Home > > Sheldan Nidle - 13. februar 2018

Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 13. februar 2018

Selamat Balik. (Hjertelig Velkommen). Vi vender tilbage for at rapportere om, hvad der fortsat udfolder sig bag kulisserne. Den mørke klike, overalt, mister deres magt over menneskeheden. Et nyt og strålende Lys skabes, hvilket gør det muligt for mange nye begivenheder at manifestere sig. De strategier, som vi lejlighedsvist har anvendt, er designet til systematisk at besejre den mørke klike. Som et resultat heraf vil valutarevalueringen, der kommer nærmere sin realisering for hver dag, resultere i en global valutaomstilling. Vores Jordiske Allierede og deres venner forbereder metodisk en sikker transformation af denne verden, som I kender den.

Vi står i dag på selve tærsklen til Sejr. Tålmodighed og list (indre visdom) fører os mod manifestationen af det galaktiske samfund, som vi alle længe har arbejdet for. Det er klar til at blive en virkelig vidunderlig virkelighed baseret på princippet om Enheds bevidsthed. Mørkets totale arrogance viser sig at blive dets undergang. De troede, at vi spillede skak: i virkeligheden spiller vi Kinaskak, som benytter mange spillere og strategier. I fører. Vid det dybt i jeres hjerter. Til syvende og sidst har kliken ingen chancer for at overleve. Vi er i gang med at observere deres nederlag.

Vi ønsker at tale om et par nuværende opstigningssymptomer, som mange af jer oplever. De vedrører halschakraet og jeres nyligt aktiverede "drømme" chakra, der ligger i området ved nakkelappen (ved bunden og bagsiden af hovedet). Først hals chakraet. Nogle af jer oplever jævnligt anfald af tør hoste. De stammer ikke fra jeres lunger, men fra irritationer i hals og strubehoved. Dette chakra hjælper med at samle pranaenergi (livsenergi), der opliver og renser kroppen. Det tjener også som kommunikator for jeres bevidsthed og aktiverer jeres kraft til at tale jeres Sandhed med tillid og ubetinget Kærlighed. Hals chakraet koordinerer også energier i jeres krop med hovedets regulatoriske bevidsthedsenergier - en symbiotisk dans.

Nye vibrationer er opadstigende, hvilket påvirker chakraerne i hovedet, især jeres "drømme" chakra. Med denne aktivering oplever mange klare drømme, hovedpine og/eller søvnløshed. Nogle, især dem med psykiske evner, får ofte hovedpine af informationer som gennem en 'flaskehals', hvilket skaber ubehag i dette område. Det er vigtigt at anerkende disse symptomer og omgive deres center med stor åndelig beskyttelse. Efterhånden som I assimilerer disse opgraderinger, er det bedst at være god ved jer selv og jeres familier, drikke rent vand, få hvile og være ude i naturen. Vi opfordrer folk til at dele deres oplevelser med hinanden, da det at samles i grupper er absolut nødvendigt. Chakraet i hovedet hjælper til, at nye energier kan strømme ind i vores bevidsthed. Verden forandrer sig hurtigt nu. Bed gerne om vores hjælp. Vi er med jer.

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Tiden er kommet for at takke Himlen for det, der er ved at blive afsløret. Den gamle korrupte politiske proces er dømt til at forsvinde, for med velsignelse at blive erstattet af en ny, kaldet NESARA og GESARA. I skal sole jer i frihedens guddommelige lys og få evnen til at opfylde jeres glæde. Denne indre passion driver jer og skal være Himlens ædelmodigste gave. Det er et tegn på, hvor meget Himmel Elsker jer og inderligt ønsker for jer jeres yderst personlige succes! Det vil være belønningen for alt, hvad I gør, for at takke Himlen for dens vidunderlige arbejde med at opfylde jeres drømme!

Jeres øgede videbegær er et vidunder for os og ændrer jeres ældgamle opfattelse af dette rige. Som et resultat af de nye energier I har opnået, ser verden ikke ud til at være i balance og retfærdig, og ubegrundede krige bevæger jer ikke længere. Dem, der længe har regeret denne verden, opfatter jer ikke længere som føjelige dukker, men som mennesker, der må regnes med. Det er endnu en række af tegn, der viser, at det, der plejede at være normalt, ikke længere gælder. Nu har I også en mere indsigtsfuld forståelse af nådens veje.

Vær tålmodige. Vid indeni, at en monumental, hellig plan beregnet til at feje alle dem væk, der kraftigt modsætter sig det, den repræsenterer, er undervejs. Det, der udfolder sig, er reformeringen af denne nye og velstående virkelighed. Hver dag er mange hellige dekreter blevet udtalt og gjort kendt. En utilsmudset ny verden skal manifestere sig, og alle eksisterende hindringer skal forvandles. Glæd jer over det, der sker, og tillad denne nådige nye virkelighed at blive skabt. Lad os gennemføre denne opgave i alt det, der er helligt og inderligt, navns. Halleluja!

I dag rapporterede vi endnu en gang om, hvad der sker rundt omkring i jeres verden. Begivenheder, der længe har været lovet af Lyset, skal endelig begynde at manifestere sig omkring jer. Se dem kun som den første bekræftelse på et forbløffende, frit og velstående nyt rige. Vid, I Kære, at den ubegrænsede Forsyning og uendelig Velstand i Himlen sandelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! Vær i Glæde!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |