Home > > Sheldan Nidle - 2. februar 2016

Sheldan Nidle - 2. februar 2016

8 Etznab, 11 Yax, 12 Manik

Dratzo! (Højt Elskede Sjæle!) Alt fortsætter med at bevæge sig fremad. Den meget komplekse proces bliver nøje styret af en række nye sikkerhedsforanstaltninger for at sikre kvalitetskontrol. Det er blevet tilføjet pga. uregelmæssighederne hos en række banker og andre lignende institutioner, der tjener som de udpegede vogtere for de forskellige gamle familier og europæiske kongelige, som er en del af operationen. Vi forventer, at hele denne proces med specielle linjer og leverancer vil tage mindre end en måned. Vi beder jer ganske enkelt om at være tålmodige og klar til at sætte jeres velsignelser ind i trygge og sikre bankkonti, som I privat har forberedt til denne proces. De nuværende regeringer synger på sidste vers og vi forventer at høre de krævede meddelelser inden længe. Disse udviklinger skal bane vejen for vores første offentlige bekendtgørelser vedrørende masselandinger. Vi ønsker først at give jer en generel forklaring på, hvad vi agter at gøre. Derefter ønsker vi at give jer en grundlæggende forståelse for vores mentorprogram.

Der har været et årtusinder langt indbyrdes forhold mellem menneskeheden på overfladen, Agartha og os. Det hemmelige projekt når nu et punkt, hvor det let kan offentliggøres. Den mørke klike forstår, hvad denne pludselige afsløring betyder. Det er en afsløring, der truer med at få det konstruerede rige, der blev bygget ved slutningen af ??jeres Anden Verdenskrig, til at kollapse. I de seneste tres år er en hemmelig global regering vokset op dedikeret til at danne et permanent diktatur. Den massive indsats bliver nu afviklet af jeres modige og engagerede aktioner til støtte for Lysets dagsorden. Den stigende bevidsthed i riget har gjort alt dette muligt. Processen er også blevet hjulpet af Agarthanernes mange handlinger for at sikre, at et nyt finansielt system skal være forløber for ny verdensomspændende forvaltning. Alt dette giver os tegn på, at vi ganske snart omsider kan kontakte jer formelt! Vores samarbejdspartnere, der tjener i disse grupper, der er dedikeret til jeres triumf, er helt overbeviste om, at en ny verden hurtigt bliver manifesteret.

Det nye rige er et rige, hvor I vil blive befriet fra gældsslaveriets lænker. Det er interessant at bemærke, at den nye æra vil blive grundlagt på monetær overflod. For lang tid siden blev de gamle familier kontaktet af Mestrene for at tjene som et depot for en del af de båndlagte midler akkumuleret gennem århundreder af Himlens opstegne tjenere. De enorme mængder af guld og andre værdifulde genstande er grundstenen for en tid, hvor valuta ophører med at være kilden til rigdom. Den nye tidsalder vil være baseret på princippet, hvor jeres evner bliver grunden til jeres "rigdom". Der er mange blandt jer, som har været ude af stand til at bryde fri af de lænker, som gældsslaveri og den skæve fordeling af rigdom har lagt på jer. Den nye tid vil ændre det og tillade alle at nå deres potentiale. Processen vil udløse en pludselig høst af opfindelse og opfindsomhed, som ikke er set før. Vi ser frem til at spille vores rolle med at hjælpe jer med at opnå dette yderst velkomne mirakel!

Når I begynder at løsne lænkerne fra jeres begrænsede fortid, så husk dybt i jeres hjerter den fjerne oprindelse af ??denne lange fængsling. I er på en rejse, hvor I vil vende tilbage til fuld bevidsthed og tillade jer at være dem, I virkelig er. Mørket mister evnen til at begrænse, hvordan I tænker, handler og føler. I er begyndt at genopbygge de forbindelser til hinanden, der oprindeligt gik tabt på grund af den pludselige natur af jeres forvandling til væsener med begrænset bevidsthed og evne. Den kommende tid er en tid, hvor I begynder at huske, hvem I var og hvorfor I i sandhed er her. Vores guddommelige opgave er at give næring til processen og at bruge vores evner til at gøre en ende på jeres skjulte frygt og bekymringer. I vil vende tilbage til en verden, hvor død og aldring ikke længere er det, der hemmeligt driver jer. I vil igen lære et livsmønster, der var naturligt for jer, før de mørke atlantider hurtigt ændrede jer og kastede jer ind i en tilsyneladende endeløs "lang sværdenes nat". I skal igen blive ét med Lyset! Hosianna! Hosianna!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Vi ankommer fyldt med glæde! Mange store ting vil begynde i denne uge. Processen med at gøre klar til de velsignelser, der skal til levering, fortsætter! Det har taget længere tid end først forventet af vores mange medarbejdere. Ikke desto mindre når en lang leveringsoperation et særligt crescendo. Denne måned tegner til ikke blot at se leverancer, men også fremkomsten af ??ny forvaltning og den formelle implementering af et nyt finansielt system. I den forbindelse gør en række endelige aftaler det muligt at oprette præcis den måde, hvorpå det nye verdensomspændende finansielle system vil blive rullet ud. Vore medarbejdere forbereder desuden de endelige lister og formelle garantier, der skal være grundlaget for en dramatisk anholdelse af mange store finanspersoner rundt omkring i verden. Den globale begivenhed skal endelig sikre, at den mørke klike brydes og bliver ude af stand til på nogen måde at påvirke, hvad der skal ske næst.

Det er derfor afgørende, mine Velsignede venner, at I bevarer fokus og forbliver i stand til at sende jeres positive vision om den nyligt manifesterende virkelighed. Vi samles også for at forstærke den guddommelige vision og for at kombinere den med hellige dekreter fra Himlen. Den nye æra vil i første omgang være en, hvor I erfarer en utrolig mængde af sandheder. Tag det ind og forbered jer på en vej, der skal bringe jer til en guddommelig udvikling, som vil være begyndelsen på fuld bevidsthed. Vores mission er at bruge vores guddommelige vejledning og tilsynsmissioner for at gøre det muligt for jer at acceptere, hvad vi skal lære jer. I løbet af de sidste 13.000 år udspilledes en historie, som I var helt uvidende om. Det skal der først rettes op på og derefter gentages igen og igen. Denne viden er forberedende for, hvad Himlen og jeres rumfamilier vil forklare.

Den nye viden skal gøre jer fri af et filosofisk sæt af manipulationer, som Anunnakierne og deres håndlangere anvendte for at styre jer. Den nye æra er en æra, hvor Himlen vil gøre jer rede til at vende tilbage til jeres oprindelige rolle som vogtere for Gaia og hendes varierede økosystemer. Liv er dyrebart og I har brug for at opdage, hvordan I plejer det ordentligt. I skal også møde jeres familie i den Indre Jord. Med dem skal I grundlægge en ny stjernenation og arbejde hånd i hånd for at manifestere Himlens hellige dekreter i dette enorme solsystem. Vi er begejstrede for vores nye opgaver og skal forberede jer til en række hellige opgaver. Processen vil starte, når de nye forvaltninger er på plads og har givet jer et nyt sæt af edikter, som vil skabe nye relationer mellem jer og Gaia! Halleluja! Halleluja! Halleluja!

I dag fortsatte vi med at informere jer om, hvad der sker. Riget står nu på tærsklen til ??storslåede forandringer, der omsider vil afslutte jeres lange rejse gennem mørke og bevidst manipulation. Modtag den nye visdom og brug den til at omdanne riget og til at acceptere jeres kommende rolle som den, der spreder et budskab om Lys og Kærlighed gennem hele denne galakse! Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! og Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |