Home > > Montague Keen - 29. januar 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 29. januar 2017

DEL OG HERSK bliver endnu en gang brugt til at ødelægge menneskeheden. Angriberne, der kom til jeres Jord for lang tid siden, bruger det igen og igen for at ødelægge jer. Al denne vrede, marcheren, og råb fra hustagene, er at give jeres ENERGI til jeres undertrykkere, der vil bruge den til at ødelægge jer. Denne VREDE giver massiv energi, der alt sammen bliver brugt imod jer. I løber lige ind i hænderne på jeres fjender, igen og igen. De spiller på jer, som på en violin. Vil I nogensinde lære?

I havde et valg: Hillary Clinton og 3. verdenskrig, eller tage chancen med Donald Trump. Folket har valgt. De ønsker ikke at miste flere af deres unge mænd til unødvendige krige. Det er helt sikkert tid for den menneskelige race at lære at leve med hinanden, uanset hvilken kulør de bærer på huden på dette tidspunkt. Splittede falder I. Dette er selve grunden til jeres undertrykkere skabte så mange religioner. Det gjorde de for at sætte jer op mod hinanden. I har set dette arbejde utallige gange gennem historien. Det betyder ikke noget, hvilket navn I giver forskellene; race, tro, hudfarve. De er alle brugt imod jer til at skabe »grunde« til krig. I virkeligheden er det afskaffelsen af den menneskelige race. Hvorfor kan I ikke se det? Kig på jeres historie. Det er der alt sammen: en kontinuerlig kamp for overlevelse.

Jeg bønfalder jer at arbejde med hvad I har. Gør en indsats for at skabe fred og harmoni. I må ikke forherlige krig. Den skal aldrig retfærdiggøres. De, der søger krig er menneskehedens fjender.

Der er mange i jeres verden, som har solgt deres sjæle til berømmelse og formue. De tror tåbeligt på, at de kan få det hele. Kig på de samme mennesker når de bliver ældre. De er bange, kede af det, og ensomme, fordi de ved, at de vil blive kasseret uden varsel. De bliver nødt til at stå over for døden alene og bange. Det ene øjeblik synes de at have alt, så er det tyvstjålet fra dem. De står alle over for samme skæbne. I har set det ske så ofte, og alligevel er der stadig masser af andre, der er klar til at sælge deres sjæle, også.

Dette er alt sammen en del af tankekontrollen. Når I tilmelder jer, ejer de jer, og I er aldrig frie igen. Det er derfor, de insisterer på, at rigdom og berømmelse er, hvad I skal stræbe efter, snarere end at leve et godt liv. Menneskehedens fjender styrer jeres regeringer, jeres uddannelser, jeres helbred og jeres liv, på alle mulige måder. I er blevet tvunget ind i denne tankegang gennem tv og film. I er først nu ved at blive klar over, at I i virkeligheden IKKE ER FRIE til at udforske jeres sande historie. Alt har ledt jer til en falsk idé om, hvem og hvad I er. De af jer, der er ”vågne” har fået et chok, da I indså, hvor meget jeres liv er kontrolleret. Deres planer lykkedes næsten 100%; Men Brexit og hr Trump var et chok, som de ikke var forberedt på. Deres planer bliver nu opgraderet til at håndtere disse uforudsete hændelser. I mellemtiden bruger de jeres vrede som energikilde til at bruge imod jer. I hjælper dem til at fjerne jer. Tænk før I handler. Spørg jer selv, vil mine handlinger skade nogen?

Love bliver bragt ind, som vil gøre jer endnu mere hjælpeløs i at forsvare jer selv og til at leve jeres liv som normale mennesker. Al jeres frihed bliver taget fra jer, mens I har travlt med at demonstrere mod hr. Trump. I er uvidende om alt, hvad der bliver gjort for at lukke jer ned. Se på hvad der er vigtigt for livet på Jorden og kæmp for det. Politik er en meget beskidt og uærlig virksomhed. Regeringerne tjener ikke folket. De er placeret på MAGTEN for at fjerne den smule kontrol I har over jeres liv. De forgifter jeres luft, mad, vand og levevis, mens de hele tiden fortæller jer, at de tjener jer. Tro mig, de kun tjener deres herrer. På dette tidspunkt, kæmper I faktisk meget for jeres eksistens. Der er så meget stablet op mod jer. Jeg har fortalt jer, mange gange, at sammen kan 99% ikke tabe. Se på, hvor delte I er lige nu. Dette er præcis, hvad jeres undertrykkere vil, og I giver det til dem. I er jeres egen værste fjender.

Min kære hustru forsøger at hjælpe dem, der ønsker at ændre livet på Jorden til det bedre. Hun bliver angrebet for angivelse af sandheden, for at forsøge at forhindre, 3. Verdenskrig, som Hillary Clinton ønskede. Mange af jer blev blindt ført ind i det. Min hustru ønsker at hjælpe dem, der kan levere gratis energi til jer. Dette kan gøres hurtigere end I tror. Der er gode mennesker med gode intentioner, der arbejder for at forbedre livskvaliteten på Jorden. Dette er, hvad I alle skal støtte med jeres energi og intention. Det er jeres ansvar at gøre det.

Nægt at blive ført som får til slagtning. Glem aldrig et øjeblik, at der er mørke kræfter på JORDEN, som er menneskehedens fjender. De vil gøre, hvad det kræver for at få fuld magt over jer. I må ikke hjælpe dem.

I er på en afgrund. Det er vanskelige tider. I må ikke foretage den forkerte bevægelse. Brug jeres samvittighed ved at gå ind i jeres hjerte, før I foretager nogen handling. Gør kun, hvad der vil hjælpe jeres medmennesker. Lær at skelne mellem de løgne, som jeres regeringer fortæller jer og sandheden. I bliver bombarderet med propaganda hver dag fra det øjeblik, I vågner op. Nægt at spille deres spil. Jeres overlevelse afhænger af, at I foretager de rigtige beslutninger. Ved at forblive tavse, hjælper I jeres undertrykkere til at ødelægge livet på Jorden.

Forsk i de Antarktiske baser, der er blevet holdt skjult for jer. Forsk i oprindelsen af religionerne, da dette vil åbne jeres øjne. Så meget viden er blevet holdt skjult for jer. Kun den 33. grad af frimurerne får lov til at vide det. Spørg jer selv hvorfor? Hvorfor har dem, der undertrykker jer og hader jer, sådan en magt over jer? I det øjeblik I ”vågner” samt bliver klar over dette, bliver I en trussel mod deres eksistens. De vil have Jorden for sig selv. Tænk over, hvad der er blevet skrevet her.

Der gøres fremskridt, min kære. Din indsats for at befri dem, der er blevet fængslet for at forhindre dem i at arbejde, er vigtig. Fortsæt med at gøre det.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |