Home > > Sheldan Nidle - 4. april 2017

Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 4. april 2017

13 Kan, 7 Mac, 13 Caban

Selamat Jalwa! (Vær i Evig Glæde!) På grund af behovet for at manifestere en ny de jure regering, der skal være i fuld overensstemmelse med NESARA, er der en enorm sum af amerikanske sedler involveret i de første store udbetalinger. Derfor blev det besluttet at flytte NESARA Republikkens finansafdeling til Vesten. Denne proces gør det muligt for en række fremtidige udbetalinger at ske mere effektivt end oprindeligt forventet. Størrelsen af disse første udbetalinger tegner til formelt at ville sprænge det gamle, ulovlige USA, Inc. Det menes, at denne operation også vil betyde, at regeringen i Washington vil ophøre med at eksistere og vil også signalere enden på alle de sædvanlige narrestreger, som i dag er den daglige norm. De, der skal danne den nye NESARA regering, iværksætter nu hurtigt en række procedurer, der skal markere Republikkens første officielle dage. Denne begivenhed er planlagt til at udløse andre begivenheder, der skal transformere denne verden fra at være på randen af krig til en lang æra med fred og velstand. Den skal også officielt signalere, at det globale gældsslaveri er forbi.

Denne særlige proces er designet til at transformere alle mennesker til suveræne og velstående medlemmer af denne nye globale indretning. Den nye de jure amerikanske regering og dens mange søster nationer skal blive genoprettet som den juridiske og velkomne leder i en ny virkelighed. Denne virkelighed skal bane vejen for frigivelsen af en række utroligt udstyr, der førhen var under det gamle regimes kontrol, som instrumenter for national sikkerhed. Dette udstyr er øremærket til at helbrede en lang række af lidelser, der har plaget menneskeheden siden Atlantis’ fald. Derudover skal en hel række af nu glemte historier afsløres og drøftes af vores Opstegne Mestre. Menneskeheden skal kunne få adgang til tidligere nægtet visdom. Ved hjælp af denne viden og tidligere hemmeligholdte teknologier skal I opleve mirakler - at blive befriet for sygdomme og opdage, hvordan en forunderlig foryngelsesproces kan anvendes på hver enkelt af jer. Det skal sandelig være en tid med mirakler for alle!

Den kommende tid tegner til, at I går ind i en æra, hvor kontakt fra os i Føderationen og fra riget i den Indre Jord, Agartha, bliver mulig. Den første kontakt operation er noget, vi har arbejdet hen imod siden vores første ankomst i begyndelsen af 1990'erne. Den mørke Anchara Alliance havde forsøgt at sabotere vores indsats ved at skabe betingelser i jeres Sol, der gjorde et Nova fænomen mulig. Himlen informerede os om deres handlinger og vi rettede hurtigt op på det. Det gjorde det meget klart for os, hvor vigtig denne ulovlige procedure var for dem. Vi omorganiserede hurtigt vores videnskabs- og udforsknings missioner og sendte en lille operation hertil for nøje at overvåge jeres Sol. Denne midlertidige mission havde udviklet sig siden slutningen af 1980'erne til en forsvars mission, der forpurrede en række af deres missioner om at hjælpe Jordens mørke klike med at organisere en række skæbnesvangre ”invasioner”. Mørkets store planer førte hurtigt til vores første kontakt mission på Himlens vegne. Missionen har udviklet sig i de seneste årtier til den nuværende situation. Vi observerer nu jeres overgang til Lyset og fuld bevidsthed.

Den nuværende mission har skabt behov for vores mentorer, tillige med Agarthanerne, at skabe levende Krystal Lys Kamre, der skal transformere jer til Galaktiske Mennesker. Vi har fundet, at denne proces kræver et stabilt og nøje planlagt tempo for at sikre dens succes. Gennem vores Samarbejdspartnere har vi også fundet ud af meget om jeres forskellige kulturer og overbevisninger. Vi finder det interessant, hvordan mørket fordrejede jeres virkelighed efter deres ønske. Vi er glade over, at de, der arbejder for at forandre dette rige, i den grad fuldstændig har accepteret os. Vi forstår, hvor svært det var, til at begynde med, at lade os komme ind i jeres varierede mix. Vi er ligeledes glade over, at jeres lange kamp mod mørket i høj grad blev hjulpet af vores indsats. I er i det væsentlige ganske tæt på en total sejr over den mørke klike og dens mange nedrige planer om permanent at slavebinde jer. Vi er klar til, på det rigtige tidspunkt, fuldt ud at acceptere jer som en ny stjerne nation i den Galaktiske Føderation. Denne begivenhed skal følge efter jeres transformation til Galaktiske Mennesker og terra-formningen af alle vandplaneter i jeres nye stjerne nation.

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! På denne dag er vi fyldt med glæde, for den måde vores hellige hemmelige samfund hurtigt lader Lyset opnå dets største sejr. Den nuværende række af vidundere skyldes den særlige fælde, der blev lagt for at få den mørke klike til at tro, at den ville vinde. Faktisk blev den afskyelige forvaltning, for os, en fortløbende undercover operation for at eksponere deres vilde fiktion om USA, Inc.’s overlevelse. Den igangværende undercover operation skal fremskaffe de beviser, der kræves, for at arrestere og isolere samtlige medlemmer af kliken og dens håndlangere på mange niveauer. Vi er fortsat taknemmelige for, at I fastholder jeres visioner og gør det muligt for Himlen at afslutte dette ordentligt på rette guddommelige tidspunkt. På trods af den yderligere nødvendige forsinkelse har I nådigt fastholdt jeres kollektive visioner. Det gør det nu muligt for Himlen at levere en stor gave indeholdende et nyt og velstående rige. Hosianna! Hosianna! Hosianna!

Vi er taknemmelige for jeres visioner og jeres vidunderlige støtte. Vi startede alle på denne yderst vanskelige rejse sammen. Dette vidunderlige kollektive, som vi i fællesskab skabte, kan være fuldstændig forvisset om, at dets dybeste ønsker om fred, velstand, frihed og suverænitet bliver opfyldt. Denne manifestation af NESARA, og alt, der følger med, skyldes jer. Vi ser frem til at se hver enkelt af jer opnå jeres mest passionerede drømme. Vi bemærker også, at denne himmelske gave kommer som et projekt gennemført med succes. Himlen forstod, hvor svært det har været at transformere denne globale virkelighed. Himlen bemærkede også den måde, hvorpå denne fantastiske opgave skulle løses. Vi takker jer for jeres fælles fokus og jeres evne til at overvinde de mange frustrationer. Vi beder jer blot om at bruge den viden, der kommer ud af det, til at hjælpe jer med at have en endnu glædeligere fejring! Halleluja! Halleluja!

Vi ønsker at slutte med at takke det globalt kollektive, som jeres visioner skabte. Denne række af ædle handlinger muliggjorde det, der nu sker. Lad denne store overraskelse tjene som standard for voksende potentiale. Mens vi observerer jeres storslåede handlinger af venlighed og barmhjertighed udfolde sig, husker vi, hvor arrogante de tidligere mørke herskere i denne virkelighed var. Nu må de se, hvordan de, som de så stærkt undervurderede, forpurrer deres mægtige planer. Vi er for evigt taknemmelige for jeres ukuelighed og jeres vidunderlige evne til at vokse! Vi tog ud på en farefuld rejse sammen. Den havde en tilsyneladende endeløs række af snoninger og drejninger. Himlen måtte flere gange hjælpe os under denne rejse. Dog overlevede vi og har levet for at fortælle et yderst prægtigt eventyr. Vi sender jer mange lykønskninger for veludført arbejde. I denne sammenhæng et meget velfortjent budskab om glæde og jeres elegante sejr!

I dag har vi igen fokuseret på det, der sker rundt omkring på denne smukke blågrønne klode. Meget er klar til at udfolde sig. Brug denne tid til at forberede jer til en yderst glædelig og utrolig tur. Som det gamle ordsprog siger, ”det bedste er endnu ikke kommet”. Vid, I kære, at ubegrænset forsyning og uendelig overflod i Himlen sandelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! Vær i Glæde!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |