Home > > Montague Keen - 17. juni 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 17. juni 2018

Min kære, den mentale uro mennesker oplever på Jorden er uden fortilfælde. Energien bliver bevidst konstrueret til at afvæbne og forvirre jer og dermed forårsage konflikt. Alle synes at angribe hinanden. Dette bliver altsammen orkestreret af kabalen. Det er når I alle kæmper og argumenterer og angriber hinanden, at I ikke kigger på, hvad kabalen gør. Kabalen er glade, da dette er deres lille spil. Menneskeheden falder for det hver gang.

Hvorfor er mennesker så godtroende? Hvorfor accepterer de altid, hvad kabalen instruerer dem til at acceptere? Nogle gør det, fordi de er så desperate for at få opmærksomhed, at de er parat til at gå til enhver længde for at få det. SAMMEN KLARER I DET, OPDELT FALDER I.

Mennesket kæmper for sin eksistens. Der er en stor indsats for at holde jer i søvne. Der sker så meget lige uden for jeres frekvens, men kun få er klar over det. Kabalen opererer i denne frekvens, så I er ikke klar over alt, hvad de gør for at udslette jer. De vil ikke indrømme deres nederlag før det sidste mulige øjeblik. De vil forsøge at gøre så meget skade som muligt for dem, der forsøger at vække jer. Spørg jer selv, hvorfor folk er så parate til at tro på det værste i hinanden; hvorfor undlader de, at se det større billede.

Teknikken med at dele og herske har altid virket for dem, da I falder for det hver gang. I ved i jeres sjæl, at sammen kan I skabe en fremtid for alle jordens skabninger. Stop med at angribe hinanden. Vær konstruktiv. Diskuter, hvad der er nødvendigt for at menneskeheden skal mødes som èn og fungere som èn for at beskytte jeres fremtid. For mange år siden fortalte jeg jer, at I vil genkende tegnene, der signalerer menneskers mulighed for at tage jorden tilbage fra kabalens hænder. Jeg påpegede, at der ville være jordskælv, og vulkaner ville briste. I ser det her hver dag nu. TIDEN ER HER NU.

Hvad gør I ved det? Ændringer skal ske. Hver eneste af jer må handle sammen som èn for at fjerne alt, der er mørkt fra Jorden. I har ikke tid at spilde ved at angribe hinanden. Hvert øjeblik tæller. SAMMEN, kan ingen magt på Jorden stoppe jer. Se jer selv som de magtfulde sjæle, I faktisk er. Handling er nødvendig, så tro på jer selv. I kan gøre det. Kabalen opfordrer jer til at spilde værdifuld tid på at angribe og misbruge andre. Kabalen elsker det. I er deres dukker. De ville ikke lykkes uden jer. Husk, at DØDEN kommer til alle, og I vil skulle stå til ansvar for jeres handlinger. I får ikke lov til at gå frem i lyset. Der er ikke plads til jer og jeres slags. Tænk over det.

Jeres mad bliver manipuleret som aldrig før. Kabalen er desperate for at udrydde jer så hurtigt som muligt, før mange af jer vågner. Når I bliver rådgivet om, at noget er godt for jer, hvad enten det er medicin eller mad, så undgå det som pesten. Dyrk jeres egen mad, hvis det overhovedet er muligt. Først da kan I være sikker på, at det er okay. Spis så meget økologisk frugt og grøntsager som muligt.

Solens stråler bliver blokeret for jer. Alle mennesker har brug for dets gavnlige stråler for at overleve. Kabalen har sikret, at jeres iltniveau er så lavt, at folk kæmper for at overleve. I bliver I det skjulte udslettet, og mange af jer bekymrer sig ikke om, hvad der bliver gjort mod jer. Hvad vil kræve for jer, at vågne op? Vi på denne side af livet kan kun gøre en vis del for at hjælpe jer med at vågne op.

Tv er et våben, der er velegnet til at holde jer under deres kontrol, især den sport, der fylder jeres skærme. Det fungerer som en hypnotisør der står i hjørnet af rummet. Det gør et godt stykke arbejde. I styres af de signaler, der bombarderer jer. Jeres computer bruges også mod jer. I bliver set og lyttet til. Hvad angår FJERNAFLÆSTE ELMÅLERE (Smart Meters): de er dødelige, få dem ikke. Kabalen har al denne teknologi, og den bruges mod jer. I tillader dem at gøre det mod jer. De kan ikke gøre det uden jeres tilladelse.

Da I kom til Jorden som baby, havde I potentialet til at blive det magtfulde lysvæsen, som I er. Kabalen tog straks kontrol over jer gennem vaccinationer osv. DE SLUKKEDE JERES LYS FOR AT SIKRE, AT I ALDRIG FORTSATTE IGENNEM LIVET SOM DET MAGTFULDE LYSVÆSEN, SOM I ER.

De sikrer, at I er svage og lever i frygt, hele tiden syge og helt under deres kontrol. Med den viden I har i dag, hvorfor fortsætter I med at acceptere disse betingelser? Hvornår mistede menneskeheden sin stemme? Hvem taler til jeres indre kerne i dag? Hvem taler for jer og viser jer vejen ud af SLAVERIET? Selvom mange taler, er der få, I kan stole på.

David Icke har arbejdet hårdt i alle disse år for at åbne øjnene for, hvad der bliver gjort mod jer. Forstå, I er alle i samme båd, hvad enten I er rige, fattige, vækket eller i søvne. I skal mødes sammen og bruge jeres styrke. NÆGT AT BLIVE UDSLETTET.

Jeg beder om at I lytter til RONALD BERNARD, en meget modig mand, der oplevede den mørke kabale og overlevede. Han åbner dristigt sit hjerte for jer, så I klart kan se, hvordan de fungerer i jeres verden. Det er muligt at gå til kanten af mørket, VÅGN OP og frigøre jer selv fra oplevelsen. Ronalds arbejde er af stor værdi for alle, der søger sandheden. Han fortjener jeres respekt og taknemmelighed for, at han deler sine forfærdelige oplevelser med den mørke side af livet med jer.

Ronald Bernards vidneudsagn

Min kære, hvordan du er lykkedes med at komme igennem de sidste par uger er et mirakel. Selvom angrebene var svære, formåede du at forblive i din krop krop på trods af alt, hvad de gjorde for at fjerne dig.

Vær stærk, min kære.

Din beundrende, Monty.

Meddelelse fra Veronica
Som andre kan bevidne, angrebene har til tider været meget alvorlige. Der er sket ting, som jeg ikke ville have troet muligt. Det har ikke været nemt. Jeg vil gerne takke alle dem, der tog sig tid til at foreslå behandling for min tilstand. Jeg fulgte instruktionerne, når det var muligt.

Meddelelse fra Dave
Han er dybt taknemmelig for alle jer, der har skrevet til ham. Han værdsætter jeres kontakt mere, end I kan vide. Han nyder de bøger, I har sendt, som han elsker at læse, da det tager hans tanker væk fra hans vanskeligheder. Vær venlig at bede om, at alt vil gå godt for ham den 28. juni.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |