Home > > Montague Keen - Søndag den 24. juli 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 24. juli 2016

”Opvågningen” fastholder sin hastighed og styrke. Man behøver blot at se på de tusinder, der samles over hele verden for at høre David Icke fortælle sandheden. Folk forbinder prikkerne og ser for første gang, at menneskeheden er fuldstændig kontrolleret. De lærer nu, hvordan netop 1% har manipuleret de 99% til at opgive deres frihed og kontrol af verden. Kabalen er i frygt for ”opvågningen”, så svaret på dette er, at arrangere ”falske flag” operationer for at skabe frygt, og forhåbentlig fjerne folks fokus fra, hvad der bliver gjort for at ødelægge menneskeheden. Kabalen har endda sin egen mand på hvert ”falskt flag” begivenhed, som på stedet er klar til at filme og rapportere tilbage til dem. De holder ham travlt beskæftiget i øjeblikket, farende fra land til land. Mens godtroende stadig blindt accepterer det hele, uanset hvilke beviser der placeres foran dem. Kontrasten mellem de mennesker, der er åbne for sandheden, der samles for at høre Icke, hvis lys er så stort, og de godtroende, er enorm. Så meget tankekontrol er rettet mod menneskeheden, især gennem tv, regeringer, uddannelse, og selvfølgelig, den mest dødelige af alle, tankekontrol gennem religion.

Det er på tide at befri jer selv. Åbn jeres sind for sandheden. Nægt at overholde den korruption, der har ødelagt livet på jorden. Et valg skal foretages: Støtter I menneskeheden, eller synker I ned i glemmebogen med kabalen. For kabalen vil ikke overleve; de ved at dette er sandt, da deres tid er kommet.

Overgangen er allerede begyndt, og dens konsekvenser vil være storslået. Alt vil ændre sig på en global skala. Menneskeheden skal til at åbne op for det, være forberedt, og tage aktiv del i det. Når I gør dette, vil det korrupte ikke længere kunne fungere, da de uden jeres hjælp, bliver nødt til at acceptere nederlaget. I ved, hvem I er, de af jer der afstiver kabalen. I ved, at jo før I trækker jeres tjenester, jo før vil jeres verden bade i lyset af sandhed, retfærdighed og kærlighed, for hele menneskeheden.

Jeg beder igen om, at I sender kærlighed, lys, og retfærdighed, til en, der er holdt fanget i USA. Én, hvis rolle i jeres overgang er så stor, at en fælde blev sat op for ham. Hvis I føler, at I kan tilbyde bistand i denne sag, vil det bringe Veronica stor glæde. Behovet for juridisk rådgivning er stor, især vedrørende amerikansk lovgivning, som er helt anderledes end i Storbritannien.

Menneskeheden har brug for at tingene bevæger sig fremad så hurtigt som muligt. Kabalen vil synke meget dybt bare for, at vinde lidt tid. De vil bruge og misbruge hvad de kan, for at få, hvad de ønsker. Den menneskelige race har brug for sin frihed, for at kunne leve livet på Jorden, som det skal leves. DEN USYNLIGE HÅND, der styrer jeres verden skal ophøre sit terrorregime og trække sig fra Jorden. De, der tjener det skal være parat til at forlade jorden også, med mindre de ønsker at søge benådning og tilgivelse for deres forbrydelser mod menneskeheden. De, der åbenlyst lever iblandt jer, mens de åbenlyst hævder overlegenhed, bør overveje deres stilling, for også de er her på lånt tid. En stor lektie som menneskeheden vil lære, er, at al den rigdom der er i jeres verden, ikke vil kunne købe dem ret til at forblive på jorden efter overgangen er færdig. Der vil ikke være plads til korruption eller korrupte efter denne overgang.

Veronica har måttet klare endnu en chok i dag vedrørende personen i USA. Vi, på denne side af livet, arbejder hen imod at frigøre den, der er fanget, men Veronica er den, der fysisk beskæftiger sig med det. I har ingen idé om, hvad hun er oppe imod. Det er en ONDSKAB så mørk, så ond, så korrupt. Veronicas eneste ønske er, at hjælpe med at frigøre menneskeheden, så alle kan leve i fred.

Min kære, jeg ved, hvilket chok det var for dig. Du er nødt til at komme dig efter det. Vid, at intet kan stoppe denne overgang, de kan kun lægge hindringer på din vej. Dette er, hvad du har med at gøre.

Jeg er med jer alle, min kære.

Din hengivne, Monty.
Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen
Share |