Home > > Montague Keen - Søndag den 27. marts 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 27. marts 2016

Min kære, jeg har afsluttet mine undersøgelser på denne side af livet. Jeg er nu klar til at materialisere på Jorden, denne gang på en mere offentlig måde. Jeg har vigtige oplysninger, som jeg har brug for at dele. Jeres planeter er ude af synkronisering. Menneskeheden er i fare for at styrte sammen. Dette kan ikke tillades. Kærlighed vil helbrede jeres verden. Jeg fortalte jer for nogle år siden, at jeg var klar til at materialisere offentligt på Jorden med dybe budskaber til menneskeheden. Du stolede på mig, min kære. Din tro og tillid til mig, er eksemplarisk. Du har aldrig vaklet, selv når andre åbent har angrebet og bagvasket dig. Du vidste uden tvivl, at jeg er en mand, der holder ord. Vi vil gennemføre vores mission. Forsinkelserne var uundgåelige, da kabalen utrætteligt har kæmpet for at forhindre os i at fuldføre vores opgave. Angrebene på dit liv blev modstået med hjælp fra venner.

ENERGIEN i Irland denne påske weekend er vidunderlig at observere. I er blevet vist, hvordan gammel viden, hellige symboler og geometri, stadig bliver brugt til at holde menneskeheden i mørke, afgivelse og kontrol. I blev vist den direkte forbindelse, som Mekka har til TARA BJERGET(arkæologisk kompleks); det fortsætter til WASHINGTON DC. Denne irske Energi bruges til at gøre Amerika magtfuld. CERN og Area 51 udvinder også energi fra Tara. Vatikanet stjæler også irsk Energi fra Tara. Hellige symboler bruges åbenlyst til at styre og ødelægge menneskeheden. Hver bygning ejet af kabalen viser åbenlyst disse symboler. Den gamle viden og historie fra disse symboler blev holdt hemmelig for menneskeheden og hver dag på alle måder, bliver de brugt imod dig. I behøver kun at se på Vatikanet for at se dette ondskab, der vises åbent. Vatikanet mener tåbeligt, at fordi der er indpodet sådan en FRYGT i menneskeheden med deres åbenlyse LØGNE om døden og helvede osv,, ville mennesket aldrig turde stille spørgsmål til dem. Nå, deres tid er kommet. Vatikanet er eksponeret for det ondskab, det er; dets centrale system er i laser.

Når I ser kontrolsystemet på et kort, bliver I chokeret over at se, at selv om kabalen fortæller jer at der er konflikt, så ser I kun samarbejde og kontrol. I ser nu, at de alle er forbundet. De arbejder sammen, som én, for at styre menneskeheden. Tempelbjerget, Corona, Washington, Storbritannien, Jerusalem, Mekka, Vatikanet, Cern, Area 51: ALLE UDVINDER ENERGI FRA TARA.

Tara

Tara

Det er et under, at det irske folk formår at overleve overhovedet. Det er det irske folks tilslutning til KILDEN, der har hjulpet dem til at overleve på trods af, at alt er linet op imod dem. Når Irland bryder fri fra det centrale net, VIL HELE VERDEN BLIVE FRI.

I er kommet så langt i afsløringen af ??korruption. I er der næsten. Menneskeheden havde FRI VILJE, men det valgte den forkerte vej. Vatikanet brugte MAGT til at trække jer ind i dens kontrol. I har betalt en meget høj pris for den fejl. Mød hinanden, tro på jer selv, og gå fremad med absolut tillid til, at I vil frigøre jer selv og Jorden.

Irland har nu brug total frihed fra gribbene, der stjæler hendes ENERGI og bruger alle midler de har til rådighed for at sikre, at det irske folk ikke vågner op til, hvem de er og hvad øen Irland er. I 1916 rejste den irske befolkning sig og krævede frihed. Nu, i 2016, SKAL DENNE OPGAVE FÆRDIGGØRES. I VIL HAVE TOTAL FRIHED. Hvert land vil følge jer gennem døren til friheden. Denne dør skal åbnes. Gør dette og Vatikanets onde kontrolsystem og dets medskyldige vil hurtigt blive glemt og vil blive en saga blot.

Gå fremad med tillid, vel vidende, at I er på rette vej. Tro mig, mine venner, dette onde KONTROL SYSTEM skal først fjernes fra Irland, DA DET ER HER DET FÅR SIN ENERGI OG KRAFT. Irland vil skabe den dør, som alle andre lande vil gå igennem. Energien som stjæles fra Irland bruges som brændstof til krige og ødelæggelse og styring af alle slags. Dette skal forhindres. Meget bliver afsløret, og det kan chokere og forstyrre jer, men det er tid til at være modig og komme videre til en ny måde at leve livet på Jorden på, hvor fred, harmoni og kærlighed, gælder. Timingen er rigtig. Timingen er NU.

Fejr påskeoprøret fra 1916. Brug det som opmuntring for menneskeheden til at rejse sig mod sine undertrykkeres tyranni. Bevæg jer fremad med kærlighed i jeres hjerter.

Min kære, nyd tiden med din familie i dag. Du arbejder hårdt på at finde måder at få menneskeheden fremad på. Tak for at flytte min aske. Den gamle placering forårsagede problemer, da sollyset på urnen på mit skrivebord var for stærk. Jeg kunne mærke det. Jeg vil lade dig vide, hvis den skal flyttes igen.

Lad os komme videre med kærlighed i vores hjerter.

For evigt, din tilbedende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen
Share |