Home > > Montague Keen - 29. oktober 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 29. oktober 2017

Kampen intensiveres efter at jeres kontrollanters løgne bliver afsløret en efter en. Deres magtpyramide går i opløsning rundt omkring dem, når bøger bliver skrevet og modige sjæle taler ud. Jeg sørgede for, at en bestemt bog, FORTÆL SANDHEDEN OG SKAM OVER DJÆVELEN [Gerard Menuhin], blev set af Veronica; og hun har til gengæld sendt det til andre på grund af den velundersøgte sandhed, der bliver afsløret i bogen. Det åbner jeres sind for den sandhed, der omhyggeligt er blevet holdt skjult for jer. For at holde sådanne løgne på plads blev der skabt et lovreguleringssystem for at forhindre, at I nogensinde kendte sandheden.

Dette, mine venner, er tiden for sandhed og afsløring. Kabalens terrorisme er ved at komme til en ende. Deres løgne og deres onde hensigter, er nu ude i det åbne for alle at se og beslutte, hvad de skal gøre. Disse er modige sjæle, hvis eneste ønske er at frigøre menneskeheden fra trældom. David Icke har gjort det i mange år på sin egen måde. Gilad Atzmon er en smuk sjæl. Han arbejder også utrætteligt på jeres vegne for at redde jer fra den skæbne, som Kabalen har planlagt til jer.

Historien I har lært siden Rådet i Nicea i år 325 er 100% løgn. I har været ofre for Kabalen siden dengang. Jeres åndelige essens blev ødelagt, og jeres sind, selv jeres sjæle, har været kontrolleret og låst lige siden. Jeres instinkt, jeres medfødte selv, der forbandt jer med alt, hvad der er, blev bevidst ødelagt af Kabalen med deres obligatoriske vaccinationer og stoffer. At I overlever sådan et angreb er intet mindre end et mirakel. Annunakierne og deres efterkommere på Jorden lykkedes næsten med deres plan om at fjerne (dræbe) hele menneskeheden, så de alene kan leve frit her. Det er de mennesker, der har brug for at drikke menneskeblod, dræbe børn og spise dem, så de kan overleve på jorden. I ved hvem de er. Beviset er omkring jer. Den eneste person, der beskæftiger sig med dette er Donald Trump, men I bliver ikke fortalt om det. Hvad mere skal denne onde Kabale gøre før I siger, "STOP! Vi nægter at tillade jer at fortsætte uden sanktion ".

Læs: Eisenhowers bog, CRUSADE I EUROPA.
Læs: Churchills bog, THE SECOND WORLD WAR
Læs: De Gaulles bøger, WAR MEMOIRES, Vols I, II, III.

Disse tre bøger blev skrevet af dem, der var involveret i krigen. De fortæller sandheden om krigen, da de oplevede det. De, der tog kontrol over alt efter krigen sluttede, opfandt ET SCENARIE, SOM DISSE MÆND INTET KENDTE TIL. Mærkeligt, er det ikke? Dette er bestemt værd at undersøge. I er alle ofre for dette scenarie, og indtil I håndterer det, vil I forblive en indsat i det fængsel I kalder jorden.

I elsker alle at synge om frihed, men jeg fortæller jer, I har aldrig oplevet det. Kabalen har taget alt fra jer. Hvor meget længere vil I tillade, at dette fortsætter uhæmmet? Indtil I afslører og udfordrer disse fakta, vil jeres undertrykkere fortsætte som før, udrydde jer og tage jeres aktiver for sig selv.

Sandheden kan stå alene; kun løgne har brug for beskyttelse. Det er på tide, at kæderne fjernes og til at I åbner jeres øjne og klart ser, hvad der er omkring jer, ikke hvad I får at vide, der er. Tag jeres verden tilbage og lad det være som det var før kontrollanterne blev placeret. Nyd solen som det var, før de mørke dage med kontrol. Alt, der gavner menneskelivet, er blevet ødelagt eller fjernet. Kabalen har brug for jeres lidelses energi for at overleve. De fandt på måder, der nedsætter antallet af sædceller, som nu er lavere, end det nogensinde har været. Når I ikke længere kan reproducere, har de sejret og vil være frie til at tage jorden for sig selv.

Stop venligst med at adlyde uden at stille spørgsmål til alt hvad Kabalen kræver af jer. Jeg kan forsikre jer om, at de ikke har jeres interesser på hjertet. De hader og foragter jer. Ordet 'had' er kraftfuldt. Når I ser hadet i aktion, eksploderer jeres sind næsten i chok. I havde tåbeligt troet, at alle var som jer; Lev og lad leve. Men min kære hustru oplevede sådan et had fra min familie, da jeg gik over, fordi hun ikke var jøde. Hun fik alt taget fra sig. Hvor jeg dog fortryder, at jeg ikke beskyttede hende mod en sådan forfærdelig oplevelse. Jeg havde ikke forudset det.

Hollywood var og bruges stadig til at tanke kontrollere jer. Dem, der har kontrol over filmindustrien, er på en mission for at lede jer på afveje. Deres input til hvordan I lever jeres liv er enormt. I åbner på tåbeligvis jeres tanker til det der produceres der, herunder alt det subliminale(underbevidste) materiale, der rettes ind i jeres bevidsthed. Se på dem, der producerer disse film. Er de ærede mennesker? Jeg tror det ikke. Respekterer de jer?

I vågner op fra kontrollens mareridt og ser det for første gang. Denne opvågnen er ikke let, men det er en proces, I skal gå igennem, det kan ikke undgås. Husk på alt hvad I vil vinde ved at vende og fjerne den korrupte Kabale. Verden kan så drives af mennesker til gavn for mennesker. Alle årsager til krig vil være væk for evigt, så dræberbranchen vil ophøre med at eksistere. Se på dem, der ejer det. Se på dem, som forherliger krig, mens de opholder sig trygt hjemme hos sig selv. Kun den godtroende falder for deres løgne. Der er ingen ære i at dræbe jeres medmennesker. Det går imod ethvert hæderligt instinkt, som I har. Forsvar jer, med alle midler, men slå aldrig ihjel.

Livet er særlig svært for dem, der forsøger at vække jer fra fangenskab. Angrebene er ubarmhjertige og yderst vanskelige at klare. Alle aspekter af livet er angrebet. Der er millioner af uskyldige mennesker over hele jeres verden, som er spærret inde i fængsler. Hjælp dem på enhver måde, som I kan. Dette er en forbrydelse mod menneskeheden og skal afsløres. 99% af dommerne er KABALE- ejede. De tjener kun Kabalen. Retssystemet er der kun for at tjene Kabalen, og bruges til at fjerne dem, der kan blive generende.

Vi på denne side af livet takker jer alle, der har bedt og bidrog til fonden ved at yde juridisk hjælp til Dave McCann. Vi klarer det! 25.000 dollars er påkrævet: dette er satsen for juridisk bistand i USA. At finde ærlig juridisk hjælp i Amerika er ekstremt vanskelig. Men Veronica er lykkedes med det og har nu brug for midlerne til at gå videre. Desværre blev USA overtaget af kabalen for mange år siden.

Min kære, de blokeringer, der kommer op, uanset hvad du gør, er yderst vanskelige at håndtere. Dem inden for kabalen er desperat for at holde fast i deres livsstil. De vil forsøge at ødelægge enhver, der truer dem. Men dit arbejde vil blive gennemført, og han vil vende tilbage.

Altid min kære, din beundrende, Monty.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding


Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |