Home > > Montague Keen - Søndag den 17. April 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 17. April 2016

I DEN KOLLEKTIVE HISTORIE SÅVEL SOM I DEN INDIVIDUELLE HISTORIE, AFHÆNGER ALT AF UDVIKLING AF BEVIDSTHEDEN
Carl Jung

I vil alle erfare, denne weekend, et enormt pres fra kabalen om at fastholde jer i deres kontrol. De bruger et hvert beskidt trick i deres arsenal for at lykkes i deres forsøg på at overtage jeres verden. Lad jer ikke selv være presset til at opgive jeres kamp for frihed. I banker på døren, der vil føre jer til frihed.
På grund af det bemærkelsesværdige arbejde, som du, min kære, og dine venner laver, ER SCHUMANN-RESONANSEN NU 1.430.000 OG STIGENDE, hvilket viser videnskabeligt, at I vinder kampen. Vær stolt af, hvad I har opnået mod alle odds. De, der har angrebet jer og jeres arbejde er en dag nødt til at se i øjnene, at de handlede som redskaber for kabalen.

Da I tydeligt kunne se, hvordan menneskeheden blev styret, var det let at tage de nødvendige skridt til at fjerne denne kontrol. Som jeg har sagt siden min overgang, er Irland nøglen. I blev vist tegn på, hvordan dette er gjort. Den hellige Irske energi blev ekstraheret og anvendt til onde formål. I dag er TARA uden forhindringer.

Mine venner I er på vej til SEJR, FRED OG SIKKERHED for menneskeheden. I kan næsten smage sejren. Tænk over det: I vil indånde frisk luft, spise god nærende mad, og drikke rent vand igen. Det har været en rigtig kamp, ??at fjerne korruption er aldrig let. De har fordelen på alle tidspunkter, da de sætter det op i første omgang. I kæmpede i mørket for at udforske og eksponere: ikke en nem opgave. Efterhånden som lyset i verden forøges, vil kabalen ingen steder have at gemme sig.

Skabelses bevidsthed, både mandlig og kvindelig, skal bringes sammen igen for at fuldføre vores mission. I har set for jer selv at kabalen er besluttet på at forhindre, at dette sker. Kabalen har nu set i øjnene, at dens rædselsregime er til ende. De, der stadig støtter dem er forrædere. De valgte at glemme, at de også er en del af menneskeheden og så vil de også lide under konsekvenserne. Den rædsel over, hvad der bliver gjort for at udslette menneskeheden er kun lige gået op for mange af jer. I havde holdt øjnene helt lukket for det. Nu har I et valg. 99% som står sammen, er vågne og opmærksomme, kan ikke blive slået. Husk, at uden jeres hjælp kan kabalen ikke kunne løfte en finger. Lad jer ikke narre af den såkaldte gestus fra paven i at redde tre syriske familier. Vatikanet har så meget guld gemt i sine hvælvinger, uvurderlige kunstværker, osv, at hvis de ønskede det, kunne de brødføde og befri verden fra fattigdom, men I ved alle at Vatikanet er en del af problemet, der forårsager alle de lidelser I har i jeres verden. Paven forsøger at narre jer til at tro, at han bekymrer sig, når han i virkeligheden er en del af problemet. Disse fromme ord var en PR- handling og de fleste ser det som sådan.

Træk jer væk for at fjerne jer fra kontrolgitret. Tag jeres egen medfødte magt tilbage, det er jeres fødselsret. Ophør med at være kabalens marionetter. Det er en tankegang, som I med jeres fornuft skal frigøre jer fra. Det er tid til at se tingene som de er, ikke som I fik at vide, de var. Jeg lover jer, at I vil komme igennem dette. At gøre dette sammen, er en langt bedre løsning end at forsøge at gøre det alene.

Send venligst kærlighed, lys og bønner til befolkningen i Japan, der forsøger at klare endnu en katastrofe. Prøv at give, hvad det end kræver i bistand, som er nødvendig, for at hjælpe dem i nødens stund. Menneskeheden skal altid stå sammen, når katastrofen rammer.

Veronica, du udmærkede dig denne uge. Du gik gennem et minefelt af, hvad der var imod dig, og du lykkedes. Hvert øjeblik skal håndteres med omhu og kærlighed. Fremad og opad, succes venter. Jeg er med dig hvert skridt på vejen.

Forevigt, din tilbedende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen
Share |