Home > > Sheldan Nidle - 12. juni 2018

Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 12. juni 2018

Selamat Balik! (Hjertelig Velkommen!) Vi kommer med flere spændende nyheder, som vi vil fortælle jer om. Efter 13 tusind år med uimodsagt kontrol opdager Kabalen (the Cabal), at de kæmper for at tilpasse sig en pludselig øget bevidsthed. Det nye element skræmmer dem og ændrer virkelig alt. Som vi rapporterede i et tidligere budskab, har en ny koalition af kræfter, som vi refererer til som "Alliancen", sluttet sig sammen som en yderst overbevisende gruppe, som vi efterhånden er kommet til at respektere. De fortsætter med at mystificere kabalen og ødelægge dem på alle mulige måder. Kabalen er i vildrede med, hvorfor deres arsenal af gammelkendte metoder til stadighed giver dem bagslag.

Vi har hjulpet Alliancen på flere måder. For det første kompletterer vi de kræfter, de har udvalgt til at fjerne det nuværende amerikanske regime. For det andet leverer vi de ressourcer, der er nødvendige, for at Alliancen kan implementere et nyt guldbaseret valutasystem i jeres verden. Endelig udvider vi vores forbindelser og diplomatiske personel for at være klar til at levere de tjenester, der kræves for en mere harmonisk virkelighed i jeres verden. Mange begivenheder er ved at manifestere sig og bliver kendt. Jeres velstandsmidler bliver gjort klar. Størrelsen af dette skridt har fået os til at sende en særlig deling af rumskibe ud, der skal overvåge programmet, mens det afvikles. Vi er indtil nu ikke stødt på nogen større problemer. Jeres verden er klar til frihed!

Det glæder os at rapportere, at jeres gamle virkelighed bliver udskiftet, fordi det i sidste ende fører til afsløring, hvilket gør det muligt for os at bevæge os hurtigere videre til næste trin, en hidtil uset global første kontakt med jer. I de foregående år så vi på, mens de mørke knuste gryet for en ny forvaltning. Trods disse vanskeligheder i starten vidste vi, at I til sidst ville sejre over mørket. Mørket forsvinder langsomt ind i historiens glemsel. Vi har tålmodigt overvåget, mens vores Allierede på Jorden og nye venner i Alliance led under deres tiltagende smerter i starten. De har rystet deres had af sig og ønsker kun at drive kabalen væk fra magten. Ny forvaltning skal sætte scenen for vores ankomst. Alt for længe har menneskeheden på Jordens overflade været forvist fra dens extraterrestriske oprindelse.

Vi ser også, at jeres Sol har vist usædvanlig aktivitet. Til dels skyldes det den massive øgning af interdimensionelle energier, der strømmer mod hende fra galaksens centrum. De påvirker jeres solsystem, hele galaksen og videre ud. Disse energier forårsager en forstørrelse af ozonhullerne ved polerne og usædvanlige vejrmønstre rundt omkring på jeres klode. Dette kan forstyrre jeres radiokommunikation og større elkraft generatorer.

Namaste. Vi er jeres Opstegne Mestre. Vi kommer for at være jeres åndelige mentorer og for at berolige jer om, hvad der kan synes at være en yderst bizar række af begivenheder. Lige nu materialiserer nye monetære systemer sig. Med dem bliver edikter bekendtgjort af en ny forvaltning, herunder afsløringer af et cover-up af virkelig svimlende proportioner. Som I meget vel kan forestille jer, vil disse bekendtgørelser ændre jeres virkelighed for evigt, og vi er her for at være jeres kærlige guider under denne yderst enestående overgang.

Siden jeres fald ned i begrænset bevidsthed, har I haft yderst begrænset adgang til direkte kommunikation med jeres Højere Selv, de Opstegne Mestre og de åndelige riger. Det vil snart ændre sig. Vi opfordrer jer til at søge vores vejledning. Vi kommer måske til jer i jeres drømme eller under jeres meditationer. Afsæt tid hver dag til at forbinde jer med os. Tal med os, som I ville tale med en ven. De energier, der nu er tilgængelige på jeres planet, fremmer tydelig kommunikation med de åndelige riger. Bryd de resterende bånd af tavshed og stol på, at vi er her for jer.

Vi ønsker at slutte dette budskab med et ord om venlighed. Definitionen af venlighed er "kvaliteten i at være venlig, generøs og hensynsfuld". Må vi alle fra dette øjeblik begynde et givende og udviklende forhold baseret på gensidig respekt, venlighed, forståelse og åben kommunikation. Anerkend og handl på de inspirerende udtryk af velgørenhed og venlighed, der rører sig i jeres hjerter. Lær at stå fast i Sandheden, mens I samtidig udstråler venlighed. At være nådig bliver således nøglen: det slår tonen an for det, I ser eller siger, og hvordan I reagerer på den fænomenale og vedvarende virkelighed, I skaber for jer selv.

I dag har vi talt om de begivenheder, der udfolder sig omkring jer. Disse begivenheder skaber en ny virkelighed, hvor I langt om længe skal se genoprettelsen af fuld bevidsthed. Med det vil det resterende potentiale af fysisk Skabelse udfolde sig. Vid, I Kære, at den ubegrænsede Forsyning og uendelig Velstand i Himlen sandelig er Jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! Vær i Glæde!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |