Home > > Sheldan Nidle - 5. september 2017

Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 5. september 2017

7 Manik, 0 Zip, 1 Ik

Selamat Balik! (Hjertelig Velkommen!) Alt fortsætter med at skride fremad. Den mørke klike vedbliver med at antage, at de stadig er urørlige, men denne dybe tro bliver snart knust. De forskellige Lysstyrker har nu arrestordrer til formelt at fjerne disse kæltringer. Denne udvikling skal også gøre en ende på det gamle ulovlige USA, Inc. og dens tilknyttede Federal Reserve Bank. Den grimme sandhed vil fuldstændig ødelægge dem. Mørkets fremtid skal blive afsløret, da de hurtigt bliver omringet og uden videre bliver sendt til tilbageholdelsescellerne i himlen.

Denne meget nødvendige fængsling vil i høj grad chokere alle, der stadig har forbindelser med de mørke og deres måder. Det skal gøre starten på valutastrømmen mulig, som længe har været lovet jer. En indledende finansieringsstrøm vil lancere den nye NESARA Republik og sætte en stopper for de lange forsinkelser, der har karakteriseret jeres virkelighed. Denne ene begivenhed skal historisk set symbolisere jeres nye virkelighed. Formålet med denne proces er at fuldføre vores nye virkelighed ved formelt at fjerne alle de ting, der på nogen måde kan knyttes til den gamle.

Unødvendige forsinkelser og voksende frustrationer skal blive erstattet af succes og glæde og et rige, hvor I og Lyset virkelig har ledelsen. Vi opfordrer jer til at være tålmodige, mens Lyset endelig begynder den vitalt nødvendige indfangning af utallige skurke. Vi skal være dedikerede til det gamle, ulovlige regimes og deres tilknyttede institutioners fald. Nye teknologier vil blive introduceret på en ordentlig måde, men det kan tage længere tid at blive effektueret, end først forventet.

Vid derfor i jeres hjerter, at større vigtige bevægelser sker bag kulisserne. Det er disse skjulte handlinger, der i øjeblikket udgør alt det, der forventes at forandre vores nuværende virkelighed. Vi har fuld tillid til, at de nye kommunikationslinjer kan give os mulighed for at gøre det, der er nødvendigt for den overordnede succes. Den første del af vores strategi er fuldført. Resten skal hurtigt følge. Vi forventer fuldt ud, at jeres nuværende bekymringer hurtigt vil blive erstattet af iværksættelsen af jeres prægtige visioner, som vil blive realiseret fuldt ud. Sandelig skal det bedste nu komme. Halleluja! Halleluja!

Velsignelser! Vi er jeres Opstegne Mestre! Himlen ser, hvad der sker nu, ganske enkelt som "løn som forskyldt" for mørket og dets grådige håndlangere. I meget lang tid har kliken forsøgt at undgå det uundgåelige. Det har skabt mange frustrationer og fået mange til fejlagtigt at tro, at leveringerne aldrig ville ske. Jeres prægtige guddommelige visioner skal endelig blive realiseret! Det har krævet en hel række af overraskelser endelig at gøre det muligt for jeres økonomiske midler endelig at materialisere sig. Vi beder blot om, at I takker Himlen og i sandhed nyder det, der skal udfolde sig.

Himlen ønsker, at I bruger jeres store passion og viser, hvor vidunderligt alt dette vil blive. De nye økonomiske midler skal muliggøre den nye NESARA Republik, gøre en ende på USA, Inc og gøre det muligt for de nye US Treasury pengesedler at blive denne nations nye guldbaserede valuta. Klikens håndlangere bliver isoleret og, som tidligere nævnt, sendt til et specielt oprettet fængsel i himlen. De skal aldrig mere genere jer igen. I skal se dem i fremtiden kun som en del af de sidste tiltag til, at denne klode går ind i fuld bevidsthed.

Disse begivenheder tog så lang tid, fordi der var brug for tid til med succes at gennemføre flere vigtige procedurer, lige inden I modtager jeres økonomiske startmidler. Vær i glæde, eftersom I hurtigt vil indse, hvor værdifuld denne særlige proces virkelig var. I øjeblikket er alt på plads til det, I i sandhed har ventet på. Vi beder jer blot om at fortsætte med jeres passion og hurtigt sætte gang i de guddommelige prototyper, der nådigt symboliserer dette nye og vidunderlige rige!

I dag har vi med glæde rapporteret om, hvad der foregår over hele vores smukke blågrønne klode. Dette nye landskab skal være vidne til fuldendelsen af utallige tiltag, der skal forme den til en verden fyldt med frihed, fred og grænseløs velstand. Glem aldrig, kære Hjerter, at den ubegrænsede og uendelige forsyning i Himlen er jeres! Lad det være så! Selamat Gejun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! Vær i Glæde!) Det er tid for, at alt bærer frugt!!!

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |