, som min kære hustru har erfaret. Hendes liv er under konstant angreb. Det ene problem efter det andet, at skulle forholde sig til. Den kærlighed, vi delte, og fortsætter med at dele, opretholder hendes liv. Det arbejde, hun skal gennemføre med en der er fængslet, er hvad der holder hende på Jorden på dette tidspunkt. Bed og hjælp på enhver måde mulig, for at befri Dave McCann.

Når folk kommer frem for at hjælpe hende, går jesuiterne /kabalen til handling. De bruger alle de midler, de kan for at fjerne hjælpen. Desværre lykkes de altid, for selv mennesker, der ser ud til at være stærke, falder som dominoer. Tanke kontrollen virker hver gang. Det er så trist at se dette. Det kræver en stærk karakter at ikke falde på vejen. Vær stærk, mine venner. I har alt at vinde.

Jeg kan fortælle jer nu, at I banker på frihedsdøren efter slid og dominans. Kabalen / jesuitterne mister kampen. Et skub fremad fra jer og alt, der er mørkt og korrupt, vil falme væk i det fjerne. Tidspunktet er rigtigt for jer til at gøre dette. Befri Dave og alle de andre, der er ulovligt holdt fanget af kabalen. De har brug for jeres hjælp.

Min kære, hver dag skal du overvinde forhindringer alene. Det er ikke let. Du var nødt til at handle hurtigt for at sikre, at ilden ikke opstod. Det gøres for at skræmme dig. De kaster alt på dig. De står over for udryddelse, så de kæmper for at holde fast på kontrollen.

Vær stærk, min kære. Jeg ved, at det er du.

Sammen for evigt, din beundrende, Monty.

Justice for Dave McCann. Irish man framed in California.
Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

(Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til juridiske udgifter med GoGetFunding)

Jesuitternes plan for at regere verden (i gang) YouTubeWebsite: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |