Home > > Sheldan Nidle - 6. juni 2017

Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 6. juni 2017

3 Eb, 5 Pax, 13 Caban

Selamat Balik! (Hjertelig Velkommen!) Alt går godt fremad. De forskellige grupper af kinesiske Ældste er med velvilje gået ind på en mere grundig og hurtigere procedure for leveringssystemet. Det er bevis på, at de kinesiske Ældste lytter til noget af det, vi siger til dem. Ikke desto mindre tænker vi, at den valgte metode stadig er for langsom efter vores mening. Vi håber, at den overordnede tilgang, som foretrukket af os, vil blive mere den generelle plan for denne meget komplekse operation.

Som vi har talt om tidligere, tror vi fuldt og fast på, at en hurtigere metode til distribution af midlerne formelt må tages i anvendelse. Selv om nogle ændringer blev tilladt, er der stadig mange flere skridt, der er nødvendige for, at systemet kan implementere de procedurer, vi tidligere har foreslået. Indtil da forventer vi, at de flaskehalse, der er lagt ind i dette system, vil fortsætte med at bremse alt. Vores præference for dette system er, at det skal gå hurtigere og derefter tillade NESARA Republikken formelt at blive sat i værk. Til den tid kan flere positive ting finde sted. Det vigtigste for os er, naturligvis, afsløring.

Det, vi ønsker for jer, er succes. Denne tid skal være en tid, hvor I virkelig kan forfølge jeres inderste håb og drømme. Dette land skal ikke længere være et sted, hvor I er forhindret i at forfølge jeres mange individuelle passioner. Brug denne tid til at skabe nye virkeligheder og nye regeringer, til at overvinde de gamle måder og skabe nye. Det er vores inderste håb, at disse forskellige bestræbelser kan lede jer til ting, der ikke kun former det nye rige, men også kan føre jer glædeligt til Første Kontakt og til at blive introduceret for jeres åndelige familier og familier i rummet!

Denne nye virkelighed er vores hovedmål. Vi føler, at ved at gøre det muligt for jer at bevæge jer hurtigt fremad kun kan resultere i en række vigtige konsekvenser. Jeres nyopnåede velstand skal skabe de betingelser, der kan støtte nye regeringer og anholdelsen af alle, der forsvarede den gamle virkelighed, der fastholdt sine rædselsvækkende måder. Jeres hellige opgave er i glæde at bevæge jer mod fuld bevidsthed og en genforening med os, agarthanerne og Himlen. I dette støtter vi fuldt ud jer og den kommende skabelse af jeres nye galaktiske samfund. Fortsæt fremad med dette, omgivet af vores Kærlighed og Lys. Halleluja! Halleluja!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Vi kommer i dag velvidende, at jeres store færd næsten er forbi. Den Guddommelige har velsignet jer med en velstandspakke, der er et tegn på endeløs rigdom. De, der fik den himmelske opgave at velsigne hver enkelt med midler til at finansiere deres passioner, skal snart hjælpe jer med at opfylde jeres største drømme. Vi takker himlen og lover, at vi vil gøre, hvad der er nødvendigt for at manifestere jeres velsignelser! Vær positive og vær klar til at indfri jeres passioner!

Bær disse magiske ønsker inde i jer og gør jer klar til, at de økonomiske midler hurtigt gør, at I fuldfører jeres opgaver. Vi forstår de få forhindringer, der er tilbage. Vær klar, I Velsignede, til at se jeres forskellige drømme blive til virkelighed. Ved at gøre det, skal I lære en hel masse ting om jer selv og hinanden. Som nævnt før, er vi her for at hjælpe, når det ønskes og for at sikre jeres succes. Vi er glade for, at alt nådigt skal følge for at gøre det muligt for en ny og storslået virkelighed at manifestere sig. Det er sandelig en Vidundernes og Miraklernes tid!

Meget har måttet finde sted for at gøre det muligt for dette pludselig at ske. De i Himlen og i Lyset har gjort det, der er nødvendigt for at gøre det muligt for alt dette at ske. Hver og en af Mestrene har arbejdet sammen for at sørge for, at de gamle måder endelig kan fjernes. I dette nye land med uendelige muligheder beder vi jer tage jer tid til ganske enkelt at velsigne og varmt Takke alle, der gjorde disse fantastiske vidundere mulige. I dette Lys takker vi også hver enkelt af jer for jeres guddommelige visioner og vidunderlige åndelige hjælp. Hosianna! Hosianna!

I dag gav vi jer en overordnet rapport om, hvad der foregår rundt omkring på denne storslåede blågrønne klode. Vi når punktet, hvor dette nye rige sandelig kan manifestere en tid med stor velstand og fremkomsten af nogle fantastiske mirakler. Lad os sammen byde denne æra velkommen og give slip på den gamle!! Vid, I Kære, at den ubegrænsede og uendelige forsyning i Himlen er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! Vær i Glæde!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |