Home > > Sheldan Nidle - 16. august 2016

Sheldan Nidle - 16. august 2016 for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation

6 Kan, 1 Uo, 13 Caban

Dratzo! (Højt Elskede Sjæle!) Fantastiske begivenheder øjnes i den nære horisont. De personer, der ihærdigt gør jeres nye virkelighed mulig, arbejder med de sidste detaljer, der er nødvendige for succes. Disse handlinger skal bane vejen for, at en større række af økonomiske midler formelt overføres. Vi venter på, at disse overførsler bliver godkendt og formelt gjort rede for. Mørket er meget tæt på at være besejret. De næste udvekslinger skal hamre et søm i ligkisten til de, der så arrogant herskede over jer. Disse besejrede personer bliver i øjeblikket nøje overvåget. Når de første midler er udvekslet, bliver mørket fuldstændig isoleret fra enhver af jer. Gennem de seneste årtier stjal disse afskyelige personer næsten jeres sjæl. Himlen greb ind og vi er her som instrumenter for forandring. Mange utrolige mennesker, der arbejder under de Opstegne Mestre auspicier, har i al hemmelighed arbejdet på at gøre en ende på denne trussel mod menneskeheden på Jordens overflade. Derfor står I på tærsklen til en ny, fri og blomstrende æra! Dannelsen af NESARA og ny forvaltning er blot ét tegn på denne vidunderlige tid.

Da vi først kom til dette solsystem for omkring to og et halv årtier siden, befandt I jer midt i Anunnakiernes sidste manipulationer. Det mørke Anchara kontinuum forberedte en plan om at omgå de aftaler, der var foreslået af Himlen efter Atlantis’ fald. Mørket har gjort alt for at fordreje det, som atlanteanerne i virkeligheden havde gang i. Menneskeheden på Jordens overflade var blevet et nederdrægtigt eksperiment for at skabe en underrace, der skulle være fuldstændig under deres kommando. Dette nonsens blev stoppet ved det pludselige, dårligt valgte angreb på herskernes landsforviste efterkommere, som blev sendt til et land i nærheden af det nuværende Grækenland. Det heraf resulterende modangreb gjorde, at Atlantis sank og gjorde jeres fjerne forfædre sårbare over for hurtig udryddelse. Anunnakierne så dette som en chance for at stoppe atlanteanernes dyriske eksperimenter. I løbet af de næste mere end 3.000 år overlevede jeres forfædre hjulpet i al hemmelighed af Agarthanerne og os. Denne hjælp førte til sidst til de forskellige ordener af de Opstegne Mestre og en plan om at føre jer tilbage til jeres tidligere fuldt bevidste tilstand.

Denne særlige himmelske plan gennemførtes i etaper, hvilket tog næsten 4.000 år at fuldende. Første etape var de indtagende ceremonier, der blev udført i hemmelighed ved brug af forskellige typer af monatomisk guld, sølv og platin. Disse særlige begivenheder hjalp til, at udvalgte menneskers tanker rykkede stadig tættere til en fuldstændig tilbagevenden til fuld bevidsthed. Det er disse særlige "professionelle", som dannede kernen i Mestrenes hellige hemmelige selskaber. Deres opgaver var at bruge deres mentale og bevidsthedsmæssige vækst til at finde måder at rykke denne virkelighed langsomt og støt mod Lyset. Det var vores ankomst for to og et halvt årtier siden, der virkelig satte fart i det, de nu gør. I gøres af Himlens hellige Lys parate til nye opfattelser, der kræves for at kunne acceptere vores tilstedeværelse blandt jer. I begyndelsen gjorde Anunnakierne det meget svært for os ved at plante et dybt fremmedhad i jer. Det tvinger os til at gå langsommere frem, end vi bryder os om. Ikke desto mindre er vi nu i stand til at vinde jeres tillid, da jeres forestillinger om dette univers hurtigt ændrer sig. Vi står begge på tærsklen til en storslået gensidig accept.

Vi er yderst taknemmelige over for Himlen og Agarthanerne. Himlen tildelte os missionen og Agarthanerne gav os et hjem. Talrige forskere har opdaget begrebet om et "Elektrisk Holografisk Univers". Det er dybest set, hvad vores forskere længe har troet på. Når vi lander, vil vi vise jer denne Sandhed og ændre jeres opfattelse af, hvordan Elementerne/grundstofferne fungerer. Denne viden bekræfter gammel Alkymi og giver jer mulighed for nemt at forvandle elementerne og dykke ned i noget enkelt atomisk energi "magi". Denne Sjælens videnskab kan flytte objekter uden hensyntagen til vægt og udføre en lang række kunststykker, I nu anser for umuligt. Denne visdom er en del af den større viden om at være et fuldt bevidst Lysvæsen. Vores Mentorer skal lære jer noget af det. Resten er betinget af en følelse af, hvordan man korrekt bruger disse nyerhvervede evner. Når vi ankommer, vil jeres tid med at lære om disse store ansvar begynde. Det er også en tid med frihed og velstand. Disse begivenheder skal begynde om kort tid, når de første midler faktisk er blevet leveret.

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Som I kan se, vil begivenhederne, der øjnes i horisonten, ændre karakteren af denne virkelighed for evigt! Vi velsigner disse forandringer, idet vi ved, at disse transformationer er en del af en forunderlig plan, der først blev fremlagt af Himlen for æoner siden. Himlen vidste, at et bestemt interval var nødvendig for at tilrettelægge en række begivenheder, der ville give det galaktiske mørke tid til at fremkalde sin særlige erklæring, som længe har været hensigten. Det er denne erklæring, der skal gøre det muligt for jer at rykke ind i de sidste faser af jeres reformation. I øjeblikket går I ind i disse sidste faser. Begyndelsen af dette skal være præget af rigdom, visdom og bevidsthedsmæssig vækst. Det er denne vækst, der skal sætte scenen for ny forvaltning og accepten af extraplanetariske besøgende. Det er dette fantastiske sæt af omstændigheder, der vil fortælle os, at jeres tid i isolation er ovre. Til den tid kan I begynde jeres nye liv, en tid for tilbagevenden til denne særlige galakse.

Vi Mestre ser, hvornår vi åbent kan lære hinanden at kende igen. Mange specielle lektioner må præsenteres for jer. For lang tid siden blev I kastet ud i et hukommelsestab, der gjorde, at I glemte, hvem I er og hvorfor I er her. Vi agter fuldt ud at vise jer en stor mængde oplysninger, så I helt kan forstå disse spørgsmål og bruge denne visdom som en optakt til det, jeres galaktiske mentorer skal give jer. Da I vokser bevidsthedsmæssigt, har I også brug for mere viden om, hvordan I kom hertil. Disse lektioner, som I får af os, skal være jeres første indsigt på dette område, som længe har været uberørt. I har fået rigtig mange ofte modstridende oplysninger om jeres fjerne fortid. Denne forvirring betinger en fuld afsløring for at gøre en ende på jeres forvirring og gøre det muligt for jer at udvide jeres viden om disse gamle tider. I kan så nemt se, hvordan I har udviklet jer fra Atlantis frem til i dag.

Alle disse data er der, for at I kan fortsætte med at spørge jeres mentor om disse emner og hvad der skete med jer undervejs. I er nødt til at udvide jeres fokus og det er lige så vigtigt for jer at styrke jeres vision og se, hvor vigtigt dette er for jeres transformationsproces. De kræfter, som blev taget fra jer, er der stadig. Det er tid til at trække på dem og deltage kollektivt ved anvendelse af disse evner og lære at styrke dem på en yderst positiv måde. Umiddelbart i vente er en tid for jer til at tage dette ind, idet I bruger jeres kraftfulde stille øjeblikke til at integrere det hele. Meget kommer til at finde sted samtidigt, når fremgangen først begynder. Derfor er det vigtigt, at I bruger disse særlige tider til helt at absorbere, hvad der udspiller sig omkring jer. Husk hele tiden, at meget vil blive forventet af jer, når denne tid virkelig begynder at tage fart.

I dag har vi fortsat vores ugentlige rapporter. Denne tid er særlig, da den markerer tiden for en række vigtige "accelerationer", som vi nævnte til at begynde med. Vær beredte og helt klar til at acceptere en lang række vidunderlige begivenheder! Vid, kære Alle, at ubegrænset forsyning og uendelig overflod i Himlen sandelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær En! Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |