Home > > Sheldan Nidle - 18. september 2018

Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 18. september 2018

Selamat Balik! (Hjerteligt Velkommen!) Vi er tilbage med opløftende nyheder! Fremskridtene fortsætter. Den mørke kabale (the Cabal) har nået det punkt, hvor den eneste mulighed er at overgive sig. Enhver strategi for at få Lyset til at slukkes er helt og aldeles mislykket. Vi nærmer os selve de begivenheder, der skal være den sande indledning til jeres frihed og dannelsen af ny forvaltning. Sammen med vores allierede på Jorden er vi midt i at gennemføre en vel gennemtænkt plan, der opløser den eksisterende magtstruktur. En glidende række af uprøvede strategier bliver gennemført med succes, hvilket fortsætter med at gøre den mørke kabale rådvild. Vores hellige koalition, der arbejder smidigt sammen, har travlt med at sætte scenen for vores endelige sejr. Det er ren glæde at se så mange dynamiske, strategiske elementer samles, som silketråde, for at fange den indbildske kabale i et net spundet af dets eget korrupte retssystem.

Elementer er allerede i spil, der lovligt har tvunget mørket til at afstå meget af dets magt og forhindret vidtspændende internationale krige i at bryde ud. De næste skridt er at gøre en ende på fiat penges magt og få bankfolk til at komme ud af deres tilflugtssted. Disse tiltag skal til gengæld sætte scenen for permanent velstand, der transformerer global fattigdom og hjemløshed. Det skal erstatte disse brutale tragedier på Jorden med en fejring, der frigør hele menneskeheden. Det vil bringe jer langt ud over de nuværende måder at overleve på, og I vil endelig samles for kreativt at løse forurening og groft moralsk fordærv, der truede med at sende jer ud i intetheden. Vi skal nu interagere med et folk, der er parat til at acceptere dets iboende åndelighed og indre længsel efter at redde og beskytte Gaia. De vil tjene jer godt, mens I forbereder jer på at blive genforenet med jeres slægtninge i den Indre Jord.

En revideret tidsplan udarbejdes for distributionen af RV (Revaluering) midlerne, der vil udruste jer til jeres velstandsmidler. Det vil også medføre et nyt banksystem baseret på rapporterings retningslinjer, der blev vedtaget for nogle år siden. Disse regler vil omstrukturere bankvirksomhed og alvorligt begrænse enhver form for bankers bedrageri. Når alt dette er gennemført, kan ny forvaltning frit og lovligt manifestere sig. Det vil afskaffe personlig beskatning og muliggøre et helt nyt forretningsmiljø. Under disse mere retfærdige forhold vil opfindelser, der for tiden er blevet undertrykt, gives fri. Disse indretninger vil rense jeres luft, vand og himmel og muliggøre en formel afsløring om vores hellige mission. Med den første kontakt får vi lov til at rejse til jeres kyster og begynde et mentorprogram, der skal føre jer til fuld bevidsthed. Til den tid vil I blive præsenteret for Agarthanerne.

Disse begivenheder gør vores kontakt med jer vitalt vigtig. Når I begynder at række ud for at kræve jeres åndelige essens tilbage, vil I også blive forbundet med den, I virkelig er. Jeres oprindelige lemuriske samfund, bygget på en model, I bragte med fra stjernerne, er stadig praksis i Agartha. Sammen er det meningen, at I skal forme en ny galaktisk prototype, der legemliggør alle de utallige former for galaktiske samfund, der eksisterer i hele den Galaktiske Føderation. Jeres nye stjerne nation er bestemt til at skabe en naturlig energi, der i sidste ende skal forene denne galakse. Gennemtrængt af dette ærefrygtindgydende Lys skal vi gøre en hel del for at udfolde Skaberens guddommelige plan. Hyldest til Lyset! Fremad mod en Ny Verden og mod denne gryende Lysets Tidsalder!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Vi kommer på denne dag og bringer et budskab fyldt med Kærlighed og Lys. I vores hjerter ser vi den måde, hvorpå Himlen orkestrerer enden for mørkets kontrol over jeres elskede planet, Gaia. De gamle familier, der længe har haft et stort hemmeligt lager af guld, sølv og dyrebare ædelstene i deres varetægt, arbejder på at bringe jeres velstand til det næste niveau. De er blevet enige om at begynde udbetaling af jeres rigdomme. I overensstemmelse med deres ønsker laver vi meget tiltrængte foranstaltninger, hvorved denne velstand sikkert kan overføres til jer, verdens befolkninger. Vi priser dem i en række regeringer, som hjælper os med de nye mandater, der er nødvendige for at hjælpe jer med at modtage jeres velsignelser. Ligeledes forbereder Agarthanerne, vores fæller i den Indre Jord, en proces, der skal få dette monumentale skift til at ske så gnidningsløst som muligt. Det er en ære for os at få disse begivenheder til at blive til virkelighed, da de er i overensstemmelse med Himlens guddommelige plan om, at I skal vende tilbage til fuld bevidsthed.

Den nye verden skal indlede en proces, hvor menneskeheden vender tilbage til Himlen og til stjernerne. Den mest sublime glæde kommer af at hjælpe hinanden i Kærlighed og at afsløre nådens vidundere for alle. Det er en glæde, som hver og én af jer må opleve. Vi Mestrer mest glæde, når selv de, der ikke kan lide hinanden, lærer, hvor meget bedre det er at Elske og tilgive. En stor del af jer vågner op for første gang, nogle endda for anden gang og observerer seriøst, hvad der virkelig sker omkring jer. Lykkeligvis støtter nye bevidsthedsgitre opsat af krystalbørnene denne meningsfulde stræben. Deres ankomst til jeres verden har givet os mange flere nye allierede. Jeres verden finder sammen i Kærlighedens, Lysets og den gensidige omsorgs større fællesskab. I denne proces fortsætter I med at vokse både i bevidsthed og nåde.

Mange lag i jeres fremtidige "merkabah" eller Lyslegeme aktiveres i denne tid. Når I begynder at integrere disse betydelige ændringer, kan I måske opleve en følelse af ikke at "være" i denne verden; eller fornemme en forbindelse til en anden, anderledes virkelighed, der hurtigt popper op, blot et øjeblik, i jeres hoved. Disse virtuelle ”illusioner” er glimt af en verden, som I endnu ikke bevidst er bevidste om. Disse store transformationer er et resultat af den overflødighed af fysiske og mentale forandringer, I gennemgår. Gamle måder dør ud og nye bliver født: det er vigtigt af den grund at være fleksibel, mens jeres evigt foranderlige verdens "flow" udfolder sig. Brug denne tid, I Kære, til at vokse nu og sole jer i det nye galaktiske Lys herefter!

I dag fortsatte vi vores ugentlige budskab. Som I kan se, er mange fantastiske begivenheder i gang med at manifestere sig. Udtryk samvittighedsfuldt og kærligt jeres glæde og hjælp hinanden. Vær klar til at forklare de vidundere, der skal virkeliggøres. I er ikke alene. Vi kommer for at forvandle jer og jeres samfund. Vid, I Kære, at den ubegrænsede Forsyning og uendelig Velstand i Himlen sandelig er Jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! Vær i Glæde!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |