Home > > Montague Keen - 22. oktober 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 22. oktober 2017

Jeg gav jer stof til eftertanke i sidste uge. Nu ser I på dem, der maskerer sig som mennesker. Tænk mine venner på, da I blev skabt. ”De fik børn med menneskedøtrene, som fødte børn til dem. Kvinder blev voldtaget og vendte gravide tilbage”. Sådan begyndte de at antage menneskeligt udseende, og overtagelsen af Jorden begyndte. De beskyttede deres RACE og gør det op til i dag. De beskytter deres BLODLINJE. I er opmærksom på dette hver dag i aviser og på tv, men I forstår ikke relevansen af det, I ser. I har været så tankekontrolleret, at I ikke ser eller forstår hvad der er foran jeres ansigt. De har reduceret jer, menneskeheden, til tiggere på jeres egen planet. De tog alt fra jer, selv jeres identitet, og reducerede jeres liv på Jorden til en kamp for at overleve. De skabte penge ud af den blå luft. De skabte love, som I skal leve under, og de har taget kontrol over alle aspekter af jeres liv. I lever efter deres regler.

Læs nu deres regler

Nu, hvor I vågner, kan I klart se, hvordan menneskeheden blev overtaget. Hvor grundig denne overtagelse har været, for den dækkede alt. De har omskrevet jeres historie, hvilket gør jer uvidende om, hvem I er. De tog kontrol over uddannelserne for at sikre, at I forblev uvidende og i deres kontrol. De skabte og kontrollerede regeringer for at holde masserne nede. Hver eneste af jer er et lysets væsen, hvis lys er blevet slukket af jesuiterne/kabalen. De krige, I kæmper for dem, er på mange niveauer. Det er derfor, når hærene vender tilbage, at I finder mange ødelagte mænd, for de kan ikke forstå, hvad de mødte i kampene. De ved kun, at det ikke var menneskeligt. 80% af menneskeheden er uvidende om, hvad der sker i jeres verden. Deres sind bliver fyldt med tvivialiteter: sport, musik, film;

Hvor mange gange har jeg forsøgt at gøre jer opmærksom på dette siden min overgang for 13 år siden. Hvor lang tid vil der gå før I vågner op til den situation I er i. Lyt til GILAD ATZMON. Der er stor respekt og beundring for ham på begge sider af livet. Hans liv er dedikeret til at vække menneskeheden. Se med interesse på dem der angriber ham. De er ikke jeres venner. Deres vilje til at holde fast i deres kontrol over menneskeheden afsløres, når de angriber ham. I har ikke råd til at ignorere disse mennesker, som foragter menneskeheden og dem, der støtter dem. Dette er en kamp, der kæmpes på mange niveauer. Det er en kamp, der vil blive kæmpet til den bitre ende. Hvilken side er I på? Menneskehed, sandhed, retfærdighed for alle? Eller gemmer I jer væk og håber det vil bare gå væk? Ved at ignorere det er I medskyldige i det.

Vær venlig at bede for Dave McCann. Han skal i retten den 26. oktober. Vigtige beslutninger vil blive truffet på den dag. En dag vil I vide hvorfor.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Vejreteknologi bruges i Amerika til udslettelse mange steder. De brugte den også i Irland i sidste uge. Det var en advarsel til Irerne, om at forblive på knæ for Vatikanet, for at forblive undertrykt og aldrig at se på, hvem de er. Den gamle irske historie er fascinerende. Michael Tsarion har skrevet så meget om dette emne. Der vil I finde jeres svar.

Jeres uddannelse består kun af de sidste 2000 år, da kabalen/jesuitterne overtog i Nicea-rådet. Hvad er der sket med jeres rigtige historie? Sandheden vil sætte jer fri. Parasitterne, når de er afsløret, vil miste kontrollen. De er kun 1%; I er 99%.

I KAN TRÆKKE TÆPPET VÆK UNDER KABALEN, når I ønsker det. Det er jeres ansvar at gøre det. Lad dem ikke fjerne menneskeheden fra Jorden. Lad dem ikke overtage Jorden til eget brug.

Årsagen til, at menneskeheden blev splittet i fraktioner, var for at svække dem. Dette gør det muligt for Kabalen at sætte en fraktion op mod en anden. Sådan lykkedes det at overtage jeres verden. Mennesket har mange facetter, men når det er nødvendigt, skal det stå sammen. Kabalen/jesuiterne og alle dets facetter står sammen. Ved at arbejde sammen er de lykkedes med at kontrollere jorden. I blev narret til at tro på, at de tjente menneskeheden, og at de havde jeres bedste interesser på hjertet. HVILKEN LØGN DET VAR!

Min kære, hver dag er et mareridt, en kamp for at overleve. Alt bliver blokeret for at forhindre dig i at fuldføre arbejdet, der skal gøres.

Dave går også igennem en hård tid. Vi våger over ham.

Vær stærk, min kære.

Altid din beundrende, Monty.

Gilad og All That Jazz - Film af Golriz Kolahi

JESUITER, JØDER OG FRIMURERE


Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |